Michaelius Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Szczesliwi , ktorzy zyja w nieswiadomosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 [WoT] Improving Physics of 8.0 Update II [WoT] For Better Armour! Czyli krzykacze i boty mogą już odinstalować grę, a dla ogarniętych graczy to zmiana na plus. Sam update 0.8.0 najwcześniej po zakończeniu finałów Ural Steel czyli po 16 września. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 NARESZCIE! wreszcie przyda sie te 50ton zelastwa ktore woze ze soba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Statystyki chcę tylko żeby wiedzieć ewentualnie na ile ogarnięty jest dany przeciwnik, już się zresztą przydało, jak zobaczyłem na arl44 43% to się moim kw-is nie bałem wyjechać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Szczesliwi , ktorzy zyja w nieswiadomosci To wolisz być nieświadomy ale szczęśliwy, czy świadomy i smutny? Ja tam staty mam i płakać z ich powodu nie płaczę nawet podobnie do Beerda je wykorzystuję. Zwrócę jednak uwagę nowym użytkownikom xvm'a, że na niskich tierach nie mówi on kompletnie nic. No może poza wskazywaniem graczy o winratio mniejszym niż 43 % co w sumie też przy niewielkiej ilości gier nie pozwala stwierdzić, że dany gracz nic nie potrafi, niektóre czołgi niskich tierów tak po prostu mają, szczególnie bez wyposażenia i z niewyszkoloną załogą. Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Znudzony rozgrywkami tier 8+ zakupiłem TD M10 Wolverine. Szybkostrzelność francuza i nieogary w przeciwnej drużynie(zresztą w mojej również) czynią z niego prawdziwego kilera. Jak ktoś chce to powtórki poniżej. http://www.mediafire.com/?abvx2v1m68h3f84 - Enski 8 kili, Boilter i Kołabanow. http://www.mediafire.com/?27q34ezaf5284ik - Monastery. Strzelanie do kaczek :) http://www.mediafire.com/?f5xsiaw58twh57q - North America. Samotna obrona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ja dokonałem rewolucyjnego odkrycia, w garażu można sprzedać niepotrzebne rzeczy zdjęte z czołgów :D ps. tak, nie wiedziałem, że tak można :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Sprzedaję wszystko nawet eksploatacyjne z giftów z kodów od wargaming :) i tak ich nie używam a za 50 szt, które dali można dostać 500000 kredytów. Sprzedaję nieprzydatne pociski, wieże gąsienice armaty. Sprzedałem nawet czołgi premium II i III tieru które dostałem z różnych kodów promocyjnych. Jedynie zostawiam sobie pierwszą armatę, radio i silnik do każdego czołgu do późniejszej odsprzedaży, aby zdjąć topowe i włożyć z powrotem stock, bo mogą się przydać na kolejnym tierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 tak apropos sprzedawania. zauwazylem ze pociski do np dlugiej 105 i krotkiej 105 sa rozne. czym to jest uzasadnione? ten sam kaliber, rozna dlugosc i juz są be. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 jak w życiu, czyli na wojnie, wszystko zależy od wielkości ładunku miotającego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Taaa... magazyn części. Szacuję, że ze sprzedaży niepotrzebnych części i ammo miałbym kasę na mausa :lol: ____ Gregu, co Ty masz w awatarze? DIY jakiś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Akurat nie ma sensu sprzedawać czołgów z kodów, gazetek itp, za jakiś czas może powtórzyć się taka akcja i dostaniemy od razu równowartość tych czołgów, sam trzymam Tetrarcha, T-127 i T2 LT z czego ten ostatni to niezły pędziwiatr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja tam nie widze sensu trzymac premium-zlomu na koncie, zawalajacego sloty, skoro i tak nim nie gram i nie bede - premki niskotierowe sa b. slabe wzgledem rowiesnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No to chyba nie grales tetrarchem albo t127. Na swoim tierze robia taki sajgon jak T-54 wpuszczony miedzy tier6 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Poza tym jak się ma takego w garażu i znów będzie promocja z tym czołgiem, to dostaje się jego równowartość w goldzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) W ten weekend obchodzimy rocznicę zakończenia Drugiej Wojny Światowej. Od godziny 7:30 w sobotę 