SilaHD Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Kupiłem letnie camo do T34 i nie widzę go na czołgu. Niezłe jaja. Kupiłem nowy kamuflaż, ale on regularnie znika. KUPIłEM NOWY KAMUFLAż, ALE ON REGULARNIE ZNIKA. Nowy adaptacyjny kamuflaż daje graczom możliwość wybory 3 równych typów w zależności od map: zimowych, letnich i piaskowych. Jeśli gracz zakupił kamuflaż do map z kategorii letnich i przystąpi do gry na mapę w takiej kategorii, kamuflaż pojawi się na pojeździe oraz później w garażu po zakończeniu bitwy. Jeśli natomiast gracz przystąpi do gry na mapie z kategorii zimowych lub piaszczystych, posiadając wcześniej zakupiony kamuflaż letni, to kamuflaż ten nie pojawi się na żadnej z tych map tak samo jak nie pojawi się on w garażu po zakończeniu bitwy. Każdy z typu kamuflaży przypisany jest do odpowiedniego typu mapy (zimowych, letnich i piaskowych) i będzie widoczny na pojeździe tylko na odpowiedniej mapie. I wszystko jasne. Edytowane 28 Września 2012 przez ShaoLee 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 dane camo widac tylko na odpowiedniej mapce, letniego, na zimowej np nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Chyba w snach kupiłeś. Złota ani kredytów nie ubyło. :f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Chyba w snach kupiłeś. Złota ani kredytów nie ubyło. :f Nie bądź taki do przodu... ........ to kamuflaż ten nie pojawi się na żadnej z tych map tak samo jak nie pojawi się on w garażu po zakończeniu bitwy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Klan PPC ogłasza otwarty konkurs na najlepszą porażkę (lub remis) weekendu. Wklejajcie scren wynik indywidualny i drugi wynik drużynowy w spoilerze, jeżeli macie wklejcie też powtórkę. Tylko porażki i remisy. Wygrywa najlepiej oceniona przez forumowiczów. W konkursie mogą brać udział wszyscy zarejestrowani na forum PPC. Czas trwania konkursu od 02:00 28-09-2012 do 02:00 01-10-2012. Oceniamy plusami, jedna porażka jeden post. Który post zdobędzie najwięcej "+" ten uczestnik wygrywa. Uprzejmie proszę o nie minusowanie postów konkursowych Zgłoszenie do konkursu ;F pierwsze na zachętę, choć nie wątpię, że będą lepsze Powtórki nie daję, ciekawa walka, ale nie była epicka Edytowane 28 Września 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Nowe podsumowanie bitwy jest super . Drzewka nie zmienili , jak było nie czytelne na testach tak dalej jest . Gra chyba chodzi trochę płynniej , w gotowej 8.0 na kompie z pracy da się grać , gdzie w 7.5 dopiero się dało po wgraniu skompresowanych tekstur . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Powinno jeszcze pokazywac koszty naprawy/ammo na tym ekranie podsumowujacym bitwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Pokazuje w szczegółach, niepotrzebne zamieszanie by to robiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Dobra bitwa na M24 Chaffee, umieszczam na prośbę maxymili Replay: http://www.sendspace.com/file/h494o6 Zgłoszenie do konkursu ;F pierwsze na zachętę, choć nie wątpię, że będą lepsze Przebijam! Epic team fail Replay: http://www.sendspace.com/file/bqy1i2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajM Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 TO jest drużyna ;) su-5 było stockowe wiec nic prawie nie zadałem hp.A team leciał jak kaczki.Wszyscy pojechali na lewo i na srodek wiec ... Najwieksza moja porażka ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Jak kupię letni kamuflaż i trafię na letnią mapę to dostaje te +5%? Czy muszę kupić wszystkie 3 i dopiero wtedy na każdej mapie dostaję?? Zastanawiam się nad kupnem dla stuga bo nim najwięcej jeżdżę, bo głównie nim zarabiam, a kupowanie za kredyty bez prem tanka i przy tym, że ostatnio mniej gram jest nie opłacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Też bym wrzucił na kilka premium tanków i X i IX tierów + ulubionych V i VI ale musiałbym chyba golda na allegro kupić edit: fajna ta paczka dźwięków, jak S-51 walnie słychać taki fajny grzmot, że chyba teraz tylko nim będę grał :D Edytowane 28 Września 2012 przez kiisiio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Jeśli komuś przeszkadza jak mi bicie po oczach w 8.0 przyklejone z innego forum: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/150062-080ct-disable-bloom-tweak/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/65253-080-nobleplatoons-music-and-voice-mods/ Mody do muzyki w grze, działa z 8.0. Wiele różnych stylów do wyboru. Wrzuca się w game folder/res_mods/8.0/audio/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 2 raz mi sie zdazylo ze broniąc w assaulcie przy stanie 3-4 żywych(ledwo bo ledwo ale zawsze, ja np mialem na t25/2 4%) w 59sek do konca był koniec bitwy. Dla mnie na szczęscie wygranej. Jeden czołg wroga był niedaleko bazy, nie miał szans przejecia, ale jako td miał szanse nas poubijac. Niemniej...gra sie skonczyła przy stanie 12:12 naszą wygraną. Zapewne