kkNd! Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Na jakim kompie grasz? Wydaje mi sie, czy przycina podczas rozwalania otoczenia czasami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Na polygami jest fajny artykuł, który mnie w 100% przekonał do nie kupowania D3 za więcej niż 50zł :) Osiem g 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Hmm mnie na odwrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Na polygami jest fajny artykuł, który mnie w 100% przekonał do nie kupowania D3 za więcej niż 50zł :) Osiem g Czyli z pecetowego h&s zrobili jeden wielki konsolowy QTE? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) konkurs a co Ci się w tym arcie nie podoba ?, jak dla mnie to same plusy. które zachęciły mnie na 101% do kupna gry. Edytowane 29 Września 2011 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Na jakim kompie grasz? Wydaje mi sie, czy przycina podczas rozwalania otoczenia czasami? Gram na bardzo slabym komputerze, moze poza kr graficzna ale to nie ma znaczenia ... na filmikach moga byc przyciecia z uwagi na FRapsa .. i ze robilem w tle kompresje filmikow na forum... Gra Swietnie chodzi na slabych maszynach i ma niskie wymagania. Pogralem troszke i mam nieco mieszane uczucia... niby jest super hiper i wogole... a czegos jednak w stosunku do D2 mi brakuje ... jak pogram dluzej to napisze a tymczasem NEXT filmik http-~~-//www.youtube.com/watch?v=qoKpbNS0JLQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Kłócić się nie będę :) Ja jakimś wielkim fanem (fanbojem) Diablo i battle.netu nie jestem, więc zmiany, które wprowadził Blizzard do serii mnie nie zaciekawiły, a i za remejkiem Diablo 1/2 też nie jestem. Po prostu nie widzę tego czegoś... chyba, że wydadzą demo Diablo 3 i wtedy przekonam się do tych zmian :) ale wątpie w takie demo, bo zbyt duży wycinek gry musieliby udostępnić, że sprawdzić jakość rozgrywki. Mi się nie podobają zmiany w pkt: 2,3,4,8. Dla mnie byłoby cudowne, gdyby zostawili atrybuty i skille po staremu (jakieś unowocześnienie) i do tego dodali system run. Wtedy można by powiedzieć, że świat jest zróżnicowany. A tak, to po pół roku będą w necie bulidy z odpowiednio ułożonych skilli, czyli tak samo jak było to w Diablo 2 czy w innych MMO. Edit: Grałem tylko w SP i w D3 tylko sam bym grał, więc: 1. Nie zwracałem uwagi na złoto, bo jedynie potrzebowałem je do potów, tp i naprawy broni, więc dla mnie mało istotny punkt. 2. Bieganie dodawało trochę realizmu i zmieniało troszkę taktykę. 3. Klucze = ciekawość, a nuż widelec jakiś klejnocik będzie. 4. Na początku trzeba było odpowiednio zużywać tp przez brak kasy, ale generalnie "kamień" nie jest zły. 5. Jakoś nie przeszkadzało mi układanie ekwipunku, poza tym mamy wybór: wyrzucam sprzęt albo cofam się do miasta? No i znowu drobne obniżenie realizmu 6. Kociołek dobry, ale gdy kociołek = mniej złota niż w sklepie. 7. Nie grałem w MP. 8. IDIOTYZM. W ogóle nie przemawia do mnie ta zmiana, chyba że w powyższej koncepcji (atrybuty+skille+runy, wszystko pod moją kontrolą i ze złymi następstwami moich wyborów) Edytowane 29 Września 2011 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Dla mnie pierwsze siedem punktow to zdecydowany plus. Jedynie ostatni.. co prawda bedzie mozna sie teraz niezle bawic w experymenty i budowanie ciekawych ustawionych pod przeciwnika setow, ale zabraknie mi troche tego planowania i obmyslania postaci z DII. Choc jak mawiaja wszystkie zmiany sa dobre.. Ja gre kupie na 102% w dniu premiery. (...) No i znowu drobne obniżenie realizmu (...) W przypadku Diablo to chyba akurat nic nie zmienia. A moze sie myle? Edytowane 29 Września 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Ten barb jak się porusza to wygląda jakby biegł w wodzie, prawie fruwa nad ziemią. A muzyczka pasuje jak pięśc do nosa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 W przypadku Diablo to chyba akurat nic nie zmienia. A moze sie myle? Mi akurat to przeszkadza. Diablo było fantasy, ale miał odrobinkę realizmu, surowości, "ciężkości", jak zwał tak zwał. Mi po prostu koncepcja, pomysł Blizza nie podchodzi i jeżeli nie dadzą dema do wypróbowania, to ja gry nie kupię. I nie na złość