Skocz do zawartości
marco

Rozszerzenie funkcjonalności forum

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą funkcjonalność chciałbyś widzieć na forum purepc?

• Blogi
      0
    • Galeria
      2
    • Idź Pan w cholerę
      36

Rekomendowane odpowiedzi

A po co?

Do blogów jest Facebook, Pokazywarka, Wordpress i setki innych

Do galerii mamy Picasę, Photobucket, Imageshack, Flickr.

@Orgiusz: +1 za testami IQ - nomen omen sam kiedyś o nich wspomniałem ;)

Edytowane przez zzizzy
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Test na inteligencję przy rejestracji. Do tego pytanie kontrolne w klimacie czy olewając zasady akceptowane przy zakładaniu konta zgadzasz się na publiczne poniżanie przez moderatorów?.

A w mniej ciężkich klimatach - blogi. Z filtrem głupoty. Ucieszy to sprzętowców gdzie trzeba szemrać, softy gdzie szemranie jest nagminne i pasjonatów którzy są podłączeni do respiratorów.

• Upvote 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Galeria nie jest nam potrzebna a blogi są bez sensu biorąc pod uwagę ilośc wyspecjalizowanych stron pod tym kątem oraz mnogość portali społecznościowych.

Żaden z dodatków od Invision Power Services nie jest IMO kuszący w naszym przypadku, lepiej zajęliby się zrobieniem IP.Board takim, jakim powinen być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również wybrałem opcję nr 3. ;]

Popieram jakiś test IQ + pytanie o poniżaniu zarzucone przez Orgiusza - obydwa na poważnie.

Prosiłbym też o tzw "power button", czyli banowanie bez latania po panelu, bo obecnie z lenistwa daję 100%+bezterminowe zawieszenie konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podziekowania dla wiadomo-osoby ktora pomogla.W ten sposob rosla by jej ranga.

DOdac ikonke przy uzytkowniku, ktory jest autorem tematu "autor tematu", wiecie o co chodzi?

Co *rwa? :blink:

Ja bym byl za opcja blokady dodawania linkow do sklepów itp, do 5 postów nowo zarejestrowanego użytkownika...

Sporo tego spamu ostatnio jest.

I tak nie dobijesz szemranej w ten sposób. Boty zaczną działać w trybie

Hej! Ja kupiłem to w sklepie blisko siebie z naprawde mila obsluga! Tutaj link do tego shitu - www(kropka)nazwa ciach!a z błędem ortograficznym(tu wiecie co wstaic).pl/#54343543

Jak widzisz to raportuj. Mam bojowy nastrój który mogę rozładować na dodawaniu kont e-mail do subskrypcji mega spamu z neta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi