dumpmuzgu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 moja pierwsza zaraz po wlaczeniu serwerow to same M4. myslalem ze cos sie popsulo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Macie problemy z pingiem? Strasznie szarpie, u mnie 40-300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Szczerze mowiac po pierwszych 30 minutach mialem ochote wyrzucic klawiature za okno. Za rowno giftowy M4 i goldowy M6 ,to moim zdaniem, czolgi o zawyzonych parametrach. Dopoty dopoki sie czloweik nie dobije do 107 na KV a jako takiej rownej walce mozna zapomniec o ile nie trafi sie na ich tylki. Takiej liczby rykoszytow juz dawno nie mialem. Grr az cholery idzie dostac. ps. KV z 107 tlucze M4 az milo :D Nawet od frontu potrafi sciagnac 60%. Cud,miod i orzeszki, najwieksza niespodzianke maja ludziska jak tu trach i polowy HP nie ma. Az znowu nabralem ochoty do grania. Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez yoshik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) [ ; Szczerze mówiąc, jakoś nie za bardzo chce mi się ruszać 'drzewko'... edit: Nowa PL wersja językowa? :D Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 tak, nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wy to macie dobrze , ja to musiałem lolami się rozbijać , pierwsza mapa ( ta z rzeczką z jednej strony ) i jazda loltraktorkiem . Myślałem że szału dostanę zanim dotarłem do bazy przeciwnika , jak na razie to najlepiej gra się na Himmelsdorfie . Pierwsza gra gdzie granie boli - nie ma to jak przesiadka z StuG III na LT :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wy to macie dobrze , ja to musiałem lolami się rozbijać , pierwsza mapa ( ta z rzeczką z jednej strony ) i jazda loltraktorkiem . Myślałem że szału dostanę zanim dotarłem do bazy przeciwnika , jak na razie to najlepiej gra się na Himmelsdorfie . Pierwsza gra gdzie granie boli - nie ma to jak przesiadka z StuG III na LT :/ LT i reszta T1 nie jest taka zla, jedynie co mnie boli to , ze tuz przed 12 kwetnia mialem rozegranych mase walk na T1 gdzie ludzie walczyli dla samej zabawy i to bylo widac. Kazdy lecial z hura na ustach na pierwsza linie. A teraz 3/4 gier wyglada tak ,ze wiekszosc kampi na spwanie Oo W traktorze? Are You serious? Dopiero 107 w KV przynosi usmiech na twarzy. M4 padaja az milo, z reszta podobnie. Az chce sie grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Loltraktor i MS1 są zajebiaszcze... pod warunkiem że masz załogę na 100% i wszystkie klocki ulepszone + wentylacja... :'O Powrót do stocka boli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wy to macie dobrze , ja to musiałem lolami się rozbijać , pierwsza mapa ( ta z rzeczką z jednej strony ) i jazda loltraktorkiem . Myślałem że szału dostanę zanim dotarłem do bazy przeciwnika , jak na razie to najlepiej gra się na Himmelsdorfie . Pierwsza gra gdzie granie boli - nie ma to jak przesiadka z StuG III na LT :/ Walki w tier I to czysty fun, a jak wczoraj szybko przeskoczylem na PZ II z dlugolufowa 2 cm to na Kampinovce czulem sie prawie jak VK45 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Pochwalicie się co już macie? Mi udało się wymaksować T28 i kupić Hetzera, Hetzerem zajebiście mi się gra a T28 to mordęga, chociaż teraz kupiłem 76mm ZiS 4 i jest trochę lepiej ale byle do KV. Oczywiście gram bez premki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 U mnie powoli... Marder II w garażu, poza tym męczę T-26. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 No ja na razie mam M2 z haubica 75 i PzIIIa z 5 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Hm tak sobie myślę, że brak złota tzn. darmowego złota, praktycznie rozwala całą zabawę . Brak możliwości przeniesienia punktów z czołgu, gdzie wszystko odkryte lub z choćby giftowego M4 na doświadczenia , które można by było wykorzystać dla szybszego podrasowania kolejnego czołgu , arty czy niszczyciela to kiszka i właściwie dojście do jakiegoś sensownego tieru będzie trwało dłuuugie miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 No i wlasnie fajnie. Ja nie traktuje tego jako jakas mordege tylko wlasnie fajna zabawe. Ciesze sie ze byl wipe bo znow moge sobie smigac Tier 2 z moim 20mm dzialkiem :D jest niezly fun. Najwazniejsze by dobrze sie bawic zamiast widziec jeden cel - dojscia do IS7 czy Mausa. Szczerze mowiac jak dojde do Tier 5-6 zmienie frakcje by znow zaczac od zera. Lets get this LOL on the road! