ath Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ale o co chodzi, bo pani mówi w jakimś wrogim języku. Że lata w samych majtach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jezyk. A na powaznie glos Geralta to jakis zart chyba ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Właśnie ukończyłem W2. Kawał dobrej gry. Save mam nadzieje poprawnie zapisany ładnie się zaimportuje. Żona mi dziś zamówiła na urodziny W3, więc tylko, żeby komp udźwignął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Chciałeś się pochwalić czy jak? Taptaptap Mlais M52 Oj kali, kali. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Właśnie ukończyłem W2. Kawał dobrej gry. Save mam nadzieje poprawnie zapisany ładnie się zaimportuje. Żona mi dziś zamówiła na urodziny W3, więc tylko, żeby komp udźwignął. O procka bym się nie martwił. Zresztą masz go ładnie wykręconego. Ew grafika do wymiany w przyszłości. Zresztą kto komu każe grać w wysokich. Ja tam liczę na średnie detale i będzie happy. Edytowane 3 Maja 2015 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Każe ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meevis Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Na jakich ustawieniach mi pójdzie jeśli mam procek i5 4570 oraz karte graficzną r9 270x vappor-x i 8gb RAMu? Edytowane 3 Maja 2015 przez Meevis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Raczej przed premierą nikt nie udzieli takiej informacji ale jak miałbym strzelać to w znośnych detalach pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Hehe Costi wiem wstyd. +1 Mysle ze na srednich pograsz. Aczkolwiek niby gra ma lepiej dzialac na kartach zielonych ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Zaczynam sie zastanawiac, czy wejde z tym do domu :D 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Może konsole dodają w środku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Ale wielkie. Co tam jest? Dziecko-niespodzianka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Miecz przeznaczenia w wersji do samodzielnego montażu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 niezłe pudło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 W tym pudełku jest chyba suchy prowiant na długie dni spędzone z grą, aby gracza wciągniętego rozgrywką nie zagłodzić :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=T1HG8Py6OPc&feature=youtu.be Jeszcze 2 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Tutaj powyższy materiał do pobrania w lepszej jakości. Edytowane 5 Maja 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 @UP. Sorki doszedłem do "mózg rozwalony" i przestałem oglądać. Za 14 dni wystawię opinie ciut lepszą niż "rozwalony mózg" u gimbazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 8 Maja 2015 przez radiergummi 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Na twitchu jest kilka kanałów gdzie można zobaczyć grę. Edytowane 8 Maja 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Najlepsze jest to że CDP powiedział już że ten gameplay jest ze wczesnej wersji na PC. https://twitter.com/Bacon_is_life/status/596564841554386944 Edytowane 11 Maja 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Ja tam żadnych gejmplejów już nie oglądam ;) jeszcze 8 dni i sam się przekonam co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 @UP. ja także, niestety dni wolno upływają :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 A u arabów już grają ;) Sklepy sprzedawały konsolowe wersje przed premierą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 lol a CDP co na to? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Próbują kasować to co wlatuje do neta, ale słabo im idzie. Twitcha przynajmniej zablokowali tzn. sam twitch zablokował do 19 transmisje z Wiedźmina. btw. Jutro embargo na recki zlatuje, czuje, że będzie narzekanie, że trudna, długa i ma glitche. Edytowane 11 Maja 2015 przez DarthStan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Jest już dostępny preload na GOG i steam. 23,6GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 The Witcher 3 Xbox One footage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) grafika na miarę Gothica 2 :) bo w 3jce była już ładnijsza ;) Edytowane 11 Maja 2015 przez Chemik16 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) A z ktorej konsoli to screen? Bo napewno nie z PC. Edytowane 11 Maja 2015 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...