1 września 2012 do 7:00 we wtorek 4 września będziecie mogli skorzystać z dużych bonusów. W ten weekend proponujemy wam: Pięciokrotny mnożnik doświadczenia za pierwsze zwycięstwo każdego dnia. 50% zniżki na następujące pojazdy: T-34 – sowiecki czołg średni V tieru T-34-85 – sowiecki czołg średni VI tieru IS - sowiecki czołg ciężki VII tieru SU-76 – sowiecki niszczyciel czołgów III tieru M3 Stuart – amerykański czołg lekki III tieru M18 Hellcat – amerykański niszczyciel czołgów VI tieru M10 Wolverine – amerykański niszczyciel czołgów V tieru M4 Sherman – amerykański czołg średni V tieru Dwa razy większe zarobki w kredytach dla następujących pojazdach: M4 Sherman – amerykański czołg średni V tieru M4A3E2 – amerykański czołg średni VI tieru T-34 – sowiecki czołg średni V tieru T-34-85 – sowiecki czołg średni VI tieru 50% zniżki na następujące pojazdy premium: Valentine – sowiecki czołg lekki IV tieru Churchill – sowiecki czołg ciężki V tieru Zniżki na konto premium: 3 dni premium za 250 sztuk złota (zamiast 650 sztuk złota) 7 dni premium za 650 sztuk złota (zamiast 1250 sztuk złota) http://worldoftanks....orld-war-ii-pl/ Edit: W polskim tłumaczeniu brakowało zniżki na czołg IS. Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez WestCoach 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Taki event to sie rozumie :) Wlasnie mialem T-34-85 kupowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 W ten weekend obchodzimy rocznicę zakończenia Drugiej Wojny ŚwiatowejPowinno chyba być wybuchu a nie zakończenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jakby to był powód do świętowania 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Taki event to sie rozumie Wlasnie mialem T-34-85 kupowac A ja się doczekałem zniżki na Hellcata. Me gusta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Taki event to sie rozumie Wlasnie mialem T-34-85 kupowac a to tak jak ja :P ladny mnoznik dali. szkoda ze bedzie znowu wysyp nierozgarnietych graczy. i te 3 dni premium ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 W Hellcata sie idzie z Wolverine'a ? W sumie Wolviego mialem to moze bym sie przegrindowal do Hellcata w ten 3 dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A ja lubię wysyp nieogarów, jest więcej łatwych celów, można zrobić niezłe wyniki ;) W Hellcata sie idzie z Wolverine'a ? W sumie Wolviego mialem to moze bym sie przegrindowal do Hellcata w ten 3 dni Hellcat to ścieżka do T110E4, a to dobry pojazd co potwierdzają statystyki 52% zwycięstw na kilku serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 O ile nie jeździsz E-50 <_< :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 To dobry czas do jazdy plutonem ciężkich czołgów z dużą siłą ognia lądujących na topie, albo z dobrą artą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A ja lubię wysyp nieogarów, jest więcej łatwych celów, można zrobić niezłe wyniki Hellcat to ścieżka do T110E4, a to dobry pojazd co potwierdzają statystyki 52% zwycięstw na kilku serwerach. TDki tier 10 mowiac szczerze wogle mnie nie interesuja - zdecydowany przerost formy nad trescia - wiec dojde sobie do Jagdtigera i koniec. A w amerykanach M18 zostanie jako koncowe bo jest szybkie, ma wieze i swietna 90tke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 I znowu będzie wysyp proplayerów próbujących zbić x5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Lubie proplayerow - wiekszosc moich rekordow expa i killi jest zrobiona w dni eventow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja to już dziś trafiłem na "prosów" i zrobiłem rekord na T-50 :P 6 kili i pół kv-1 Zwycięstwo! Bitwa: Klasztor 31 sierpnia 2012 14:29:07 Czołg: T-50 Doświadczenia: 2 336 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 20 206 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Odznaka mistrzowska:As pancerny http://speedy.sh/UZc4d/20120831-1429-ussr-T-50-19-monastery.wotreplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 I znowu będzie wysyp proplayerów próbujących zbić x5. Ja na NA już tak mam , 0 współpracy, 0 myślenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...