99tomcat Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Jeśli można prosił bym o odzyskanie moich pm nowszych niż za 2008rok. Właśnie sprzedałem pamięci, dostałem przelew, a nie mam danych gdzie to wysłać - zniknęły pm z ostatniego 1.5 roku;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 U mnie równie ż występuje problem z PW. Dostałem wczoraj wiadomość i niby wszystko wygląda normalnie z tym, że nie mogłem odpisać ale musiałem zakłądać "Nowa rozmowę", bo przy pierwotnej wiadomosci był "X" czerwony. Za to po kliknięciu w tą wiadomość ukazuje nam się ona, lecz nad nią jest także post Agnes z 2007 roku, który na pewno nie był adresowany do mnie. Treść zamazałem, bo to raczej nie ważne. A do tego boczna kolumna "Uczestnicy rozmowy" - o co z tym biega? I czemu opcja odpowiedzenia na wiadomosć nie działa (na screen'ie jest nieaktywna)? Nadal widzisz nie poprawne wiadomości? Jeśli można prosił bym o odzyskanie moich pm nowszych niż za 2008rok. Właśnie sprzedałem pamięci, dostałem przelew, a nie mam danych gdzie to wysłać - zniknęły pm z ostatniego 1.5 roku;) Czy problem nadal występuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) O w mordesku, PeeMki mam :D A forum kopa dostało :Q N1. Rozumiem, że komunikaty "bad gateway" / "gateway timeout" miały coś z tym wspólnego, czy też mam to zaraportować gdzieś? .:.:edit:.:. A da się te pw ustawić gdzieś w stylu 'nowe na górze'? Czy może ja mam coś nie halo i właśnie tak jest. Edytowane 2 Marca 2010 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) forum dostało kopa :) to fakt. na ostatniej skórce jest problem z info pod awatarem. Edytowane 2 Marca 2010 przez bzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Nadal widzisz nie poprawne wiadomości? Czy problem nadal występuje? Niestety u mnie bez zmian, do tego chyba pmki są wymieszane raz z 2007r, raz z 2008 ... Niczego z 2009 i 2010 roku niestety nie mam w skrzynce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Nadal widzisz nie poprawne wiadomości? Szczerze, to dwie wiadomości z pierwszego screen'a w ogóle zniknęły. Nic ważnego na szczęście. Niech ktoś puści mi parę PM'ek to sprawdzę, czy będzie wszystko prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) U mnie jednak wiadomości są, ale totalnie wymieszane- znalazłem to pm na 4 stronie, wśród wiadomości z 2008 roku :) Jest co prawda sortowanie ,a le działa tam tylko opcja sortowania według odbiorcy Edytowane 2 Marca 2010 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Nie no taka funkcjonalność to banał, prosty skrypcik by wystarczył. Już działa jak powinno. Dziękuję za błyskawiczną reakcję. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 ZROBIONE: - Tracker działa. Mogę pisać. - Moderacja tematów działa w całej rozciągłości: DO ZROBIENIA: - Odzyskałem PMki, ale większość zablokowana. - QuickReply nadal jest skalowane, nadal ma przyciski, nadal wjeżdża na niego stopka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Również mam problem ze skrzynką: -wiadomości są pomieszane datami -część z nich wyparowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Forum działa z dobrą szybkością. Zdublowane tematy chyba posprzątane - jak coś traficie to raportujcie. Moderacja w pełni działa, raporty zrobione i odhaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) 1. Forum działa z dobrą szybkością. 2. Zdublowane tematy chyba posprzątane - jak coś traficie to raportujcie. Moderacja w pełni działa, raporty zrobione i odhaczone. 1. Potwierdzam, odswiezenie kilku zakladek nie powoduje zamulenia FF :) 2. Nie widzialem, zobacze zaraportuje na smierc! Moze ktos sie zajac problemem opisanym na poprzedniej stronie i popartym przezemnie screenshotem? Tzn koniecznoscia scrollowania 2-3x wieksza niz wczesniej z powodu tego jak wyglada spis tematow... no i te nieszczesne podpisy pod avatarami "zainteresowania" i "posty" to jakas pomylka. No i forum dalej sie rozjezdza na boki, poprzednia strona dobry przyklad, screen 1280x1024 zeskalowany... niby ok ale zeskalowany do 99% czyli nic to nie daje. Edytowane 2 Marca 2010 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 A da się te pw ustawić gdzieś w stylu 'nowe na górze'? Czy może ja mam coś nie halo i właśnie tak jest. No właśnie też się zastanawiam jak wpadli na tak genialne rozwiązanie i jak to zmienić. Musiałem zmienić skrypt konwertujący PW bo to co dostarcza invision się posypało (dziwne, na testowym zadziałało poprawnie), ale to chyba nie moja wina z tym sortowaniem. na ostatniej skórce jest problem z info pod awatarem. Poprawione. U mnie jednak wiadomości są, ale totalnie wymieszane- znalazłem to pm na 4 stronie, wśród wiadomości z 2008 roku :) Jest co prawda sortowanie ,a le działa tam tylko opcja sortowania według odbiorcy Hmmmmm powinno być wg. daty tylko w odwróconej kolejności DO ZROBIENIA: - Odzyskałem PMki, ale większość zablokowana. - QuickReply nadal jest skalowane, nadal ma przyciski, nadal wjeżdża na niego stopka. Nie rozumiem co to znaczy zablokowana. Niestety