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Hm tak sobie myślę, że brak złota tzn. darmowego złota, praktycznie rozwala całą zabawę . Brak możliwości przeniesienia punktów z czołgu, gdzie wszystko odkryte lub z choćby giftowego M4 na doświadczenia , które można by było wykorzystać dla szybszego podrasowania kolejnego czołgu , arty czy niszczyciela to kiszka i właściwie dojście do jakiegoś sensownego tieru będzie trwało dłuuugie miesiące. A jak sadzisz po co w becie dawali darmowego golda? Po to zebys sie przyzwyczail do tych wszystkich ulatwien i teraz jak ci ich brakuje odczuwal silna potrzebe zakupu by wrocic do starego poziomu. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Zgadza się, ale jakoś nie mam ochoty płacić za to 76 czy 90 euro ani 36 ;). Po jakimś czasie wielu się znudzi takie ciułanie i efekt będzie odwrotny od zamierzonego czyli ubytek graczy. Zostaną tylko ci co mieli ca$h na M6 ;) Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgadza się, ale jakoś nie mam ochoty płacić za to 76 czy 90 euro ani 36 ;). Po jakimś czasie wielu się znudzi takie ciułanie i efekt będzie odwrotny od zamierzonego czyli ubytek graczy. Zostaną tylko ci co mieli ca$h na M6 ;) Hmm chyba tworcy MMO nie beda plakac jak odejda im darmowi zjadacze bandwidthu a zostana placacy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak płacących zostanie tylu, że na rozegranie bitwy będą czekać po parę minut, aż się uzbiera odpowiednia ilość graczy, to i płacący się wnerwią ;) i staną się niepłacący niepraktykujący :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Już zapomniałem jak te niskie tiery są niecelne, średnia z 50 bitew - 68% trafień gdzie IS4 czy IS7 miałem na poziomie 82%. Do tego znów fale zwycięstw i porażek, grało się dobrze bo 72% zwycięstw i 28% porażek to oczywiście musiało się zmienić i 4 porażki pod rząd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Już zapomniałem jak te niskie tiery są niecelne, średnia z 50 bitew - 68% trafień gdzie IS4 czy IS7 miałem na poziomie 82%. Do tego znów fale zwycięstw i porażek, grało się dobrze bo 72% zwycięstw i 28% porażek to oczywiście musiało się zmienić i 4 porażki pod rząd. Za to szybciej strzelają, na IS4 czy IS7 nie było można popełniać zbyt częstych błedów z celowaniem. Coś za coś. Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Mi po resecie sie bardzo podoba. Lighty z dzialkami plot 130 strzlow na minute. Czysty fun. Warunek jest jedne trzeba do tego dosc szybki czolg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Heh widziałem już no life w T32. Bez premki jest ciężej niż myślałem kupiłem KV i jest niesamowita męczarnia jeszcze wrzuca mnie do bitw z tymi premium M6... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Też sporo siedzisz jak już KW śmigasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ponad 200 bitew robi swoje ;) Z premką już bym pewnie miał KV3, ale niestety brak kasy. Ehh zaczynam tęsknić za moim IS7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dla mnie przesadzili troche z ograniczeniami bez premium. Powinni tworzyc plutony po 2 osoby i np. dla premium po 4/5 osob, a nie ze wogole tego zabronili :/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kill the Mod: Afterwipe :: World of Tanks: MMO Tank Action Game 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ciekawa sytuacja, jeszcze nigdy wcześniej takiej nie miałem, 20% życia i koniec gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zabili ci załoge, zdarza się żadko ale zdarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dokładnie - martwa/ciężko ranna załoga . Sam tak miałem nie dawno , co ciekawe w becie mi się to nie zdarzyło . Niestety przyzwyczajenia do bety robią swoje - mi też brakuje golda , chociażby te 50-100 g raz na parę dni . działka plot + ammmo HE robią masakrę , gorzej z celnością . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 152 mm do KV zakupione, dmg - miodzio, celność i reload - :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...