Blizzardowi, bo wprowadził zmiany, ale nie czuje już "magii" tego tytułu, żeby ciemno wydać 160zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7O8sQptCTxM&feature=player_embedded&noredirect=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Mi akurat to przeszkadza. Diablo było fantasy, ale miał odrobinkę realizmu, surowości, "ciężkości", jak zwał tak zwał. Mi po prostu koncepcja, pomysł Blizza nie podchodzi i jeżeli nie dadzą dema do wypróbowania, to ja gry nie kupię. I nie na złość Blizzardowi, bo wprowadził zmiany, ale nie czuje już "magii" tego tytułu, żeby ciemno wydać 160zł. No właśnie, te sortowanie ekwipunku, czy powroty do miasta, czy inne "utrudnienia" ehhh teraz to idzie w kierunku autolife, autopotion, autotarget i wszystko na auto żeby broń boże myśleć nie trzeba było <_< 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 wow gratuluje Strongman :) jak ty żeś to chłopie zrobił że dostałeś dostęp do bety :razz: Blizzard wysyła jakieś zawiadomienie na maila czy trzeba sobie sprawdzać konto na b.necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Blizzard wysyła jakieś zawiadomienie na maila czy trzeba sobie sprawdzać konto na b.necie? mail przychodzi, ale podobno dużo później, dlatego najlepiej jest sprawdzać czy na koncie jest już dostępna instalka do pobrania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) j/w Gra jest bardzo uproszczona pod pewnymi wzgledami w stosunku do diablo 2 Poki co najbardziej brakujacym elementem jest rozwijanie atrybutow postaci -- by stworzyć bardziej indywidualne niepowtarzalne bulidy. Ponad to pogralem troche i stwierdzam ze Wizzard jest przesadzony <_< porownujac do mocy pozostalych postaci. Jest wiele Fajnych pomyslow ktore zostaly wprowadzone (ale nie bede wszystkiego zdradzal by nie psuc weteranom rozgrywki) Muzyka jest MEGA klimatyczna i doskonale oddaje lokacje w ktorych wystepuje - Brawo Grafika wbrew wczesniejszym obawa rowniez prezentuje sie bardzo dobrze... zwlaszcza tereny sa przepieknie przedstawione, jest naprawde dosc mroczno i klimatycznie. Jedynie mozna by sie przyczepic do modeli postaci nieco za bardzo kanciasto, oraz do niektorych efektow swietlnych. Wymagania gra ma niemal Zerowe ... spokojnie pogramy na sprzecie z przed 3lat np. E5200 i grafa typu 8600GTS. A radosc z rozgrywki JEST PRZE OGROMNA ... gra wciaga niesamowicie i ma sie ochote zwiedzac kazdy cm mapy z takich bugow na szybko To napewno momentami Kuleje animacja postaci przy okreslonych atakach tak jakby brakowalo klatek... poza tym w niekotrych lokacjach podczas biegu mam wrazenie jakby postac nie byla dobrze zintegrowana z podlozem :lol: bieg w powietrzu moze jak mi sie uda to uchwycic to wrzuce filmik :lol: Edytowane 30 Września 2011 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Wymagania gra ma niemal Zerowe ... spokojnie pogramy na sprzecie z przed 3lat np. E5200 i grafa typu 8600GTS. Najważniejszy post dnia jak dla mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Wymagania każdy może sobie sprawdzić tym programikiem, spawnująć zombie w mieście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU!!! własnie sobie sprawdzam maila, patrzę a tam Blizzard Entertainmen... otwieram a to jakiś głupi newsletter :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU!!! własnie sobie sprawdzam maila, patrzę a tam Blizzard Entertainmen... otwieram a to jakiś głupi newsletter :/ No mi sie juz tak dwa razy zrobilo cieplo na sercu i w galotach :P Do tego rano i wieczorem profilaktycznie wchodze na konto na bnecie a tam ciagle nic. Patrzac na filmiki z bety (oraz samemu odpalajac w trybie "forever alone") mam wrazenie ze cienie nie sa dynamiczne. Mozna chodzic do okola latarni a cien ciagle rzucany jest z polnocy. Czy tylko mi sie wydaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terak Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 masz racje ale to tylko BETA, pragne przypomniec co sie dzialo w becie SC2 gdzie byl placz i zgrzytanie zebami :) poza tym blizz pewnie wypuscil do testowana bilda z przed roku :D zeby hieny nie plakaly ze nie ma bety d3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) zeby hieny nie plakaly ze nie ma bety