tak ma być... Swoją drogą...wczoraj w 110E5 nie mogłem 5 razy z rzędu z odległości 10-20m spenetrować focha 155, gdzie wcześniej problemu nie było...ma blachy ze wzmocnieniem ceramicznym? I jeszcze jakiś dziwny rykoszet na e50 na ufp....zawsze właziło chyba że skątował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Jest bardzo dużo rykoszetów lub braku penetracji. Ale za to nie ma strzałów za 0 dmg, proste ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Uuu, to mówicie, że się lepiej gra? Chyba się jednak odbanuję :lol: Też bym wrzucił na kilka premium tanków i X i IX tierów + ulubionych V i VI ale musiałbym chyba golda na allegro kupić Mogę Ci zrobić gifta :mrgreen: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) 2 raz mi sie zdazylo ze broniąc w assaulcie przy stanie 3-4 żywych(ledwo bo ledwo ale zawsze, ja np mialem na t25/2 4%) w 59sek do konca był koniec bitwy. A nie jest przypadkiem tak, że po upływie czasu, zegar nie pokazuje "0:00" tylko "0:59"... edit: Dokładnie to jest tak, że po upływie czasu, zaczyna odliczać od minuty. Szkoda, że w nowym drzewku nie pokazuje ilości expa/kredytów brakujących do odblokowania/kupienia. Edytowane 28 Września 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Cały dzień jakoś nie miałem okazji wykorzystać nowej fizyki, a właśnie miałem fajną akcję :D PzIII/IV zajął mi fajne krzaczki (Su-100) i ani myśli scoutować tylko będzie snajpował przez pół mapy (oczywiście ziomek z PL). Wypchnąłem z krzaczków i po sprawie :D Fajna ta fizyka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 A nie jest przypadkiem tak, że po upływie czasu, zegar nie pokazuje "0:00" tylko "0:59"... edit: Dokładnie to jest tak, że po upływie czasu, zaczyna odliczać od minuty. Wlasnie tak jest. W 7,5 tez tak bylo. Czy w konkursie liczy sie kazda forma przegranej/remisu czy jedynie te powazne z duza iloscia killi/expa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Cały dzień jakoś nie miałem okazji wykorzystać nowej fizyki, a właśnie miałem fajną akcję PzIII/IV zajął mi fajne krzaczki (Su-100) i ani myśli scoutować tylko będzie snajpował przez pół mapy (oczywiście ziomek z PL). Wypchnąłem z krzaczków i po sprawie Fajna ta fizyka Ja dzisiaj TD'ka wrzucilem do jeziora na kampinovce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Bitwa weekendu :/ Dziś coś wygrać to cud:/ Porażka Bitwa: Ensk 28 września 2012 23:18:07 Czołg: StuG III Doświadczenia: 530 Kredytów: 19 963 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Jak na Stuga to też fakt, a zapodać screena możesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Tak, tylko przedtem byłem w grze i musiałem się pożalić xD Niestety tylko jeden screen, bo zapomniałem zrobić screeny z pozostałych okienek. Kilka dni temu jeszcze na 7.5 też na stugu miałem jeszcze lepszą bitwę, gdzie na czysto zarobiłem 20k i nie pamiętam ile expa, tutaj na czysto wyszło około 15k. Oczywiście również przegraną. Edytowane 28 Września 2012 przez demon92 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) 'blebleble zadał smiertelny cios' WTF?? Miecz miał???? Edytowane 28 Września 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 2 raz mi sie zdazylo ze broniąc w assaulcie przy stanie 3-4 żywych(ledwo bo ledwo ale zawsze, ja np mialem na t25/2 4%) w 59sek do konca był koniec bitwy. Dla mnie na szczęscie wygranej. Jeden czołg wroga był niedaleko bazy, nie miał szans przejecia, ale jako td miał szanse nas poubijac. Niemniej...gra sie skonczyła przy stanie 12:12 naszą wygraną. Zapewne tak ma być... Swoją drogą...wczoraj w 110E5 nie mogłem 5 razy z rzędu z odległości 10-20m spenetrować focha 155, gdzie wcześniej problemu nie było...ma blachy ze wzmocnieniem ceramicznym? I jeszcze jakiś dziwny rykoszet na e50 na ufp....zawsze właziło chyba że skątował... Ja natomiast miałem odwrotnie, grając M103 strzelałem w tą belkę u góry i wszystkie 4 strzały weszły, on jadąc na mnie 3 razy dingował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Trochę pograłem i niestety wprowadzenie fizyki ujawniło nowy typ debili. Mianowicie typów (z naszego teamu), którzy utrudniają celowanie przepychając nas. Wczoraj dwa razy zdarzyło mi się, że ktoś ocierał się o mojego stojącego w krzaczorach Ferdka co skutecznie uniemożliwiało mi trafienie w cokolwiek. Druga zauważona rzecz... Dawno nie grałem bez premki, ale to co się teraz dzieje z zarobkami jest straszne. Niedługo będzie można zarobić tylko 5-tym tierem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Na T-150 można przywieźć kokosy. Generalnie na tych niskich tierach takie boty grają, że co chwila Top Guna robię. Tap tap tap - SGS 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Macie jakiś damage panel działający pod 0.8.0. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Dlatego uwielbiam grę T25, a zwłaszcza gdy jestem blisko czołówki :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...