Mekin Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Hej panowie, rozumiem, że nic się nie zmieniło i jedyną metodą przeniesienia itemów z konta na konto jest zrobienie tego z osobą trzecią w grze? Jeśli tak czy ktoś będzie w stanie mi pomóc w tym dzisiaj? Zaczynam na nowym koncie od zera a na starym mam trochę klejnotów i itemów, które mogą mi się przydać (przynajmniej do wyjścia ROSa). Będę wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 energetyk#2562 - zagadaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Jest jeszcze jakiś sposób by szybko wbić 1-60lvl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Panowie przydadza sie do czegos esecje? Bo niestety po pathu okazalo sie ze mam ok 30k.... By Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekin Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 energetyk#2562 - zagadaj Dzięki wielkie za pomoc, niestety nadal aktualne ponieważ próbowałem przenieść itemy na konto starter i nie rozpisując się wiele - nie wyszło ;) Nowy klucz już dopisany do 2 konta i wszystko powinno pójść teraz sprawnie, więc jeśli ktoś będzie online w najbliższym czasie i będzie w stanie poświęcić mi kilka minut, będę wdzięczny za wrzucenie tu BT. Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 nowy "exploit" (od 3ciej minuty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 -->Up Hotfixed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Wczoraj to robilismy z godzine i zadna legenda nie padla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) -->Up Hotfixed na US oznaczone jest jako UPCOMING a na EU w ogole tego nie ma http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11914452071 http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/9888779833 aa ok, juz widze, wylaczyli mu w ogole loot :/ Edytowane 9 Marca 2014 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Kurde dawno tu nie zaglądałem, tak jak i do Diablo, jednak wczoraj trochę pograłem, żeby obadać tego nowego patcha i w sumie muszę stwierdzić, że gra mi się znacznie przyjemniej. Nie wiem czy to przez przerwę jaką miałem czy przez to, że zmienili w końcu ten loot, ale znowu przyjemnie jest siekać potworki :D Szczególnie, że przedmioty legendarne lecą mi teraz tak często, że aż się chce dalej nawalać każdego bossa w grze. Dla porównania przez cały czas gry moją główną postacią znalazłem może 4 legendarne przedmioty, których mój mnich i tak nie mógł używać, teraz wybiegłem z miasta barbarzyńcą odsunąłem jeden kamień i BOOM legendarny amulet, a do kolekcji znalazłem już 3 bronie i pierścień. Generalnie w 30min zmieniłem cały gear mojej barbarzynki i chce mi się znowu grać dalej :D Teraz tylko czekać na dodatek, bo chętnie pograłbym kimś nowym. Edytowane 10 Marca 2014 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Też bym chciał potrafić cieszyć się tą grą :) Może za rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Niestety jak już wielu zauważyło zależy co się miało przed patchem. Dla szmana nie mam nic. Tzn prawie bo kosztem dps znalazł bym sporo. Poprzedni gear z dps 220k wtedy wystarczał na mp5 a teraz udręka jest problemem bo mało wytrzymałości. Nie wypadło nic co bym mógł założyć bezznaczących spadków dps... więc gram barbem i było super do około 120k teraz żeby coś wypadło co by mi poprawiło statystyki graniczy z cudem. Robie wiele rzeczy u kowala. Podniecony nowym lootem sprzedałem gear z większości postaci i nie moge dojść do poprzedniego poziomu. Ale i tak gra się rewelacyjnie. O niebo lepiej niż wcześniej. Ciągne dalej HC i na normalu jest łatwo. Ogólnie patch nadal na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Czyli wniosek jest taki, kto miał super postać z super gearem, raczej nie będzie zadwolony, kto miał taką se, będzie zadwolony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Ja poprostu podbilem troszke DH a od poczatku zrobilem maga... http://eu.battle.net/d3/pl/profile/PPCjonathan-2303/hero/36505513 - doba grania A tak w ogole to dzieki kilku osobom