camilos Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 No to instalujesz nowy soft, nie ten od Orange, a jeśli już coś się stanie to wracasz do tego softu Orange. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 No to instalujesz nowy soft, nie ten od Orange, a jeśli już coś się stanie to wracasz do tego softu Orange.Zawsze może być ewentualność, że telefon nie będzie chciał "wstać" no to wtedy na pewno sobie ten soft wgra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 o to chodzi... jest ryzyko... :/ słyszałem też, że telefon można odesłać do serwisu nokii, a tam wgrają najnowszy oryginalny soft nokii bez utraty gwarancji... bycmoze rozwaze tą opcję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Ja tam sciagnalem oryginalny soft na dysk i wgralem modowany Ryzyka nie ma Wiec nie wiem w czym problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 o to chodzi... jest ryzyko... :/ słyszałem też, że telefon można odesłać do serwisu nokii, a tam wgrają najnowszy oryginalny soft nokii bez utraty gwarancji... bycmoze rozwaze tą opcję ;)ktoś wcześniej próbował pozbyć się soft'u Orange ale chyba w Szajsungu i nawet serwis nie chciał się tego podjąć, tzn. zmiany na oryginalny, bo traciło się gwarancje, nie wiem jak jest z gwarą w szajsungu, ale w nokii daje ją producent, więc może da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Jesli ktos potrzebuje fajnego telefonu przedewszystkim do dzwonienia i smsow to ja polecam nokie E50 , dodatkowo jesli byliscie milosnikiem 6310 to w E50 odnajdziecie ten klimat :) wielka zaleta to metalowa obudowa, spore przyciski, bardzo szybki soft (N70 to zolw przy niej) dobry wyswietlacz,70mb wbudowanej pamieci, narazie jestem w trakcie sprawdzania ile wytrzyma bateria, dam znac jak to wyglada faktycznie bo wiadomo co producencie wypisuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 w SAMSUNGU (szajs to moze byc ale Alcatel albo inne telefonoprzypominacze) nie ma banalniejszej rzeczy od wgrywania softu... I kazdy kto ma kabel do tego moze sie podjac. Oczywiscie ze jak pojdziesz z telefonem do serwisu z nowym softem to ci gware skasuja. Ale zawsze mozna soft cofnac do wczesniejszej wersji i gwarancja zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 a teraz co wybrac : ) ? v3 v1050 E1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 idź w Nokię!!! (miaem motke i sie rozczarowalem... polecam nokie ewentualnie samsunga (w domu mam 3: x450, e820 i x700) - banalna obsluga, dobra jakosc telefony spoko jak idziesz w nokie to poszukaj 6630 bez simlocka (ostatnio za 450poszla taka ale musisz szukac) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 z tych 3 e1000 bezapelacyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 z tych 3 e1000 bezapelacyjnie. No nie wiem nie widziałes chyba w akcji V1050 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 noo jak koniecznie motka to e1000... fajna jest, sam chcialem kupic ALE balem sie znowu meczyc z motorola.... fajne z charakterem fony ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) Jaki telefon kupic do 600zl myslalem nad SE k750i moze macie cos innego do zaproponowania:) Edytowane 7 Października 2006 przez MeoPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 05_03_1992: 6630 taka w sumie ujdzie, ale jakos bardziej mnie ciagnie do E1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Jaki telefon kupic do 600zl myslalem nad SE k750i moze macie cos innego do zaproponowania:)Jak znajdziesz k750i w takiej cenie no to jak najbardziej go polecam. Chyba, że oczekujesz od telefonu wiele więcej, albo czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 05_03_1992: 6630 taka w sumie ujdzie, ale jakos bardziej mnie ciagnie do E1000Kolega z klasy ją ma. Moim zdanie to jest badziew... Joystick po 2 miesiącach nie działa w bok i baardzo często się chaczy. Do tego telefon duzy i ciężki, na pewno bym go nie kupił. Jeżeli w tej cenie wyatrzysz K750i to będzie najlepszy wybór. Chociaż ja i tak wybrałbym 6630 ze względu na symbianka :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) -> tak... motorolki są bardzo awaryjne (aczkolwiek przyciągają designem) :( dlatego e1000 w miarę tanio stoją na allegro :/ ja naprawdę polecam 6630... ma ją kumpel - wymiata :) sam chciałem ją zakupić, ale dostałem inny, lepszy telefon (n70), gdybym miał sobie sam kupić fona do 600zł, to wziąłbym 6630, już za 500zł możesz bez simlocka znaleźć jak poszukasz (albo z