ath Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Może przyszłe dlc już ściągasz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Heh. Tak sobie myślałem że jakiś czas po premierze kupię sobię tą grę na allegro za grosze. Ale czytając forum dochodzę do wniosku że 10 zł to było by za dużo. Nawet demo miałem ale... nie chciało odpalć z bliżej nieokreślonych powodów. Niema to jak odpalić starą, dobrą dwujeczkę :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Moze nie chcialo odfpalic bo sprzet masz za slaby ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Już kilka rund przegrane i żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Wiecie może co trzeba zrobić, aby medykiem mieć outfit z maską na twarzy?? Ostatnio dokupiłem sobie pakiet specops myśląc, że to będzie coś w stylu tego w bfbc2, a tu się okazało, że tylko kolor mogę zmienić, a medyk wygląda jak wyglądał. Zmień wygląd postaci w profilu na battlelogu. Też gram bez żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 U mnie też nie ma problemów, przynajmniej na spamfeście, Nie wiem jak op. firestorm i jety, wieczorem sprawdzę. Jak ktoś miał również problemy z crashami na op. firestorm to mógłby co nieco napisać czy działa już popawnie gra na tej mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) bez problemów aczkolwiek debile nie zrobiły nic, latarki oczojebne, słońce razi jak na pustyni, nadal mozna sie schowac na metrze w podloge i świgać bezkarnie na wroga c4, javeliny lataja przez cała mape, a grajac przed chwila na metrze gośc wykosił mav-em wynik 120-1, skończone kretyństwo i nędza, f35 nie nadaje sie do niczego a też mieli poprawic sterowność, jednym słowem co zrobili ?? nic wielkie [ciach!]o nawet nie mozna sprawdzić czy faktycznie dodali obsługe ivy bridge bo kto go ma ? ani czy cos poprawili ze stabilnoscia na w.w. mapach bo jak komus ise wysypie to zawsze moga powiedzieć że za wysokie oc albo specyficzna konfiguracja, moze tylko dodali jakiego dodatkowego szpiega do exe-ka bo origin przestał im wystarczać Edytowane 14 Lutego 2012 przez ptys 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Nie poprawili też dołączania do squadu w trybie squad rush.... Nadal nie da się bezproblemowo dołączyć do drużyny tylko trzeba kombinować. ŻAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Co do graczy z wynikami rzedu 70/1 to jak widze takich na serverze zazwyczaj zmieniam team albo wychodze z servera bezsensu podejmowac walke z cheaterem , jedyna slusza opcja to zglosic takiego zeby mu statsy sprawdzili w ten sposob juz 3 udupilem . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Gra powinna zaktualizować się automatycznie?Można to wymusić ręcznie? W przeglądarce mam wpis,że wersję gry mam aktualną.Ale nie mogę połączyć się z żadnym serwerem. Taki komunikat mam: NOTICE We are aware of the issue following today´s patch. We are working on resolving this as soon as possible. Thanks for your patience! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 przeciez pisal co ten patch mały wnosi i sa to zmiany niewielkie a wy szukacie nie wiadomo ile poprawek,wiekszy patch ma sie pojawic za kilka tygodni i wowczas bedzie mozna psioczyć na DICE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Tylko, że minęło już kilka dobrych miesięcy od premiery. Ten malutki patch powinien być drugim uzupełniającym ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Jednak okazało się,że to problem z PB.Gra działa na serwerach bez PB.Tyle sie naczytałem o problemach z PB no i dopadł mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Zmień wygląd postaci w profilu na battlelogu. Też gram bez żadnych problemów. Ale mi nie chodzi o wygląd w battlelogu tylko w grze. Chyba, że w battlelogu też to można zmienic i ja coś robię źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 A jak zmieniasz w grze mundur to się to nie zmienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Mundur trzeba zmieniać co mecz,(chyba ze co serwer?) ale napewno nie zapamiętuje. Zmienia sie go przed wejściem w gre, jest tam opcja dostosuj chyba. Zmiana w logu powoduje tylko zmiane tego obrazka w statsach. @down a to nie wiem ;) Edytowane 14 Lutego 2012 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Mam tylko widok czarnego gościa, a zmieniając mundur zmienia się tylko kolor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Bo inaczej nie będzie, zmieniasz skin a nie model. Obrazki z promocji paka nijak mają się do zawartości. Zakrytą twarz ma tylko medyk RU. Edytowane 14 Lutego 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 pomocy bo zaraz je.ne na glebę... na paypalu kasa jest, na karcie (koncie bankowym [getinonline]) kasa jest, autoryzacja zakupu nie przechodzi o_O w paypalu karta jako rezerwowe źródło dodana, wtf... chciałem zakupić w "super promocji"(...) "dodatek" back to karkand, przerabiałem to już z 10x i wszystkie informacje podane prawidłowo :| jedyne co dostaje na twarz: "Autoryzacja płatności nie powiodła się" i tak od wczoraj =_=' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Raczej ciężo będzie o pomoc w tym temacie, w kwestii paypal'a. Kiedy tę kartę dodałeś do paypal? Była już wcześniej autoryzowana, dokonywałeś za jej pośrednictwem jakichś zakupów? Skromne info o kolejnym patchu twitter.com/#!