KaszaWspraju Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 miał ktoś problem z opaleniem gry przez origin ? dokładnie chodzi o problem, że klikam w origin "graj" i [gluteus maximus]. jedynie wyskakuje oferta dnia i na tym koniec. Nie masz informacji o nieaktualnych sterownikach do karty graficznej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) no właśnie nic oprócz oferty dnia się nie pokazało. żaden komunikat. ściągam grę jeszcze raz i sprawdzimy, może coś się zmieni bo przed restartem origin wywalał błąd o kompatybilności systemu. Edytowane 9 Października 2015 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-mo Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Z jednej strony za bardzo konsolowe uproszczenia i dużo pierdół mających urozmaicić rozgrywkę trochę na siłę. Było mówione że to ma być coś innego niż 'bf w świecie sw', ale na daną chwilę tylko się ciesze że oszczędziłem $ i nie kupiłem. Mapy to trochę porażka i za bardzo przypominają mi te z MoH - płaskie tereny z wzniesieniami. Gdyby pokazali jakieś hangary lub piętrowe ruiny gdzie można w ciekawy sposób używać jet-packów to może wrażenie byłoby inne, a tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Luke Groundwalker :unsure: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Rzeźnia http://www.twitch.tv/angryjoeshow/v/19945978 Wyczytałem na forum Battlefornt, ze chłopaki z DICE wiedzą o problemie z[ciach!]anych "spawn pointów" i dyskutują. Mam nadziej, że dostaną po [gluteus maximus] jak "Batman mroczny rycerz", żeby poszło im w kości, może wyciągną wnioski. Edytowane 10 Października 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Przecież taki respawn point jest do zrobienia jednym patchem. Bez paniki. Czekać trzeba na wersję finalną i wtedy będzie można biadolic. Batman zapowiadał się przed premierą wyśmienicie a jak wyszło wszyscy wiedzą. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Wątpię by za dużo poprawili. Po prostu przed oczyma mam BF4 bete przed premiera i po premierze. Tak wiec jedynie klimat i grafika trzyma jakis standard. Reszta bez rewelacji. Jako DLC/ mod za 29.99 ok. Ale nie jako pelny produkt i to jeszcze bez single. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Dobrze prawi. https://soundcloud.com/totalbiscuit/ok-ill-talk-about-battlefront-here Edytowane 14 Października 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Rozumiem, że ta gierka będzie miała tryb singleplayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Rozumiem, że ta gierka będzie miała tryb singleplayer.Nie będzie miała ponoć Edytowane 18 Października 2015 przez mgit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Nie będzie miała ponoć Nie ponoć, tylko nie będzie miała. Na ch..j drążyć temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Nie ponoć, tylko nie będzie miała. Na ch..j drążyć temat??Odpowiedziałem na pytanie - gdzie tu dążenie tematu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 heh... też w weekend oglądałem ten filmik od AJ i w sumie przekonałem się, żeby tej gry nie kupować przynajmniej w pre-orderze, na który byłem zdecydowany. Poczekam do premiery i obadam jakie są te dodatkowe mapy i wtedy ewentualnie kupię, jak nie będzie nic lepszego do roboty. PS. Ta cała Ultimate Edition na konsole kosztuje ponad 500 zł w wersji cyfrowej... PARANOJA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 Nie chciało to ruszyć na moim 1GB radku. Patrząc po gameplayu na youtube, to nieco to żałosne bo mapy wydaja mi się mniejsze niż w BF, a tekstury jak tekstury - lepsze już widywałem obrazy. O co więc chodzi z wymaganiami?! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 O co więc chodzi z wymaganiami?! :( Chodzi o to, żebyś PS3 z sygnatury wymienił na PS4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 tak zrobię - analogicznie jak z PS3. Kupię jak już będzie tyle nowych tytułów (nie remasterów) by było nad czym się zastanawiać w co grać najpierw i nie po 240zł, czyli gdzieś tak 4 lata po premierze konsoli. Do tego czasu mam myszki, klawiatury i pad od x1 podłączony do PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 No ja aż tyle nie dam rady czekać. I tak wytrzymałem dłużej niż myślałem, ale 19.11 nowa konsola melduje sie w domu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Takie tam dwie nowe zajawki, jedno oficjalna, druga fan made. Ta druga IMO bardzo fajna. Edytowane 3 Listopada 2015 przez maSTHa212 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Kupiłem Rainbow Six Siege. Licząc że ktoś z forum będzie grał i uda mi się dobrać skład. Przeliczyłem się..Kupiłem Star Wars Battlefront, licząc, że ktoś z forum bedzie grał i uda mi się dobrać skład... Błagam, powiedzcie że ktoś gra :<Btw. SweetFX na sprzęcie z podpisu działa wyśmienicie - co prawda nie jest to 4k HD, ale wygląda zaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ja tam cioram na konsoli jak Ci pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dzisiaj zakupilem :P Zobaczymy co to bedzie z tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 maSTHa212 - Ty jesteś Yach na pssite forum ? Drunk szukaj teamu na pclabie bo tam forum jeszcze jakoś żyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zbieżność avków prawie przypadkowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam, chciałem zagrac sobie w Star Wars Battlefront ale mam za słabą grafę. Poniżej mój sprzęt obecny: Wersja oprogramowania Radeon - 16.1.1Edycja oprogramowania Radeon - CrimsonMikroukład graficzny - AMD Radeon HD 6800 SeriesRozmiar pamięci - 1024 MBTyp pamięci - GDDR5Taktowanie rdzenia - 790 MHzWersja systemu Windows - Windows 10Pamięć operacyjna - 8 GBTyp procesora - AMD Phenom™ II X4 955 Processor CO kupić żeby pograć na jakiś rozsądnych detalach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie podałeś budżetu na kartę. RAM też masz mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 RAM też masz mało. 8GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Kaeres: Dzięki, dopiero zobaczyłem co napisałeś. Jakoś nie chcę wchodzić na pclola... Liczyłem na to forum, zwłaszcza przez wspaniałe boje w BF3... :DTo kto gra w Battlefronta/Siege i chciałby się ponaparzać? Im liczniejsza grupa tym fajniej! Ze swojej strony zapewniam serwer TS'a ;) Edytowane 13 Lutego 2016 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie podałeś budżetu na kartę. RAM też masz mało. 8GB ramu nie wystarczy? No nie wiem co do takiego starego procka i starej płyty da radę wcisnać. Wiadomo im taniej tyl lepiej :) Myślę że coś w okolicach 500zł.max . Może jakaś rozsądna używka? Taką mam płytę główną M4A785TD-V EVO, zasilacz 500W OCZ 80+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Z twojej sygnatury wyczytałem, że masz 2x2GB. Jeśli masz 8GB to spoko. Optymalnie gdybyś poszedł w stronę GTX 950. Taptaptap Mlais M52 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...