Kas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Na stronie http://overclock.pl/index.php/doc,19 nie ma nikogo o niku "Majkel"Posluguje sie innym nikiem jest w redakcji. Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Również proszę o rangę overclock. Żeby nie było nieporozumień - ksywa "chors" na overclock.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Posluguje sie innym nikiem jest w redakcji.A jakim? :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 A jakim? :blurp:tfu tfu.. kev ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Jak ktoś z administracji, będzie miał chwilkę czasu to proszę o dodanie rangi Hard-PC . POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Jeżeli powiem jakim nickiem się posługuje to zmienie grupę a nie rangę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Jeżeli powiem jakim nickiem się posługuje to zmienie grupę a nie rangę ;] serio Michale?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) serio Michale?? :>Tak Kamilu !! ;> No chyba, że administracja popatrzy na mnie z przymrużeniem oka jak w av ParanoiKa;] Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Widzisz i wkopal Cie wspolpracownik... nikomu teraz nie mozna ufac. Btw niektorzy to maja refleks godny szachisty. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Widzisz i wkopal Cie wspolpracownik... nikomu teraz nie mozna ufac.Tylko sobie mozna ;) Ja chcialem dobrze :D Jak juz pisze: Pwlj takze jest w redkacji...juz mowilem po cholere te nicki zmianiac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 No dobra... Skoro już wszyscy wiedzą to co z rangą overclock :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Dostajesz range + bana którego mielismy Ci dac 2 miesiace temu. Nie dostajesz rangi, siedzisz cicho, piszesz mało postów i w ogóle masz być prawie niewidoczny na forum. Wybierz opcje ktora bardziej Ci pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja bym tam zostal na forum.... choc z drugiej strony ranga kusi. :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Dostajesz range + bana którego mielismy Ci dac 2 miesiace temu. Nie dostajesz rangi, siedzisz cicho, piszesz mało postów i w ogóle masz być prawie niewidoczny na forum. Wybierz opcje ktora bardziej Ci pasuje. Będe korzystał z forum tak jak do tej pory na tym koncie skoro ranga odpada :) I tak dobrze, że mnie tolerujecie... No cóż to chyba tyle. edit: jednak jeszcze coś :P Czy przy dodawaniu swoich wyników w markach do hwbota moge korzystać z mojego normalnego nicka? tzn czy nie musze się czaić pod innymi nazwami na orbie tak jak do tej pory ? To samo tyczy się też działu giełda i linków do allegro. W sumie jeżeli chodzi o sprzedaż to nie kombinowałem nic z nickami ale teraz chce sprzedać procka i łatwiej mi będzie to zrobić jeżeli będe mógł dać link w dziale Giełda do aukcji, która jest wystawiona przeze mnie na allegro na koncie kev3. Jak to widzisz SGJ ? Nikomu krzywdy nie zrobie czymś takim :P Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Będe korzystał z forum tak jak do tej pory na tym koncie skoro ranga odpada :) I tak dobrze, że mnie tolerujecie... No cóż to chyba tyle. edit: jednak jeszcze coś :P Czy przy dodawaniu swoich wyników w markach do hwbota moge korzystać z mojego normalnego nicka? tzn czy nie musze się czaić pod innymi nazwami na orbie tak jak do tej pory ? To samo tyczy się też działu giełda i linków do allegro. W sumie jeżeli chodzi o sprzedaż to nie kombinowałem nic z nickami ale teraz chce sprzedać procka i łatwiej mi będzie to zrobić jeżeli będe mógł dać link w dziale Giełda do aukcji, która jest wystawiona przeze mnie na allegro na koncie kev3. Jak to widzisz SGJ ? Nikomu krzywdy nie zrobie czymś takim :P na hwbot musisz dawac jako normalny nick, bo jak dasz wynik za kogos to BOT Ci go wywali - nicki musza sie zgadzac. co do reszty to radze ci sie nie wychylac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) A jakim? :blurp:Napewno chesz wiedzieć? :twisted: Lol, tak to jest pisać posta dwie godziny... kev teraz będziesz siedział cicho, w sumie to i tak chyba niezłe wyróżnienie, ze nie dostałeś bana. pewnie jak ja bym zdublował account to bym na IP poleciał bo nie czaje się za neo czy innymi pseudo sieciami. Edytowane 20 Grudnia 2006 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Napewno chesz wiedzieć? :devil: i tak wiedza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 i na co była ci ta ranga? :P :twisted2: rzeczywiście niezłe wyróżnienie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 To ja kończąc tę ciekawe Wasze rozważania :lol2: proszę o rangę overclock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Kuźwa teraz to co drugi user będzie miał range overclock ;] Ale ja jednak wole pozostać na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Heh, raczej tylko w tym temacie będzie miał co drugi :P. EDIT Dzienkujem ;) Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mayo zmienione, jesteś wymieniony w redakcji więc podpis dodany. Majkel nie ma wymienionej Twojej osoby a o koncie kev nie chcę słyszeć nawet. Ono NIGDY nie powróci na tym forum więc podpisu też nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 No i jednak zmieniliscie Majkelowi 'range', przekonal Was ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 jeszcze dziś się wypowiadał ;] pewnie miał pozostać "niewidoczny" a pisał dużo :D no ale podpis na overclock chyba możecie, takie odznaczenie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chyba miał pisać z sensem. ALe przecież ten kev to nie ten sam co kiedyś. Wydaje mi sie że zmądrzał. A tu :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 rangi juz nie ma a i dostal gratis bananem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Widocznie się wychylił tym, że zrobił topic w sprzedam z linkiem do allegro, a tam wiadomo jakie było konto ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Koniec każdy dubel konta to owoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Złamał regulamin dwukrotnie i omijał cenzurę, miał dubla konta to każde poważne przewinienie kończy się banem. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 poproszę o PimpMyCase.pl z góry serdeczne dzięki pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...