Trawienny Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Szit! Szit! Szit! Demet! ~300m, ja w E-75, gość w IS-4. On we mnie każdy strzał za ~400hp. Ja w niego... ding (tak, z HE też). Nawet się nie chował. Pisalem raz o podobnej sytuacji na klanowym czacie. Walczylem T34 (120mm) 1vs1 IS-4. Cztery strzaly z AP z odleglosci 50-70m w wizjer kierowcy zrobily DING. A koles nie dosc ze sie nie chowal, to jeszcze bezczelnie szedl wprost na mnie i smial sie na czacie ze przeciez i tak mu nic nie zrobie. I nic nie zrobilem. Zdjal mnie z 90% do 0% a ja zrobilem mu sliczne cztery szlaczki zostawiajac 100%. Swoja droga pol wczorajszego dnia siedzialem na forach poswieconych WoT i probowalem znalezc jakiekolwiek opisy taktyk dla T34. Niestety znalazlem tylko "this is the worst tank in whole WoT" i temu podobne stwierdzenia oraz to ze zeby w ogole przezyc ten czolg potrzebuje pomocy teamu (byle nie innych T34). Takie rady niestety na nic mi sie zdaja jako ze wiekszosc teamow na jakie trafiam to totalne glaby. Ale! Zauwazylem rowniez ze gdy takowym wytknie sie bledy to zawsze to olewaja. Postanowilem przestac bawic sie w herosa i nie bede sam pilnowal przejsc i flank, a w zamian za to bede jezdzil za jakims schabem i uzywal go jako ruchomej tarczy. Wynik? Przegrywam jak przegrywalem (bo nikt nie pilnuje pozostalych przejsc) ale przynajmniej wiecej strzalow oddaje wiec odrobine lepiej na kasie wychodze. I tak sie cala ta zabawa konczy... smutne to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Trzy dni temu niemal krzyczałem jak Richard Hammond coś w rodzaju "jestem Bogiem na gąsienicach" jeżdżąc T34. Jednak wczoraj i przedwczoraj miałem kilka niemiłych sytuacji z E-75 i IS-4... Zresztą nie wiedzieć dlaczego mam też problemy z trafieniem w IS-3 i T32 Albo to zależy od szczęścia albo sam już nie wiem od czego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Walczylem T34 (120mm) 1vs1 IS-4. Cztery strzaly z AP z odleglosci 50-70m w wizjer kierowcy zrobily DING. A koles nie dosc ze sie nie chowal, to jeszcze bezczelnie szedl wprost na mnie i smial sie na czacie ze przeciez i tak mu nic nie zrobie. I nic nie zrobilem. Zdjal mnie z 90% do 0% a ja zrobilem mu sliczne cztery szlaczki zostawiajac 100%. Juz dawno opisywalem taka sytuacje. Tyle ze ja po 2 nieudanych na chama pojechalem do przodu i udalo mi sie ze 2 razy walnac mu w silnik :-P Z tego co ktos pisal to najlepiej z przodu w sam srodek walic. Ale czy to prawda to nie wiem. Po za tym T34 zacznie siac zamet dopiero po przeniesieniu na 8tier i staniu sie premka, o ile go nie oslabia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Musza go oslabic. Przeciez nie zostawia mu dziala z 250 penetracji i 400 dmg przy 6,55 rof bo by musial byc drozszy niz Lowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Niech z nim robią co chcą, byle jakoś zarabiał. Trzy dni temu niemal krzyczałem jak Richard Hammond coś w rodzaju "jestem Bogiem na gąsienicach" jeżdżąc T34. Jednak wczoraj i przedwczoraj miałem kilka niemiłych sytuacji z E-75 i IS-4... Zresztą nie wiedzieć dlaczego mam też problemy z trafieniem w IS-3 i T32 Albo to zależy od szczęścia albo sam już nie wiem od czego Ja mam dziwne wrażenie, jakby na serwerze była dla każdego gracza ustawiana przed każdą bitwą losowa zmienna - "współczynnik szczęścia". Wczoraj latałem sobie jagdPzIV z 88L56 (220hp/strzał, penetracja taka se, ale przyjemniejsze działo niż jego odpowiednik na VK***) i w jednej bitwie zrobiłem 4 ammo racki (3601h, pz 4, T1 HT, pz3/4)... przez pół