/gustavhalling forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1469852-next-big-patch-according-gustav.html#post20659422 sooon.. ;] BTW ;D Edytowane 15 Lutego 2012 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Moj kolega wczoraj kupił dodatek płacąc paypala i poszło bezproblemowo w 5 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Beta mi sie nie podobala, ale w koncu sie skusilem (gram duzo w Battlefield Play4Free)- swietnie mi sie tam lata heli, tutaj jest zupelnie odwrotnie, bezsensowna roazgrywka sprowadzajaca sie do wypuszczania naprzemian flar i namierzania, a juz w ogole najbardziej rozbraja mnie ze sciaga sie czolgi z drugiego konca mapy, a z bliska g... sie im praktycznie robi, co sie przeklada na swietna rozgrywke- najlepiej wisiec poza obszarem walki buahaha co za gniot, zreszta na mapie typu caspian, o ile nie na wszystkich po wystartowaniu widze wroga baze i czekam az wystartuje ich heli/on czeka az wystartuje ja- takiego smutu to nawet w P4F nie ma, gdzie zaskakuje Cie przeciwnik, poniewaz nie wiesz skad nadleci... bo nie widzisz konca mapy. Jasne, pewnie zaraz pro elite piloci napisza ze smigaja miedzy budynkami, traca namierzenia lecac nisko i w ogole... ehe ehe :P TRAGEDIA porownujac do P4F gdzie naprawde liczylo sie to jak masz opanowany heli, jak kryjesz sie za budynkami itd. Tylko dzwiek i grafa ratuja ta gre :/ Dodam jeszcze, ze chyba latwiej tu zestrzelic czolgiem helikopter niz helikopterem rozwalic czolg, podobnie wyglada rozwalanie piechoty, no ale zapewne to wina mojego zlego celowania... DNO DNO DNO Edytowane 15 Lutego 2012 przez Bujakashi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Co do heli to kwestia wprawy, ja bez problemu rozwalam czołgi. Co do flar i ecm to faktycznie teraz to się szachy zrobiły.. ale ogólnie i tak fajnie popykać z kimś znajomym na ts. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'hans15336' (for 5 minutes) ... Losing Key Packets 9014 WTF ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) To teraz Bujakashi szykuj się na grad minusów od fanatyków ;] Szpachle powyżej już zaatakowali. Co do samej gry, to też uważam jedną wielką porażką, choć z początku wytrwale broniłem tego tytułu. Dźwięk imo gorszy niż w BC2, szczególnie pozycjonowanie.. W BF3 nawet nie słychać jak ktoś cie zachodzi od tyłu n/c.. No, ale poczekajmy co ten "wielki" patch wniesie/poprawi @Hans15336 Może pb zaktualizowali znów dając ciała. Świeży temat z battleloga o tym problemie. Edytowane 15 Lutego 2012 przez vinoo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Dodam jeszcze, ze chyba latwiej tu zestrzelic czolgiem helikopter niz helikopterem rozwalic czolg, podobnie wyglada rozwalanie piechoty, no ale zapewne to wina mojego zlego celowania... DNO DNO DNO chyba sobie zartujesz, musisz byc beznadziejnym pilotem. Tak dla twojej informacji jedna rakieta z heli jest w stanie zdjac 100% z czolgu jesli trafi idealnie w tyl, a zdaje sie ze w jednym podejsciu Viper wywala ich z 10. zacznij celowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Przeinstalowałem system ... BF3 nie opdala ... o_O (oczywiscie nowa instalka, ściągane z Origin) A jeszcze wczoraj chulało. Ehh Edit: Działa ... nie myślałem, że zainstalowanie aktualizacji windowsa będzie miało wpływ na włączenie się gry ... Edytowane 16 Lutego 2012 przez szczepoxx 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) dead Edytowane 21 Lutego 2012 przez Mario2k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 shame on you!! ponoc na yt sa jakies skrypty. czasem nie tutaj ktos o tym pisal? jezeli nie to na battlelogu czytalem o tym admini na pojedynczych serwerach jak najbardziej moga wyplacic bana na IP globalnego jednak (niestety) uzytkownicy skill.exe nie musza sie obawiac umoralniac nie bede ale mam prosbe graj z tym czyms na serwerach pb off latwiej bedzie Tobie nas unikac w ten sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Mario2k tylko za porządne hacki też będziesz musiał zapłacić, bo pewnie byle jakie to banik instant. Swoją drogą ja już bym wolał na piwko wydać niż marnować czas na granie jak osioł, ale co kto lubi. ;> 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...