ath Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 76mm jak już. I fragi to masz w CoD. ;> Ale faktycznie jak się ma mniej killi niż bitew to trochę lipton nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Ja preferuje odznakę " Wsparcie" :) Fragi są fajne ale gdy mam pluton ze znajomymi to często jeden drugiemu oddaje kila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Drugi publiczny test wersji 8.0 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Dobrze by było gdyby poprawili wygląd drzewek technologicznych albo przywrócili stary wygląd . Nowy jest mało czytelny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Na screenach mi się nowy wygląd drzewek podobał, ale w praktyce już jest gorzej, jakoś się odnaleźć nie mogłem, na początku myślałem, że kilka czołgów nowe moduły dostało, np. IS silnik, a te pierwsze to są przecież stockowe moduły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Od 7:30 w sobotę 15 września do 7:00 we wtorek 18 września będziecie mogli skorzystać z następujących bonusów: Trzykrotny mnożnik doświadczenia za pierwsze zwycięstwo każdego dnia. 50% zniżki na następujące czołgi ciężkie: Pojazdy sowieckie: KW-1S – VI tier KW-2 – VI tier T-150 – VI tier KW-3 – VII tier IS – VII tier Pojazdy niemieckie: PzKpfw VI Tiger – VII tier PzKpfw VI Tiger (P) – VII tier Pojazdy amerykańskie: M6 – VI tier T29 – VII tier Pojazdy francuskie: ARL 44 – VI tier AMX M4 (1945) – VII tier 50% większe przychody w kredytach na następujących pojazdach: Niszczyciele czołgów: StuG III – niemiecki niszczyciel czołgów V tieru M10 Wolverine – amerykański niszczyciel czołgów V tieru Czołgi średnie: PzKpfw V Panther - niemiecki czołg średni VII tieru M4 Sherman – amerykański czołg średni V tieru Czołgi ciężkie: KW-1S – sowiecki czołg ciężki VI tieru T-150 – sowiecki czołg ciężki VI tieru M6 – amerykański czołg ciężki VI tieru ARL 44 – francuski czołg ciężki VI tieru http://worldoftanks....ls-are-here-pl/ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek555xkr224 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Witam pisze poniewaz mam konto zawieszone w WOT powod:Gift Shop Anti-fraud-contact support.worldoftanks.eu/issue:2500 gold i szczeze gowno mnie to obchodzi jest to jest gold ale mniejsza o to moge jakos do nich napisac albo cos o normalne wyjasnienie czy cos by mi odwiesili konto co ja mam teraz robic z tym fantem? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Możesz do nich napisać. Możesz też przelać odpowiednią sumę na konto WG. To będzie równowartość 2500 złota. Ot i wszystko. --=-=-=-=-=-=-====-=-=-==-=-=-=--==--=- Mam dość na dzisiaj. 6 bitew, dwie wygrane. Jeszcze scenka rodzajowa: - polecieliśmy 7 i 8 tierem medów flanką, wykosiliśmy ją w całości, dojechaliśmy artylerię, po czym dopiero nas zjechali. W tym momencie mieliśmy przewagę 3 czołgów (plus artylerię). - patrzę po śmierci na mapę i widzę kampiącą panterę 2, typa 59, IS-3. - piszę, razem z pingami na mapce, "ruszcie się może" - dostaję w odpowiedzi "shut up cunt, you're dead" (Aha, czyli nie mogę nic pisać, bo jako osoba nierozpraszana obecnością czołgu nie skupiam się odpowiednio na mapce i nie widzę sytuacji :lol: ). - chwilę później parę osób pisze do debili, żeby się ruszyli, zaczyna się flame war - nasz hummel sprzedaje kulkę typowi - typ podjeżdża i sprzedaje kulkę hummelowi - nasz JT zdejmuje typa - dureń w panterze 2 taranuje lwa (lew traci 40hp, pantera 350), niszczy gąsienicę w szczerym polu i zostaje zdmuchnięty przez strzał T95 - w tym momencie jakimś cudem w naszym teamie jest już tylko trzech żywych, wychodzę z bitwy i wyłączam grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Moja rada jest taka, nie płać, bo to jest wymuszenie i to nie jest zgodne z regulaminem. Z drugiej strony nie wywalczysz odblokowania, chyba, że w sądzie, powodzenia życzę ;) Gdybym tak miał to bym zrezygnował z gry po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 A po jakim czasie należy się spodziewać zablokowania konta? Bo minął już miesiąc od zakupu ponad, rozumiem, że jeśli ktoś wycofał płatność to zrobił to już dawno. Mam swoją spiskową teorię wg. której konto nie zostało zawieszone, bo nie wydałem tego golda i nie można mnie zmusić do jego 'odkupienia' ale jakoś nie chce wszystkiego wydać, żeby to sprawdzić ;) A ja mam dzisiaj dzień S-51 :D oprócz kilku Tygrysów II zdejmowanych w całości jednym strzałem udało się jeszcze zdobyć Kamikaze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 ja wydaje tego golda i gram tym tankiem. rumor w tym temacie jest zdecydowanie mniejszy. zobaczymy co bedzie w przyszlosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) A mnie dzisiaj wargaming skasował za moje zakupy na allegro