mapy :blink: Przy pierwszym się zdziwiłem, przy drugim zdziwiłem się jeszcze bardziej. Trzeci, to było myślenie tuż przed strzałem "hmm... ciekawe czy tego też rozpirzę", a czwarty "po coś mi się tu pchał". A potem przyszpiliły mnie dwa kw-3 ze 120mm i jeszcze jeden 3601h, no i ja dla odmiany poszedłem na dwa strzały (3601h strzelił, kw-3 dobił co zostało) :lol: Edytowane 30 Grudnia 2011 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opracowano: Czołg T30 został opracowany. Wydano doświadczenia: 191 100 pkt, wolnego doświadczenia 0 pkt. Jeszcze tylko 500k kredek i można kupić to cholerstwo bez sprzedaży czegokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Oj tak, Is4 grało mi się zawsze najlepiej a w ostatnim czasie jest jeszcze lepiej, wreszcie wpadło kilkanaście odznaczeń Stalowa ściana. Kwestia też ustawienia, E75 już nie taki straszny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Najśmieszniejszy kill jaki zrobiłem. Uruchomiłem grę, zapomniałem i zostawiłem jakieś trzy minuty. Wchodzę a tam w bazie stoję prawie z całym HP, straciłem ledwo kilka % za to koło mnie leży wrak wroga. Co lepsze zginął od zderzenia ze mną ;) Oczywiście wygraliśmy przy czym zastrzeliłem jeszcze jednego a kilku raniłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Kod na czołg Mk VII Tetrarch (do wpisania po 7.1): KLIK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wpisać możesz teraz, ale czołg będzie w garażu dopiero po wprowadzeniu 0.7.1. W sumie nic ciekawego, II tier, słaby pancerz i rosyjska załoga. Zadowolę się slotem i 170k ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 ile może przyjąć na siebie LOWE, dokładnie 39 strzałów :wink: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidof Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 ostatnie chwile aby tanio zdobyć złoto , sprzedający godny zaufania WORLD OF TANKS PAYSAFECARD 35 zł!!!! Promocja!! (2022633157) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jeszcze raz ktoś przyleci tu z tym linkiem, to naprawdę zacznę wlepiać kary jak za spam... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Czy to nie podchodzi pod trollowanie? :rolleyes: Pierw sprzedawali darmowe kody, później nakupili za dużo Playa i próbują opchnąć kody... n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) W ten sposób nie powinni się reklamować. Jest dział kupię/sprzedam i tam daje się takie oferty, można też wpisać link do tego tematu na forum w podpisie. Jednakowoż kupiłem ten kod wcześniej i to nie jest z playa, przynajmniej działa niezależnie bo playa też kupowałem. Natomiast tak jak w przypadku playa jest kłamstwem, że kod jest na 35 pln, jest na 32 pln bo tyle euro można z niego wykorzystać, reszta się marnuje. Edytowane 31 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) "Pierw sprzedawali darmowe kody, później nakupili za dużo Playa i próbują opchnąć kody... n/c " Chyba nie myślisz że ktoś kupił 400 szt playów.... bo tyle kodów sprzedał... Edytowane 31 Grudnia 2011 przez LuckyLuke82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Postrzelamy coś razem o 00:00? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Postrzelamy coś razem o 00:00? :) Hmm żadanych postów dzisaj?? -Hmmmm. 