costi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jak ktoś ciśnie do T30, to lepiej niech zasuwa: Posted Today, 09:08 AM Mungo73, on 18 December 2011 - 06:27 PM, said: So if T110 might come with M103 in 7.2, I need to start grinding for T30 now. How big is the chance that 7.2 does NOT come in January? (would like to estimate how much exp / day I need to grind to get T30 in time, release in February would be best). Skipping the ETA part, I can confirm that both new US heavies will arrive together. Overlord z topicu EU Q&A. A M103 ma być w 7.2 wg obecnego info (Overlord od jakiegoś czasu, po sugestiach gracz, nic nie mówi nt. terminów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Mialem robic Is-4 jak zagram jeden mecz KV-3 dziennie to mi sie przypomina czemu nie lubie ruskich czolgow w tej grze :D Przydalaby sie zmiana drzewka to pozbyl bym sie tych KV z garazu i odzyskal kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 A ja mam 8 wolnych slotow i chyba powoli odpuszcze IS4. Coraz bardziej ciagnie mnie do E75... a i KT gra mi sie wrecz idealnie.. eh zly swiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zdecydowanie nie dla slotów pojechałem w ISy. Kupujesz IS-4 za 3,5kk a dostaniesz za to czołg tier X (koszt w grze 6,5kk) no i dodatkowo czołg 9 tieru, Ob. 252, koszt 3,5kk. A sam czołg jest najlepszy na swoim tierze obecnie i całkiem dobrą ma ekonomię. To sam z T30, dostaniesz niszczyciel czołgów najwyższego tieru za free. Zysk, ze nie musisz się wspinać po drzewku USA TD a masz T9 od razu i za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Tylko mnie przeraża fakt gry przez 3 tiery z tym samym działem, 105mm, które jest bardzo dobre na T29, na T32 jest ok jeśli jesteś top tier, inaczej jest już bardzo średnio a na T9 gdzie trzeba będzie co rundę stawiać czoła E75 czy IS4 to już jest śmiech na sali bo tym nawet KT jest ciężko otworzyć od przodu. Tak jak pisałem, jeśli się uda to pewnie kupię T34 i zostawię w garażu na stocku, po przejściu na premium 120mm będzie 'z urzędu' a jeśli poprawią coś na M103 to wtedy pogram nim, może będzie lepiej zbalansowany. A w czasie oczekiwania na patch chyba zabiorę się za niemcownię i pójdę w KT bo zawsze chciałem ten czołg mieć. :) Swoją drogą to z tymi 2 tyg to chyba przesadziłeś, w jeden krótki wieczór spokojnie można machnąć 20-30k expa zależnie od szczęścia, wczoraj z początku strasznie dużo kobiet lekkich obyczajów się posypało ale później szło już zacnie i chyba jestem gdzieś w okolicach 25-30k expa, jeszcze tylko 150! ;-) Edytowane 19 Grudnia 2011 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Drodzy gracze! Informujemy was że cena złota w grze World of Tanks ulega zmianie w związku ze zmianą kursu euro do polskiego złotego. źródło Fajny prezent na święta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 World of Tanks informs tankers that maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 21:00UTC , December 19th, due to the release of update v.7.0.Po naszemu to do 22 możemy odpoczywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Akurat jak będę pił herbatę w pracy to serwer załączą. Czyli na dzisiaj pograne. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja tam o 22 wbiję prąd mam po dziesiątej tańszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Odpalcie sobie Launchera (WOTLauncher.exe w katalogu z gra) to zacznie sie pobierac update. Jest tez opcja pobrac z torrenta: http://downloads.worldoftanks.com/patches/auto/WoT_0.7.0_eu_patch.exe.torrent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 W tym tempie to na 22gą się nie ściągnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) No to walimy: Update v.7.0 Released | News | World of Tanks EDIT: O swieta panienko. Po zainstalowaniu update moj katalog z WoTem zajal ponad 8GB :| do tego zalogowanych graczy... 1600, bitew w trakcie 27, oczekiwanie na bitwe w T34 trwalo 15min. Odpuscilem. Sciagam sobie pelen installator i robie porzadki w grze bo tak sie nie da. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Z lauchera idzie jak krew z nosa. Mam 50mbitowe łącze, a idzie jak po modemie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) No to walimy: Update v.7.0 Released | News | World of Tanks Ściągajcie z tego idzie pełną parą P.S.Szło , ale i tak szybciej niż laucherem. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke82 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Może po restarcie serwera bedzie można drugi raz doładować 1500 golda za 10zł!! Jak coś to przypominam aukcje http://allegro.pl/wo...2006798725.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Mam wrażenie, że pobieranie nawet z tego linku z minuty na minutę idzie co raz wolniej. Z 30min temu było 300kb/s, teraz jest ze 190. ;) Ale dobrze, że do rana i tak się ściągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja biorę po torencie ale i tak słabiutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Już gram. Zmiany pozytywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ku..................................aaaaaaaaaaa ściagnęło mi 80% i nagle wywaliło błąd i zaczęło ściągać od nowa.:mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dlatego lepszy torrent, ja nie tylko ściągam, ale cały czas wysyłam całą szerokością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dlatego lepszy torrent, ja nie tylko ściągam, ale cały czas wysyłam całą szerokością. No to dziś mogę isc spać o 21 :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Torrent torrent uber alles! :P Czy ktoś już doinstalowywał na 0,7 tego moda z wyświetlaniem Tierów? Podobał mi się upływ życia po strzale ale wyłączyło się cholerstwo nie wiadomo dlaczego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Na torrencie mam taką prędkość, ze szkoda słów. Poczekam sobie do ...2 w nocy :lol2: Edytowane 19 Grudnia 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ktoś ma linka do overtargetmarkers działającego z 0.7.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Mam. Zaraz wstawię. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zassane ale ten sam error co na screenie wyżej. 21 i nadal nie lata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Plik Battle.swf wrzucamy do World Of Tanks\Res\Gui\Flash\ Wszystkie nasze ustawienia i edytor też powinny działać. battle.swf Pamiętajcie, żeby najpierw zainstalować patch, a dopiero potem zastąpić tym plikiem oryginał Oczywiście proponuję zostawić oryginalny plik na wszelki wypadek Jeśli nie macie w folderze Flash plików "OTMData.xml" oraz "OTMData-systemColors.xml" musicie je dodać. Ja je tam miałem ale nie pamiętam dlaczego więc załączam poniżej OTMData.xml OTMData-systemColors.xml Czekam na plusy :D Edytowane 19 Grudnia 2011 przez radiergummi 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) No niestety. U mnie gra wywala sie do desktopa po wejsciu do bitwy :( EDIT: Wroc. Ja nie mialem OTMData-systemColors.xml na 0.6.7 a dzialalo. Co daje ten plik i co sie w nim konfiguruje? EDIT2: Issue resolved. Nalezy podmienic tylko battle.swf a orginalne VehicleMarkers i cala reszta musi zostac :) plusik leci Edytowane 19 Grudnia 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zassane ale ten sam error co na screenie wyżej. 21 i nadal nie lata... Gra wykrzacza się na jezyku polskim włącz lunchera z językiem ang powinno działać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Gra wykrzacza się na jezyku polskim włącz lunchera z językiem ang powinno działać. Dzięki i to całkiem sobie leci 10% w 3 minuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...