d3 hieny? jak się od kilku miesięcy ogłasza betę, nakręcając przy tym ludzi, to chyba nic dziwnego że ludzie reagują tak jak reagują, nie rozumiem skąd te hieny... a co do kluczy, to podobno są rozsyłane od poniedziałku do piątku, w godzinach od 18.00 do 3.00 w nocy (czasu polskiego) When Do Beta Invites Go Out? - Forums - Diablo III Edytowane 30 Września 2011 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 masz racje ale to tylko BETA, pragne przypomniec co sie dzialo w becie SC2 gdzie byl placz i zgrzytanie zebami :) Miales na poczatku bete starcrafta? To byl praktycznie gotowy multi, tylko slabo zbalansowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Na polygami jest fajny artykuł, który mnie w 100% przekonał do nie kupowania D3 za więcej niż 50zł :) Osiem g A mnie na swój sposób uspokoił, żeby trzymać preorder. Bardzo, ale to bardzo nie podoba mi się rezygnacja z rozdzielania atrybutów - będę im to wypominał do znudzenia ;) Trochę też będzie szkoda zarządzania plecakiem, ale w sumie wszystko mi jedno, jako że gram w SP, więc nie mam ryzyka "zostawię item na ziemi to ktoś przyjdzie i ukradnie zanim wrócę". Poza tym - zmiany IMHO neutralne, albo na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) specjalnie dla ciebie strongmen: Bashiok: The very beginning of the game is extremely linear and guided on purpose. We want anyone and everyone to be able to sit down and begin playing and enjoying the game. That means there's a lot of thought put into a gentle, guided experience for the beginning of the game. But in all reality if you sit down and play Diablo II you'll see the difficulty and linearity from the beginning of the game is pretty much the same. The game opens up a lot more later in Act I, and especially in Act II. The vast majority of you guys are going to breeze through Normal, and that's ok, because most of the real character building and customization doesn't even begin until Nightmare. zrodlo: forum BN a co do atrybutow, "Poki co najbardziej brakujacym elementem jest rozwijanie atrybutow postaci -- by stworzyć bardziej indywidualne niepowtarzalne bulidy." wez sobie nie zartuj, w d2 nie bylo zadnych unikalnych buildow, wszystko szlo pod sprzet a to co zostalo miales do wyboru wklepac w max life, max dex albo max mana. wszystko inne bylo bez sensu. brak mozliwosci rozdzielania atrybutow to tych oficjalne potwierdzenie rzeczywistosci z d2. Edytowane 1 Października 2011 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Nowe monstery w emulatorze d3, z ciekawszych jest Talic (przywołaniec barba) i Gargantuan (przywołaniec WD) http://www.youtube.com/watch?v=U3ULwDiqLKg&feature=player_detailpage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Nowe monstery w emulatorze d3, z ciekawszych jest Talic (przywołaniec barba) i Gargantuan (przywołaniec WD) Zeby jeszcze chodzily, a tak to stoja w miescu i sie nie ruszaja. Ale zaraz sciagne zrodla i skompiluje. Obadam jak to dziala teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 czy moderatorzy/admini jeszcze zaglądają do tego tematu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) czy moderatorzy/admini jeszcze zaglądają do tego tematu ? Jesli masz na mysli ze emulatory to piraty to jestes w bledzie. Sam blizzard niestety nie moze sankcjonowac emu w europie, a jedynie USA :) U nas prawo zezwala. Tak samo jest z emulatorami WoW'a ;) Osobiscie gram na BNie, ale swego czasu mialem okazje zapoznac sie blizej z tematem legalnosci EMU. USA - niedozwolone, EU - dozwolone. Edytowane 1 Października 2011 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 czy moderatorzy/admini jeszcze zaglądają do tego tematu ? Raportuj ;) przeciez okradamy producenta z bety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 a kto mówi o okradaniu ? kto rozdaje bany na forum za pirackie tematy ? admin czy producent :P ? a z resztą nie mój interes ;) od siebie jeszcze dodam, że już dawno przestałem się interesować beta diablo 3 i czekam na fulla. zobaczyłem co mogłem na streamach, jeżeli dostane klucz czy dostęp to będzie miła niespodzianka jeżeli nie, to nic mi się nie stanie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...