1 Stycznia międzynarodwy dzień kaca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja muszę pochwalić swój nowy zakup JgPantera. Jak do tej pory mam tylko założone długie działo 88, ale i tak bardzo dobrze sobie radzi na polu bitwy a co najważniejsze dobrze.zarabia. Fajnie się gra z tym działem ale w nowym paczu już to zmienia bo dodali mu mocy a zapomnieli dodać czas przeładowywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Posted Dec 27 2011 - 05:32 7.2 will arrive probably in 1-2 months. T-34 - World of Tanks official forum więc rosyjskie drzewko za 2-3 miesiące ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Zakupiono: Zakupiono czołg 'T30'. Wydano kredytów: 6 100 000. W końcu. Nic nie musiałem sprzedać z garażu na szczęście. Jeszcze na początku października nie miałem nic amerykańskiego w garażu, nawet nie myślałem, żeby się brać za to, a tu proszę 3 miechy i T30. Można teraz się brać za IS4 - jeszcze 30k a potem za E75. Czy ktoś gra amerykańska artylerią i może coś powiedzieć na ten temat? Edytowane 2 Stycznia 2012 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Powiedz mi Ty skad wziales kase na ten czolg? Konto premium? Premium tank? czy maltretujesz jakiegos E8 czy innego KV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Powiedz mi Ty skad wziales kase na ten czolg? Konto premium? Premium tank? czy maltretujesz jakiegos E8 czy innego KV? Dzięki "akcji" Playa był gold na premium konto i jakoś się uciułało. Ale nie kupiłem na przykład odkrytego Ferdka, Sluggera , Kw-1S żeby odkrywać kolejne czołgi w drzewkach , więc coś za coś. Aaa jeszcze akcja ze sprzedażą tego małego ruskiego czołgu z comuterbildu, też z tego wpadło 1,5mln kredytów. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zebrałem z promocji łącznie 5000 golda (zapłaciłem 25zł za karty z play i z tej aukcji), poszło na 3 dni premium, miejsce w koszarach, 2 miejsca w garażu (zanim dało 10 miejsc za free z computerbilda) i przenoszenie wyposażenia o miesiąc premium. Intensywny dzień gry na premium daje 1kk kredytów, czyli tydzień i jest kasa na T30. Czołg już mam odkryty, kasy na teraz 1,9kk. Trzymając się ściśle nie płacenia za gold miał bym kasy na tydzień premium z samych darmowych kodów, co w sumie wystarcza na zakup T30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Tylko przed patchem jakoś lepiej się zarabiało. Teraz to mi najlepiej zarabia T34 ;) i KW3 , w miarę arta jak są kille. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jest gorzej, bo się odbijają AP a HE wchodzą po 1%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Tak to HE to jakaś porażka, raz strzeliłem w KT bo już nie miałem AP to zabrało mu 76hp grając IS4. A tu osobisty rekord exp zostając z jednym HE: Zwycięstwo! Bitwa: Step 2 stycznia 2012 10:46:54 Czołg: IS-4 Doświadczenia: 2 440 Kredytów: 82 237 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Specjalista, Medal Bioltera, Obrońca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Tak to HE to jakaś porażka, raz strzeliłem w KT bo już nie miałem AP to zabrało mu 76hp grając IS4. A tu osobisty rekord exp zostając z jednym HE: Zwycięstwo! Bitwa: Step 2 stycznia 2012 10:46:54 Czołg: IS-4 Doświadczenia: 2 440 Kredytów: 82 237 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Specjalista, Medal Bioltera, Obrońca Gratki, a co do HE to przestałem nawet używać to g.... Dziwne, że w T30 ustawienie amunicji było 6 AP tylko i 24HE.Acha a co do załogi w T30, który jest od razu elite to niestety załoga nie jest na 100% :wink: Musiałem przeszkolić tą z T29. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 I jak się gra tym papierowym Tier X? Warte to to uwagi jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 A propos 7.1 - nie będzie darmowego slotu z Renault FT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...