satou Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Jeszcze raz przypominam ze hostowanie w GRID nie przypomina normalnego hostowania. Tutaj tylko inicjujesz ustawienia wyscigu, reszta zajmuje sie serwer Codies prawdopodobnie. Jak host wyjdzie to poprostu gra sie nie rozwala, a podczas wyscigu lagi sa indywidualnie uzaleznione a nie od hosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 własnie sciagam demo tej gry, to jakis turniej dzisiaj jest ?:) w demie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 własnie sciagam demo tej gry, to jakis turniej dzisiaj jest ?:) w demie ? Tak jest po 23, tak w demie można grać online :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Jakie macie ustawienia w grze by mozna bylo normalnie jedzic np na dfp? auto lata mi jak...... ps-za nic nie moge zmienic w opcjach ustawien klawiszy wtf :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 m1xer szkoda kiery - to typowa gra na klawe albo pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 ano racja... gra moze i fajnie zrobiona po wzgledem grafiki ale na kiere sie nie nadaje.... szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 tak po dłuzszej obserwacji, to naprawde czysty arcade + zniszczenia dosc czułe. ale full but na zakrecie i heyah do przodu mnie jakby co na turnieju nei bedzie, jest zbyt zmeczony zeby jeszcze krecic ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 ja troche pokrecilem. dzieki dia8el i Robowsky za towarzystwo :) bylo spoko, ale to cale barachlo, ktore sie schodzi psuje zabawe :/ do nastepnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Ja sobie przed chwilką pograłem 1vs1 z takim Niemcem, fajnie było bo umiejetności mam zbliżone wiec różnice czasowe oscylowały w granicach od 1-5s. PS. a Francuzi to lamy są :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Super sie grało, pozdrawiam wszystkich z którymi grałem z PPC :) Czekamy na kolejny turniej :D . Edytowane 14 Maja 2008 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Ja może polatam z wami jak wytrzeźwieję , bo jak się domyślacie rozpoczyna się sezon ekonomali itp ;). Myślę jednak , aby rozpocząć prawdziwą rozgrywkę multi na full wersji, bo na bank coś naprawią jeśli chodzi o kiermankę , bo bez niej to troszkę lipa. Zawsze w TOCE latało się na kiermanie w multi, aby coś osiągnąć no chyba , że chłopaki grali tak kozacko na padzie - lecz wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 No kurde nie mogłem Was znaleźć ;]. Udało mi sie za to pograć jeden wyścig z DrSour'em (ziom z trackmanii :P) - tylko 1 bo byliśmy na "serwie" brazylijskim a oni kickowali wszystkich z poza brazylii... Wiec tak 4fun po multi na luzie nabiłem nowego rekorda (nie tak imponującego ale zawsze ;)): imo 25-30mln chyba da sie osiągnąć jeszcze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 imo 25-30mln chyba da sie osiągnąć jeszcze :).A nawet więcej: http://pl.youtube.com/watch?v=fQc4vhgatw4 A ja dwie banki ledwie wyciągam...eeeh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 kurde trza na manual przejsc (i analog) ;] inaczej sie nie da tak przedłużać drifta ;]. Ja nawet ani jednego drift kinga nia mam. no i mało flag zaliczam :P. Bądzcie czujni min 60mln do końca tyg powinno stuknąć ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Nie kreca mnie takie arkadowki, demko zainstalowalem z ciekawosci i podoba mi sie. Chodzi to duzo lepiej niz Colin Dirt i jest naprawde ladne. Czy w tym demie jest intro? Co prawda obejrzalem juz chyba w zapowiedziach na necie ale chcialem zobaczyc jeszcze raz w grze. Szczegol ale nie podoba mi sie w powtorce muzyka w tle, ta w menu czy z intra jak najbardziej. A niedawno kierownice odkrecilem i schowalem na szafe :) Oplaca sie do niej podlaczac MOMO Racing? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Rewelacyjna ścigałka :D Ale bluzgi na multi :lol: Demko pięknie chodzi, chociaż trochę zabugowane. Na 100% kupuję tą gierkę :D Jeździcie ze wspomagaczami? W rozgrycwce sieciowej chyba nie ma rozróżnienia? Wszyscy razem jeżdża, niezależnie jak ustawili? Będzie dzisiaj serwerek PPC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 A niedawno kierownice odkrecilem i schowalem na szafe :) Oplaca sie do niej podlaczac MOMO Racing? Ja kręcę masakrycznie słabe wyniki na kierze, poza tym szkoda jej trochę do driftu. Zmieniłem obrót na 360st i siłę FF na minimum. Na padzie lepiej się w to moim zdaniem gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Jeszcze na klawie ale i na manualu: Manul oznacza tyle ze dobijam do 3 i na 3 cały drift sie jedzie. No i zacząłem używać recznego na pod koniec drifta (taki oszukany drift ;]) i dzieki temu mam 1 drift legend. Duża bym