ANalfabeta Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja też te 3 tytuły. Za lekko ponad 50zł to bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Tez kupilem Stalkera :) Ale najbardziej zajebista "promocja" jest na KotOR i Indigo Prophecy - z 0.99EUR przecenione na 4.49 i 3.05 (odpowiednio) :lol: Cos jeszcze jest tam w takiej "promocji". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Też łyknąłem sobie coś z tych promocji, pomyślałem o gta4 bo podobno szykuje się dodatek (z konsol) na PC ''Lost and Damned'', więc podstawka będzie jak znalazł. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49665 Przy kolejnych promocjach mogliby obniżyć cenę np CoD2 to multi bym sobie odświeżył bo w te całe święta nie chce mi się opuszczać kartonu by pójść do sklepu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 (edytowane) Tez kupilem Stalkera :) Ale najbardziej zajebista "promocja" jest na KotOR i Indigo Prophecy - z 0.99EUR przecenione na 4.49 i 3.05 (odpowiednio) :lol: Cos jeszcze jest tam w takiej "promocji". Przecenione z 8.99EUR ^^ Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 (edytowane) Obecne deale to kupy :( Drogo! Chociaż jak ktoś chce stare Doomy i Quakei to nawet nawet. No nic i znowu czekamy 24 godziny... Edytowane 24 Grudnia 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jeżeli mam być szczery to czekałem z niecierpliwością (lol) na ten rzut. Myślałem, że coś fajnego będzie a tu nic. Wszystko można na allegro kupić taniej, jak wszyscy wiemy 1€ ≠ 1$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jeżeli mam być szczery to czekałem z niecierpliwością (lol) na ten rzut. Myślałem, że coś fajnego będzie a tu nic. Wszystko można na allegro kupić taniej, jak wszyscy wiemy 1€ ≠ 1$.Ale cena ID Super Packa w funtach jest prawie 2 razy korzystniejsza niż nasza, więc jeśli ktoś ma możliwość, to za 60 zł warto wziąć choćby dla Dooma 3 z dodatkiem i Quake 4, cała reszta gratis. Sam bym chętnie wziął, ale póki co brytyjscy znajomi nie odpowiadają, oby się udało jakiegoś dorwać do jutrzejszego wieczora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja z góry skreśliłem ten pack bo nie ma ET:QW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Obecne deale to kupy :(Natomiast L4D2 było już w tej cenie przed pojawieniem się w promocjach "specjalnych". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 No to łyknąłem wcześniej CSS, teraz GTA IV, i STALKER'a. Ale dzisiejsze promocje kij. Wiedźmin za €10 to dużo :( W sumie myślę żeby do Stalkera dokupić Clear Sky za €5, tylko że nie wiem czy to warte tyle, jak GTA kosztowało 7,50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Clear Sky imo zbędny. Sam Stalker jest ok ;) Mam nadzieję, że jutro coś dadzą. Idę spać xD może wstane na tą 18 :D (święta!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ktoś ostrzegał przez korzystaniem z proxy, a co jakby założyć drugie konto, i na nim kupić przez proxy coś jako gift? Też by to mogli unieważnić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jak wyjdzie na jaw, że kupujesz z konta "widmo" to cofną ci gifty a tamte konto zrobią disabled. Ewentualnie zrobią disabled oba ;) Tak wiem, głupie. Poza tym nie kupisz nic polską kartą płatniczą z konta USA czy kontem PayPal, którego wcześniej użyłeś w Polsce (chyba, że założysz nowe, z innymi danymi albo użyjesz konta kolegi). Druga sprawa, ja mam znajomego w USA i on bez problemu kupuje mi co chce jako gift z tym, że to jest niebezpieczne jak kupuje się dużo giftów to potem Valve daje pewnego rodzaju blokadę na konto tzn. jak kupisz powiedzmy 20 giftów w ciągu miesiąca to potem blokują ci możliwość kupowania czegokolwiek do momentu aż się nie skontaktujesz z supportem, następnie piszesz im "Chcę kupić to i to, jestem posiadaczem karty/konta paypal" i nagle blokada znika po czym pojawia się przed następnym zakupem. Tłumaczono mi, że to zabezpieczenie przed oszustami płacącymi cudzymi kartami ale jak jest na prawdę to nikt nie wie ;-) - po kilku tygodniach bez kupowania blokada ta sama znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dzisiaj: Battlefield 2: Complete Collection za 5 ojro, a reszta to kupy. Czekam do jutra, może wreszcie coś ciekawego się trafi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 No niestety 2 i 3 dzien zawiodly :(. Tylko Clear Sky i GTA 4 lyknalem z pierwszego i jak nic ciekawego nei dorzuca to na koniec pewnie Jedi Knight pack wpadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Chcieli dobrze zacząć, to dali GTA. Będą chcieli dobrze zakończyć, żeby pozostawić dobre wrażenie, to pewnie na koniec trzymają perełki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja tam łyknąłem Batmana i RE5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Panowie. Ja jestem w Anglii. Jesli macie konto paypal to conieco mogę kupić jako gift. ;) Merry Christmas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) A w UK kupujesz w $? stranded Poza tym nie kupisz nic polską kartą płatniczą z konta USA czy kontem PayPal, którego wcześniej użyłeś w Polsce A co jeśli mam powiedzmy nieużywaną kartę wirtualną Vise? Bo aktualnie na Steam'ie jestem z moją normalną kredytową, ale może mógłbym założyć inne konto (zrobiłby to znajomy) dodał tą wirtualną kartę i wtedy kupować? Edytowane 26 Grudnia 2009 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) GBP Ł Exchange rate 1Ł = 4.5 Edytowane 26 Grudnia 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Podepne się tutaj Panowie we've got problem. Kupiłem HL2 na steamie, ładnie się ściągnał, zainstalował i... no właśnie. Odpalam gre, pojawia się pierwszy ekran później jest te tło menu ale bez niczego. Następnie ciągle się ładuje i nagle wyskakuje error ( w załączniku ) Wnioskuje, że gra się zainstalowała z złym miejscu?? Wcześniej miałem steama zainstalowanego w katalogu Windows.old to też usunałem wszystko z tamtąd i zainstalowałem normalnie. [gluteus maximus], dalej to samo. Jest jakieś lekarstwo na to? Mam ochotę go przejść. Błąd występuje tylko z Half-lifem2. Cs, TF2, i wszystko inne działało, tylko HL2 się sypie. Nie wiem co mam robić, wkurza mnie to pograłbym sobie chętnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Source SDK zainstalowany ? https://support.steampowered.com/kb_article...=8211-YKMO-1930 Edytowane 26 Grudnia 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 nie mam czegoś takiego jak mss32.dll :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 PPM na tytule -> Właściwości -> Pliki lokalne -> Sprawdź integralność cache gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Robiłem już, pisze że wszystko succsesfully. Nie mam już pojęcia what's wrong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 To może ściągnij stąd osobno plik i skopiuj do katalogu gry? Ewentualnie zrób reinstalacje sterowników karty muzycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Nie mam karty muzycznej chyba, że chodzi Ci o intergre. Mam wkleić ten mss32.dll do katalogu? ale steamAps czy gdzie? EDIT Thanks, wkleilem do katalogu hl2 i wszystko hula! macie odemnie wirtualne piwo czy tez szampana na sylwestra :D JUPI! kurde, teraz po rozpoczęciu gry, po pokazaniu się napisu Half Life 2 wywala do windy :( przekopiuje ten pliczek gdzie indziej. Edytowane 26 Grudnia 2009 przez szczupak01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Z obecnego rzutu to chyba tylko Torchlight wart uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Niech to szlag! Zamuliłem ze Stalkerem :mur: Zaje okazja była... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Nie mam karty muzycznej chyba, że chodzi Ci o intergre. Mam wkleić ten mss32.dll do katalogu? ale steamAps czy gdzie?mss to coś chyba dźwiękiem i stąd moja sugestia. Możesz jeszcze uaktualnić DirectX. Thanks, wkleilem do katalogu hl2 i wszystko hula!wklej ten plik do: SteamApps>>twój nick>>half-life 2>>bin kurde, teraz po rozpoczęciu gry, po pokazaniu się napisu Half Life 2 wywala do windy :( przekopiuje ten pliczek gdzie indziej.jakis komunikat? Edytowane 26 Grudnia 2009 przez trymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...