g00dMan Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 dzisiaj Gdańsk Przymorze Bliska pb95 4,77zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 tak patrze na mojego posta sprzed roku i nie chcę się wieżyc ze ropa ponad złocisza podrożała, rok temu 3,69 teraz u nas 4,79 parodia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 popatrz na ceny 2 lata temu... litr benzyny za 2,99zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Rostowski powiedział że nie boniży akcyzy ! Bo kiedyś była za 5 zł i nie zmniejszono akcyzy. Zamordują transport i ceny jedzenia znowu skoczą np chleb 3 zl i wiecej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 pb 95 olsztyn neste - 4,91 statoil - 5,09 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 okolice Krosna, Shell: PB95 - 4.99 LPG - 2.72 Pamiętam, jak się 2-3 lata temu wpieniałem, gdy tankowałem gaz po 2.36 - myślałem wtedy, że to już totalne przegięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Złuda nadzieja, na tendencję spadkową, STATOIL na śródmieściu - w poniedziałek 5.09zł, dziś 5.02zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 orlen, wersalska przy wale... 95 za 5.09 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Lukoil Tychy, jakos 4.86 za 95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 dzisiaj Gdańsk Przymorze Bliska pb95 4,77zł To tam koło salonu Audi ? Nie pamiętasz zapewne po ile pb98 była ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) To tam koło salonu Audi ? Nie pamiętasz zapewne po ile pb98 była ? ;) Si si wracając z pracy jadę tamtędy więc pod wieczór napiszę jak dzisiaj wygląda sytuacja ;) Edit w temacie pb98... Czytał to? ;) http://secretservice.za.pl/95kontra98.pdf Edit 2 okazuje sie ze na Bliskiej nie maja pb98;) pb95 dalej po 4,77 zl Edytowane 14 Stycznia 2011 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Si si wracając z pracy jadę tamtędy więc pod wieczór napiszę jak dzisiaj wygląda sytuacja ;) Edit w temacie pb98... Czytał to? ;) http://secretservice.../95kontra98.pdf Edit 2 okazuje sie ze ja Bliskiej nie maja pb98;) pb95 dalej po 4,77 zl Thx za info, ta stacja jest 500m od mojego domu, tak tylko pytałem czy pamiętasz, ale i tak thx. ;) Artykuł o Pb98 przeczytam później, zapewne nie wiele się różni od 95. ;) Zwykle tankuję na Shellu na Al. Rzeczpospolitej. :) EDIT : Przeczytałem, jak dobrze, że tankuję przeważnie Vpower. ;) Czyli Bliska, Neste i tego typu inne stacje paliw, choćby miały Pb98 sobie odpuszczę. :) Thx za przydatny link. VPower Racing w Gdańsku 5,69 PLN. Edytowane 14 Stycznia 2011 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 W zachodniopomorskim średnia cena PB95 spadła w ciągu ostatnich kilku dni o 5gr/litr. Ale na różnych stacjach różne ceny. Jak ktoś jeszcze nie zna, to polecam stronkę stacjebenzynowe.pl - można sobie sprawdzić gdzie i ile co kosztuje. Zalecam rejestrację, by moc dodać wybrane stacje do ulubionych i aktualizować ceny (pomocne dla wszystkich) oraz wpisywać swoje tankowania, by zobaczyć ile zaoszczędziliśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) 4,59 za ON biodiesel, stacja Bliska Sosnowiec. Kupiłem wczoraj Fiata Pandę rocznik 2005, 1.3 Diesel Multijet i nalałem ten wynalazek za 100 zł i nie wiem czy nie zrobiłem głupoty. Edytowane 19 Stycznia 2011 przez oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 4.52zł/l, zwykły ON (żaden BIO), Shell, Tarnowskie Góry (bez gór); @oldskul Znajomy zalał do Golfa III 1.9TD (nie TDI, ten stary TD co to na wszystkim pojedzie ponoć) i auto się opierało, zamuł + problemy z odpalaniem... no ale może to akurat wina danej stacji; Ale jak nie widzisz/nie słyszysz/nie czujesz żeby auto coś pracowało nie tak jak trzeba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Nalałem tego Ekodiesla za 100 zł. Nie ma mrozów, odpala bez problemów, chodzi normalnie. Nie zauważyłem, żeby gasł itp, nie świeci żadna kontrolka. Oby się nic nie stało, bo czytam różne opinie w Internecie. Edytowane 19 Stycznia 2011 przez oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobry pomysł to raczej nie był. Biodiesel to jest dobry do starych silników VW, Audi, Volvo i Merca. Jak byś zauważył jakieś problemy, to dolej normalnej ON - zawsze to jakaś poprawa mieszanki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opole - od 4,99 w górę Kluczbork - 5,05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 ON - 4,51 shell - kraków, przy rondzie matecznego ps. w ogole w calym krakowie shell jest chyba najtansza stacja :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kolejne obniżki cen paliwa: Piekary Śląskie, PB95, Orlen: 4.69zł/l; Było 4.72zł/l; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Akurat takie różnice cen paliw to ja widzę u siebie w Bytomiu na stacjach typu Statoil jadąc np rano a później wieczorem więc to raczej żadna sensacja. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ale systematycznie co parę dni zbija się cena; Było 4.83zł, jest 4.69zł; Róznica w sumie dalej żadna ale już wizualnie ładniej wygląda :E koszt paliwa; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dziś lałem 95 za 4,9x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 czy ktos moze wie jak jest z jakoscia paliw na stacjach Auchan? Bo ceny mają bardzo zachecajace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 majac benzyniaka caly czas lalem na Bonarce, teraz diesla bal bym sie tam lac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 czy ktos moze wie jak jest z jakoscia paliw na stacjach Auchan? Bo ceny mają bardzo zachecajace :) Zalałem raz w Białymstoku. Więcej palił (0.5/100@trasa), złapał minimalnego muła i urwało mi rurę wydechową*. * - przyrdzewiało na łączniku, wpływ paliwa na to pewnie był żaden, niemniej korelacja śmieszna. Mowa o 95tce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 czy ktos moze wie jak jest z jakoscia paliw na stacjach Auchan? Bo ceny mają bardzo zachecajace :) UOKiK - Produkty - Jakość paliw - Kontrola stacji paliw (Pb 95, Pb 98 i ON) Może się przyda :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja czasem zalewam na Auchanie i jakoś nie zauważyłem żadnych problemów. Znajomy na sklepie tam pracuje, cały czas tankuje i też bez jakichkolwiek problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja czasem zalewam na Auchanie i jakoś nie zauważyłem żadnych problemów. Znajomy na sklepie tam pracuje, cały czas tankuje i też bez jakichkolwiek problemów. Bo tam mają taki przemiał jak chyba na żadnej innej stacji, co przejeżdżam to kolejki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Takze czesto tankuje na Auchan i nigdy nie mialem zadnych problemow i nie zaobserwowalem dziwnego zachowania auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...