za pomoc w windowaniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Czyli wniosek jest taki, kto miał super postać z super gearem, raczej nie będzie zadwolony, kto miał taką se, będzie zadwolony:) nawet nie, ja mialem srednie postacie a nie jestem zadowolony. Cale szczescie ze gram na HC bo na sc to bym chyba sobie wlosy z glowy powyrywal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Wystarczy mieć średniawy gear z ah żeby było słabo z upgradeami. Fun mają ci co mieli bardzo zły gear, albo w ogóle zaczęli od zera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Prawdziwa zabawa zacznie się przy itemach 70+ lvl i wieszczce, przy dobrym gearze jedyne co teraz można zrobić to nabic paragona, bo o sensowny upgrade trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Zawsze można nową postać robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Potwierdzam, zrobilem sobie pierwszego DH i gra od poczatku swietnie szla, nawet sensowne rzeczy wypadaly z mobow zeby sie ubrac. Moze z racji tego, ze nie spedzilem godzin liczonych w tysiacach przy tej grze, to jeszcze mnie cieszy i ciagnie do takiego biegania 4fun ;) prawie jak w D2. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Ja polatalem troche moim wd i niestety jest tak jak pisze aerial:( nic mi nie podpasowalo oprocz rekawic gladiatora z 10cc i 4as reszta niestety mocno srednia chociaz podobaja mi sie niektore afixy np pas dzieki ktoremu insekty spowalniaja zarazone moby o 60% szkoda tylko ze reszta satatow juz mniej fajna. I niestety nie trafia sie rzeczy dla innych postaci... By Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Coś za coś. Teraz wypada dla tej postaci którą się gra i jak wypada legenda to jest szansa, że się jej użyje. Wcześniej to sobie nimi nawet głowy nie zawracałem. Ewentualnie grając monkiem może coś czasem wypaść dla DH. Mi też się po patchu gra przyjemnie, szczególnie że postaci nie miałem za specjalnych. Może też się to wzięło ze sporem przerwy. Gram na U1 - idzie szybciej i sprawniej. Wcześniej w ogóle nie grałem Wizzem, teraz zmieniłem dzięki dropowi kilka itemków, pozmieniałem skille i się super śmiga z zamarzniętą kulą;) Czekam na dodatek, żeby zagrać nową postacią w nowym akcie. Mam pytanie do tych co grali w betę - nowy akt jeśli chodzi o długość można porównać z aktami 1-3 czy 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Masz gameplaye na YT, generalnie jak ktoś zwiedza i nie napiera aby szybciej gra się trochę ponad godzinę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Hehe, Okulusa którego kupiłem kilka miesięcy temu za 3 tys. złota sprzedałem właśnie za ponad 3 miliony. Rzadki hełm znaleziony już po patchu poszedł za ponad 19 milionów. Szał chyba jakiś na AH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) a jak wyglądają nowe przedmioty na 70 lvl? Teraz warto bić tylko paragony, czy coś może się przydać i później? Edytowane 11 Marca 2014 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Czy mi się wydaje czy mocno zoptymalizowali grę? Praktycznie mam stałe 60 FPS (v-sync ON) co by się nie działo na ekranie. Kiedyś to ładnie potrafiło chrupnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 @up też mi się tak wydaje, teraz gra działa praktycznie bez przycięć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Ale sa miejsca gdzie sie tnie jak cholera... Np 3 akt na moscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 U mnie w 1080p @ max działa zdecydowanie lepiej, krótsze wczytywanie i brak lagów po wejściu do nowej gry i teleporcie do jednego z grających. Też się zastanawiałem czy mi się nie wydaje, konfig jak widać w podpisie szału nie robi. A na moście w A3 nie miałem problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Wiec z kkNd i HeatheN chyba musimy wymienic swoje karty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Wiec z kkNd i HeatheN chyba musimy wymienic swoje karty ;] Polecam HD 7750, mały ale wariat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...