dał za analogowy gaz ale pady u kumpla są. EDIT OMFG ale głupią technike odalazłem (na klawie). Stukanie w reczny na drifcie... wygląda to jak [ciach!]o ale rezultaty przynosi. Zdeka żal ze tak można. Może i na klawie pobije te 60 mln. Obaczy sie ;]. Edytowane 15 Maja 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Kiedy ten turniej :P. Pierwszy raz od 100 lat musze iść spać przed 0:00 wiec dziś raczej nie zagram :) 4fun 45mln na klawie ;p Niech ktoś z Was (PPC) spróbuje to pobić ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Hmm.. ma ktoś sposób na takie starty jak komputer ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 mmmaaarr kiere podlacz do BMW M3 Challenge, tam naprawde sie swietnie jezdzi, fizyka tez na bardzo dobrym poziomie. GRID to czyste arcade, gdzie bardziej liczy sie szybkosc wykonywania manewrow a nie precyzja wykonania danego manewru. Szkoda kiery na takie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 oby mocno poprawili pełna wersje - dawno nie gralem w tak dobra scigałke na PC! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Dziś o 23.00 Zapraszamy na turniej w GRIDA, jak ktoś ma czas niech wbija. serwer EUROPA> TOURING> DAMAGE ON > CATCH OFF > SHORT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Najgorsze, że takie parametry ma 98 % serków:-) Strasznie skopali brak nadawania nazw serkom. Będę szukał. ps. Nie dramatyzujcie z tą kierownicą. Da się to jako tako ustawić. Na Extreme są całkiem fajne wrażenia jak na arcade. Edytowane 15 Maja 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 ja w sumie moze pogram o tej 23 jak nie zasne :P moze ktos teraz jest chetny? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konnnok Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 ja w sumie moze pogram o tej 23 jak nie zasne :P moze ktos teraz jest chetny? :) zakladaj serwa i powiedz z jakim nickiem bedizesz gral i warunki np EUR\TOUR\ON\OFF\SHORT czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 NICK: Czarny MAPA: USA DAMAGE: ON CATCH: OFF DLUGOSC: Short Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konnnok Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) GG CZARNY teraz zapodawaj na PUGC WARM-UP 2: start 23:00 EUR\TOUR\ON\OFF\SHORT pozdro :wink: EDIT: rule 1: kickamy w pierwszej kolejnosci za destrukcje na torze rule 2: w czasie PUGC WARM-UP kickamy jak sie da obce nacje pzodro EDIT 2: 00:48 WARM-UP 2 ZAKOŃCZONY Czarny świetna, zacięta gra ! Lubię z Tobą walczyć, bo nie jest łatwo :) Specjalne pozdrowienia dla VILJARA.... (moja krew!!! :) ) Poza tym niestety pełno bydła i demolki... Nie zmienia to jednak faktu, że wyścigi są fascynujące, emocjonujące i szkoda tylko, że więcej z nas nie było. Jutro (dziś :blink:) dodam screeny. Pozdraiwam! Edytowane 15 Maja 2008 przez konnnok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 fajnie sie gralo :P nawet nie wiem kiedy te 2-3h minely :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konnnok Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Witajcie! A więc tak: wczoraj, tradycyjnie o 23:00 rozpoczął się PPC USERS GRID WARM-UP 2. Nieobecni niech żałują, bo wyścigi były świetne i jak zwykle nie brakowało wielkich emocji i adrenaliny... Doskonała gra Czarny, VILJAR, BreedPL... i inni. Były jak zwykle cierpienia związane z brakiem większej ilości graczy PPC dla efektywniejszego kopania innych nacji i noobów. Nie stanęło to jednak na przeszkodzie, aby Ci, którzy się stawili zrobili dobrą robotę. Pierwsze miejsca okupowane były zwykle przez naszą biało-czerwoną flagę :D Polacy wymiatają w tej grze! W sumie podczas wczorajszego PUGC WARM-UP 2 naliczyłem 10 osób z PL... Z "tłumu" wyróżniali się głównie: Czarny VILJAR Robowsky BreedPL qqrydza i inni... ;-) W poniższym pliku znajdziecie pełną listę graczy i wyniki naszych zmagań :) PUGT_warm-up02_results_ 2008-05-15_godzina_23.rar (1.92MB) Dzięki za wspólną grę! Zapraszamy oczywiście także i dziś na kolejną dawkę emocji: PPC USERS GRID WARM-UP 3 Start: 22:30 (zaglądajcie tu, może się zacznie o 22:00. Ostateczna godzina rozpoczęcia zostanie podana do godz. 21:00) Ustawienia serwera: EUR TOURING CARS DAMAGE ON CATCH UP OFF SHORT PS. ścigamy się oczywiście także w SF, ale to już wiadomo - ustalamy głosowaniem w lobby. Przypominam, że jeśli będzie nas minimum 6-7 na cały serw, to możemy spokojnie banować lamerów oraz inne narodowości. Miejcie paluszek w gotowości na F2 i nie spieszcie się z SHIFTem. Lepiej przed wyścigiem pozamiatać chwasty. Pozdrawiam i do zobaczenia na torze... PS. W razie wszelkich pytań proszę o PW lub maila na adres konnnok@o2.pl Edytowane 16 Maja 2008 przez konnnok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...