MariuszDW Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Trailer na Xboxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mariusz było - post #927 ;] Fajnie, że poprawią działanie pada, bo po ostatnim patchu nawet nie dało się przewijać zawartości questów.. odstawiłem na ten czas grę, będzie okazja powrócić. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Patch 1.2 jest już do pobrania przez Launchera albo ze strony profilu CD Projekt na Facebooku (zakładka Wiedźmin2). E: bezpośredni link do pliku Edytowane 3 Czerwca 2011 przez stivo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mi automatycznie zassało, fajnie że dbają o graczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Szkoda, że w menu głównym dalej nie można poruszać się za pomocą analoga. No cóż, może w kolejnym patchu. :] Serwery ładnie obciążone, 65mb przez launchera mi się z pół godziny ściągało. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Kurde jednak ten patch sie nie wgral - pisze mi w launcherze 'patcher 1.2 czeka na instalację' Co z tym zrobić? Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Nicolass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kurde jednak ten patch sie nie wgral - pisze mi w launcherze 'patcher 1.2 czeka na instalację' Co z tym zrobić? spróbuj ściągnąć ręcznie instalator i odpal go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Instalka z patchem jest pobierana przez launcher do katalogu użytkownika, obok save'ów - wystarczyło ręcznie zaintalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 U mnie się zainstalowało z automatu. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Odpal Launcher jako administrator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Działają wam sejwy z przed patcha 1,2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Tak, przed chwilą włączyłem sobie grę tuż po zabiciu Kejrana. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jak odinstalować to ścierwo 1.2? Wcześniej grałem na 1600x1200 i nie miałem czarnych pasów a teraz mam... żeby ich.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Pewnie musisz usunąć całą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 to znajdą się i tacy co będą narzekać na brak chrabąszczy Ja bym narzekał. Liczę na zwierzęta, ptaki i robactwo w grze w której pół dnia spędzam w lesie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja bym narzekał. Liczę na zwierzęta, ptaki i robactwo w grze w której pół dnia spędzam w lesie :) ..i od razu sarenek pasących się w paśniku i ptactwa co to wraca na porę letnią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) No i skończyłem swoją 1 przygodę ścieżką Iorwetha. Ogólnie jestem zachwycony. Rzeczywiście, chyba zaczynam rozumieć recenzentów w sprawie zakończenia. Smoka (Saski) pokonałem, ale nie ubiłem, z Letho postanowiłem się zmierzyć i po jego pokonaniu zakończenie się urwało... i nic nie zostało pokazane. Myślę, że lepiej to mogli rozwiązać, czy Saska została odczarowana z uroku Filippy, czy została królową Vergen ? co z Filippą (pewnie bym się dowiedział, jakbym wybrał drugą ścieżkę)? Co z Iorweth-em (leżał pobity jak poszedłem walczyć z Letho..)? chociaż nie znam innych zakończeń, więc może jestem w błędzie. Na pewno przejdę grę jeszcze nie raz. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wam też po instalacji pacza 1.2 wywala grę przy każdym wczytaniu zapisów, na przykład gdy postać zginie ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Nie, i generalnie nie mam żadnych problemów z 1.2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANA Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Niestety potwierdzam - po instalacji 1.2 przy wczytywaniu quicksave gra się po prostu wyłączyła. Jest to pierwszy jakikolwiek problem ze stabilnością, bez patcha i z 1.1 nic podobnego nie występowało. Trochę to zaskakujące bo zazwyczaj patche poprawiają stabilność gry, a tu akurat odwrotnie... W sumie to mam wrażenie, że patch 1.2 więcej miesza niż poprawia, na tych samych ustawieniach wcześniej miałem płynniejszą rozgrywkę... Zamykanie gry olałem jako że sporadycznie korzystam z wczytywania quicksave, ale spadek wydajności wku@#&rwia zwyczajnie... Edycja: Odszczekuję wszystko co up napisałem o patchu 1.2. Powyższe problemy powodował u mnie Flawless Widescreen - pewnie wyjdzie aktualizacja do 1.2, do patcha 1.1 była. Na "czystej" grze z patchem 1.2 nie ma najmniejszych problemów z płynnością czy sejvami! Edytowane 7 Czerwca 2011 przez DANA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja dla odmiany żadnych negatywnych skutków patcha nie zauważyłem - a nawet gra działa odrobinę płynniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Panowie takie pytanie, jaki poziom osiągnęliście pod koniec gry? Mam początek III aktu i 30 poziom, dopiero teraz gra się rozkręca :/ Edytowane 6 Czerwca 2011 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Raczej się już kończy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak dobrze pamiętam, to max jest 35 L... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja liczę, że zrobią jakiś duży (może być nawet płatny) dodatek do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Można podejżewać, że tak będzie. Twórcy przed premierą mówili coś w stylu: "wszystkie DLC będą darmowe, natomiast duże dodatki (expansion pack) będą płatne)". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 To było bardziej niż pewne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Może mi ktoś pokrótce wyłożyć mechanikę walki i sterowania postacią w tejże? A szczególnie: jak poruszać się do tyłu mając cały czas wrogów przed sobą, bo jak naciskam S to Geralt się radośnie obraca i pokazuje oponentom plecy. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 s+spacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jestem już po prologu. Gra nawet wciąga. Póki co używam samego miecza + znaki. Przydałoby się teraz jakieś miksturki pomieszać. Macie jakieś preferencje? Coś co daje możliwie dużego kopa w walce, a jednocześnie nie obniża mocno żywotności i innych ważnych statów? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...