simlockiem na Twoją sieć) Edytowane 7 Października 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Czy ktoś z forumowiczów posiada Nokie E 50? Przymierzam się do jej zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) napisz do maSTHa212 on ma E50 już od jakiegoś czasu Edytowane 7 Października 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 tak se myślę, żeby w swoim czasie skołować N80... ale pytanie... można kupić do niej mocniejszą baterię? bo jak przeczytałem, że jak się nic nie robi to trzyma 2 dni to wymiękłem... jakby ktoś nie zauważył :] zna ktoś odpowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 jakby ktoś nie zauważył :] zna ktoś odpowiedź?żadna z dobrych firm (millenium, best, forever, maxximus) jeszcze nie wyprodukowała do tego modelu bateri a branie bateri typu noname mija sie z celem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Zamierzam kupic cos z Symbianem... co sadzicie o Siemensie SX1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Zamierzam kupic cos z Symbianem... co sadzicie o Siemensie SX1? Lepiej juz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 6630 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Tylko chyba to nie ta sama półka cenowa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Swego czasu też byłem napalony na coś z Symbianem, ale kuzyn który jest bardziej zorientowany w temacie, wybił mi to na chwilę obecną z głowy. Podobno sprawa wygląda tak, jak z Windowsem XP bez SP2 - wszystko fajnie, do czasu aż podłączasz się do Netu. Wtedy zalewa Cię robactwo. W moim przypadku skończyło się na 3310 (@Blue Led + DarkOS 12.43) + obudowa "Black Dragon". W poniedziałek powinny dojść. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Tylko chyba to nie ta sama półka cenowa :blink: Czasem ( czytaj coraz cześciej) zdarza sie okaza wyrwać nawet do 450zł za 6630 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Swego czasu też byłem napalony na coś z Symbianem, ale kuzyn który jest bardziej zorientowany w temacie, wybił mi to na chwilę obecną z głowy. Podobno sprawa wygląda tak, jak z Windowsem XP bez SP2 - wszystko fajnie, do czasu aż podłączasz się do Netu. Wtedy zalewa Cię robactwo. W moim przypadku skończyło się na 3310 (@Blue Led + DarkOS 12.43) + obudowa "Black Dragon". W poniedziałek powinny dojść. :] To żeś mnie teraz zabił... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Czy ktoś z forumowiczów posiada Nokie E 50? Przymierzam się do jej zakupu. np ja :) pytaj, postaram sie odpowiedziec :-P Czy ktoś z forumowiczów posiada Nokie E 50? Przymierzam się do jej zakupu. ja posiadam :) przesiadlem sie z n70 i za nic bym do tej siedemdziesiatki nie wrocil :) e50 jest szybsza(i to duzo), bateria dluzej trzyma, fajniejszy ekranik, wiecej pamieci wbudowanej, i jest sto razy lepiej wykonana jak n70 (metalowa obudowa, wszystko bardzo scisle) bardziej ergonomiczne ksztalty ma a nie klocek jak n70 dla mnie jedyna wada to malo softu jeszcze do 3rd edition ale mam nadzieje ze z czasem to ulegnie zmianie :) jak jakies pytania to wal, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 np ja :) pytaj, postaram sie odpowiedziec :-P ja posiadam :) przesiadlem sie z n70 i za nic bym do tej siedemdziesiatki nie wrocil :) e50 jest szybsza(i to duzo), bateria dluzej trzyma, fajniejszy ekranik, wiecej pamieci wbudowanej, i jest sto razy lepiej wykonana jak n70 (metalowa obudowa, wszystko bardzo scisle) bardziej ergonomiczne ksztalty ma a nie klocek jak n70 dla mnie jedyna wada to malo softu jeszcze do 3rd edition ale mam nadzieje ze z czasem to ulegnie zmianie :) jak jakies pytania to wal, pozdrawiam Dzięki ale już sporo się dowiedziałem a teraz jak jeszcze napisałeś, że zamianiłeś z N70 i jesteś bardziej zadowlony to jeszcze bardziej się podjarałem. Myślałem własnie, że N70 będzie lepsze nie tylko ze względu na aparat. Na dniach będę już ją miał więc zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Swego czasu też byłem napalony na coś z Symbianem, ale kuzyn który jest bardziej zorientowany w temacie, wybił mi to na chwilę obecną z głowy. Podobno sprawa wygląda tak, jak z Windowsem XP bez SP2 - wszystko fajnie, do czasu aż podłączasz się do Netu. Wtedy zalewa Cię robactwo. W moim przypadku skończyło się na 3310 (@Blue Led + DarkOS 12.43) + obudowa "Black Dragon". W poniedziałek powinny dojść. :] za tą kase co dałeś można by było już pewnie 6100 kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...