w jednym miejscu trafiają te które były skasowane i te które skasowane nie były. QuickReply - jest na to ticket w trackerze bo nie zauważyłem? Jaka skórka i jaka przeglądarka? U mnie na CleanCut/Light/Pure-Red i FX 3.6 problem nie występuje. Przyciski będą tak jak pisałem - to bardzo lekkie rozwiązanie, oczywiście pod warunkiem, że ktoś nie wybierze samodzielnie uruchomienia WYSIWYGa Moze ktos sie zajac problemem opisanym na poprzedniej stronie i popartym przezemnie screenshotem? Tzn koniecznoscia scrollowania 2-3x wieksza niz wczesniej z powodu tego jak wyglada spis tematow... no i te nieszczesne podpisy pod avatarami "zainteresowania" i "posty" to jakas pomylka. No i forum dalej sie rozjezdza na boki, poprzednia strona dobry przyklad, screen 1280x1024 zeskalowany... niby ok ale zeskalowany do 99% czyli nic to nie daje. Przyjrze się stylom odpowiedzialnym za wysokość wierszy. Ilość postów nie ma od kilku godzin, zainteresowania też nie powinny się pojawiać. Co do rozwalania przez obrazki na boki, teoretycznie powinno być OK, zaraz zmniejszę okno przeglądarki i zobaczę czy uda mi się na coś złego trafić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 swoją drogą to rozjechane pionowo forum to nie wiem czy to nie jest jednak na plus. wszystko jest teraz bardziej przejrzyste i łatwiej się czyta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Co do obrazków - sprawdziłem, automatyczne pomniejszanie w zależności od rozmiaru okna działa poprawnie przynajmniej na FX 3.6 i IE 8. Jeśli są z tym jakieś problemy proszę o zgłoszenie w trackerze z podaniem koniecznie URLa do postu, przeglądarki i skórki. Dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (...)Hmmmmm powinno być wg. daty tylko w odwróconej kolejności(...) Jest coś nie halo, dopiero zauważyłem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Nie rozumiem co to znaczy zablokowana. Niestety w jednym miejscu trafiają te które były skasowane i te które skasowane nie były. Najwyraźniej te z krzyżykami to właśnie usunięte. Dzięki za info. QuickReply - jest na to ticket w trackerze bo nie zauważyłem? Jaka skórka i jaka przeglądarka? U mnie na CleanCut/Light/Pure-Red i FX 3.6 problem nie występuje. Obecnie XP+ FF + CleanCut. Sprawdziłem teraz jeszcze raz i już jest OK. Odhaczone. Przyciski będą tak jak pisałem - to bardzo lekkie rozwiązanie, oczywiście pod warunkiem, że ktoś nie wybierze samodzielnie uruchomienia WYSIWYGa To przynajmniej zabierz 3 belkę, na której jest tylko Tweeter - szkoda miejsca na jedną ikonkę. Ostatecznie ikonkę można przenieść na jedną z pozostałych belek. Zgłosiłem na trackerze problem z łączeniem postów będących na różnych stronach tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Przyjrze się stylom odpowiedzialnym za wysokość wierszy. Ilość postów nie ma od kilku godzin, zainteresowania też nie powinny się pojawiać. Co do rozwalania przez obrazki na boki, teoretycznie powinno być OK, zaraz zmniejszę okno przeglądarki i zobaczę czy uda mi się na coś złego trafić. Musialem zmienic styl na CleanCut, dotychczas uzywalem Pure-Red, ale teraz jest bardzo nieczytelny i nadal caly sie rozjezdza (FF 3.6) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Wiadomości już są w skrzynce wszystkie i faktycznie są pomieszane datami. Na razie najlepszym stylem jest Light. Idealnie przejrzysty i po paru minutach odnalazłem się w nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Jest możliwość, zeby opcja nowe posty była na górze ? Bład 502 nadal występuje przy oznacz jako przeczytane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Spytam ponownie, będzie taka opcja jak na wcześniejszym silniku - "Pokaż 10 moich ostatnich postów"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Co się stało z oknem rapotów (active raports) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Mam wiadomości od października 2008, a nie mam najnowszej rozmowy z wczoraj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Co się stało z oknem rapotów (active raports) ? A co się miało stać? Odnośnik jest w lewym górnym rogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Chyba dla mader fakerów czerwony moderatorów. Ułomy nie mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ja też tego nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Chyba dla mader fakerów czerwony moderatorów. Ułomy nie mają. :lol: nie ogarniam teraz tego forum niezależnie od skórki... Musze się powoli przyzwyczajać ale bez jaj no tak napstrzone jest że głowa boli.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Na Pure-Red nie ma przy poscie daty i godziny napisania owego posta. Czy moznaby prosic o dodanie tego? Innych skinow jeszcze nie sprawdzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ja używam Pure-Red i są daty i godziny przy postach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ano są na PRED. W tym samym miejscu co na deflection. Zieloni działa Wam ten link? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...