z... czerwca... W sumie jestem im winien kv-5 i 13k golda... Jestem ciekaw, czy przy zabieraniu kv-5 oddadzą mi golda za kamuflaż? >_> Czas na GW2 :lol: Wystukane za pomocą mojego SGS 3 Edytowane 15 Września 2012 przez kacp3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 A mnie dzisiaj wargaming skasował za moje zakupy na allegro z... czerwca... W sumie jestem im winien kv-5 i 13k golda... Jestem ciekaw, czy przy zabieraniu kv-5 oddadzą mi godła za kamuflaż? >_> Czas na GW2 Wystukane za pomocą mojego SGS 3 To samo tylko na 5500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 ladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Wiecie, gdzie można kupić jeszcze te kodziki na 2000 golda i 7 dni premki za 24zł ? Bo na allegro są już po 50zł. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 W mediamarkt widziałem za 30zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek555xkr224 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 brat mi powiedzial ze zawiesili mi konto dlatego ze kupilem golda przez allegro ale kurcze powinny byc jakies wyjasnienia czy cos a nie do tak zawiesic i konto i happy:) to nie jest w porzadku moim zdaniem planuje jeszcze w poniedzialek zadzwonic do obslugi technicznej i sie zapytac jak to jest to ze gold mam kupilem to moja sprawa skoro sie tak da to czemu nie uwazam to nie jest moja wina ze ktos kombinuje i takie sa mozliwosci ja uwazam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Ale co tu jest do zrozumienia ? Jedynym źródłem legalnego złota jest strona WoT i kody z BOX'ów więc nieznajomość prawa nie chroni Cię przed konsekwencjami. Btw wklej zawartość maila, który dostałeś o zbanowaniu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Co do prawa, to słyszałem, że ban na konto za gold z allegro nie jest zgodny z polskim prawem, bo nie odpowiadamy za to skąd sprzedający golda ma tego golda czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Jak widać WG to dziady, powinny wysłać mejla z zarzutami a dopiero potem blokować. edit 3x5500 gold i KV-5 no to ładnie. Edytowane 15 Września 2012 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 To po zakupach u reseller79 ? Baka wklej maila jaki dostałeś. No i kontaktowałeś się z nim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Przeciez ostrzegalem zeby nic nie kupowac od RESELLERA, dokladnie tutaj: http://forum.purepc....ost__p__3745831 Przyjrzyjcie sie ile on ma uniewaznionych negatywow. ps. Kiedy oni maja zamiar wyslac tego golda za konkurs z niszczeniem 3 czolgow / 3 arty w 1 grze? Edytowane 15 Września 2012 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Nie wiem, czy oni podlegają polskiemu prawu, skoro gra jest na serwerach na pewno nie w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 bany byly nie tylko za zakupy u resellera. przeciez nie on jeden sprzedawal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) bany byly nie tylko za zakupy u resellera. przeciez nie on jeden sprzedawal. Ale on sprzedawal/sprzedaje klucze zakupione kradzionymi kartami kredytowymi. Edytowane 15 Września 2012 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 A nie mogą mi po prostu odjąć tego golda z konta? Może sam się zgłoszę, niech odejmą mi ten gold i po sprawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 dobrze, ale nie on jedyny mial gold w takich cenach. dzis juz nie ma aukcji jego i jemu podobnych. chociaz 2500g za 38zl. to nadal taniej niz od WG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 To po zakupach u reseller79 ? Baka wklej maila jaki dostałeś. No i kontaktowałeś się z nim ? Kupiłem u FasstGolda i prawdopodobnie to za niego mam bana, FG ma już zablokowane konto na allegro, kupowałem też u redials ale po mejlu dostałem od niego telefon z wyjaśnieniami. Wygląda to tak że WG blokuje konto i zlicza wszystkie zakupy poza oficjalną strona, w moim przypadku to jest 2x5500 (FG), 1x5500 (redials) i KV-5 (redials), a powinno być tylko 11000 za zakupy u FG. Wysłałem mejla do suportu EG i teraz czekam, redials ze swojej strony zaoferował pomoc, także czekam na mejla zwrotnego od WG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Co do prawa, to słyszałem, że ban na konto za gold z allegro nie jest zgodny z polskim prawem, bo nie odpowiadamy za to skąd sprzedający golda ma tego golda czy jakoś tak. To kup coś kradzionego i się tak tłumacz, powodzenia... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Jesli policja dojdzie do tego, ze cos kupiles kradzionego to wpadnie do Ciebie i to zabierze. Dodatkowo bedziesz musial zeznac od kogo to kupiles. Jak bedziesz chcial odzyskac pieniadze to bedziesz musial zakladac sprawe zlodziejowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...