mechl!k Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja był proponował jakieś linki do serwisów zaświadczające Wasz udział w nich.. Taka drobnostka żeby Admini sie upewnili.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Witam Kamilu i witam Bartku. Podpisy zmienione. Nie ma potrzeby zamieszczać linków, mam dobre wtyki wszędzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 mechl!k --> Dla Twojej wiadomości: http://pcarena.pl/staff.html Artykuły: http://pcarena.pl/reviews.html Pozdrawiam :) Dzięki Romek za wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Podpisy zmienione. Nie ma potrzeby zamieszczać linków, mam dobre wtyki wszędzie :>Nie wątpie.. :> mechl!k --> Dla Twojej wiadomości: http://pcarena.pl/staff.html Artykuły: http://pcarena.pl/reviews.html Mi tego nie musisz udowadniac.. ;] Napisałem tak na przyszłość - nie wszystkie serwisy sa tak znane jak np. PcArena.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Nie no spoko, nie ma problemu :). IMHO, świetny pomysł z tymi rangami. Jeszcze tylko niech rusza artykuły i purepc.pl będzie jednym z lepszych polskich serwisów (bo forum to już dawno takie jest). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 poprosze MOBO.pl (tylko z tym ".pl", bo wszystkim wklejacie bez) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jako dziadek z TwojePC.pl nie przepuszczę okazji. Poproszę również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Oba dodane pod AV. majkel84 wklejam bez bo to jest tylko, aby zaznaczyć, że dana osoba również wypowiada się na innym portalu/forum. Nie będę dodawał z końcówkami bo to nie reklama. Oka wyjaśnione podpisy na swoim miejscu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Hm, myślałem, że dotyczy to tylko redakcji danego serwisu. Dzięki, pozdrawiam niezwykle serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ja? Ja tez chce z TwojePC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Hm, myślałem, że dotyczy to tylko redakcji danego serwisu. Dzięki, pozdrawiam niezwykle serdecznie. Romek sie raczej źle wysłowił.. ;] Specjalną rangę, niepowiązaną z żadnymi dodatkowymi uprawnieniami, mają członkowie redakcji innych serwisów (nazwa serwisu) lub właściciele/przedstawiciele firm (nazwa firmy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 poprosze only-pc.. jestem tam redaktorem ostatnio nawet naczelnym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Pozytywnym zjawiskiem ze strony 'biorcow' byloby reklamowanie w podobny, lub inny sposob naszego ulubionego forum... ;] Edytowane 27 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 proszę administrację usunąć napis HardPc z powodu że już tam nie siedze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zrobione, podpis został usunięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zrobione, podpis został usunięty. Dzięki szefie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 a jakom ze tez w strafapc.pl to poplose stosowny podpisik :) tu link: http://www.strefapc.pl/index.php?option=co...id=27&Itemid=38 z góry dziękować szanownej administracji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Hmm.. A mógłbym prosić "i-słownik.pl" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Pageup dodany podpis. Lemon-Cola nie widzę cię w redakcji ani nikt nie potwierdza takiej przynależności do Mobo.pl. ULLISSES kurcze również nie widzę cię w redakcji i-slownik.pl, daj mi jakiś przykład na PW to dodam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) ULLISSES kurcze również nie widzę cię w redakcji i-slownik.pl, daj mi jakiś przykład na PW to dodam.Heh. Nie tylko Ty nie widzisz. Ja w ogóle nie widzę redakcji. Takie małe przeoczenie autora nowej wersji skryptu. ;) Na starym (w html) wszystko było ładnie wypisane. W nowym wszystko jest dostępne z panelu admina. Niestety przecietny śmiertelnik nie ma nawet pojęcia, czy poza wszechobecnym Antonim, jest jeszcze ktoś w redakcji. Jeszcze dziś dorobię odpowiednie info. :] Edit: 3 pozycja w dolnym menu :] Edytowane 25 Czerwca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak administracja będzie miała chwilę wolnego czasu i trochę chęci to ja poproszę o "HardPc.pl" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Witam. W takim razie prosze i ja o ustawienie rangi na Tweaks.pl Żeby nie było niejasności oraz TO Dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 ja jestem z pccentre.pl dostane range inna :> ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Podpisy nie mogą zawierać końcówek czyli .pl, .com, .net, itp. Jak dojadę do pracy to zmienie wam podpisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 hmm to jak z tymi rangami :> ? ja poprosze PCcentre na dowod link do spisu redakcji : http://pccentre.pl/Article12895.htm pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Podpisy dodane wg prośby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 hMMMMM, to i ja poproszę - co i jak chyba wiadomo B-) FrazPC.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 hMMMMM, to i ja poproszę - co i jak chyba wiadomo B-) FrazPC.PL jestescie niereformowalni :D tylko to pl i pl................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Podpis zmieniony wg prośby. OT: A ja mam do ciebie Weelkoo prośbę o zamieszczenie newsa o tym: http://www.purepc.pl/node/283 Jako prawie jedyni w sieci olaliście newsa więc może ty zadziałasz i zamieścisz go bo chodzi o życie człowieka. Zwracam się do ciebie bo naczelniak i wasz newsman zapomnieli się odezwać. Myślę, że masz sercę i choć tak pomożesz biednemu Łukaszowi. END OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...