markslo Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 Jak się wam podoba mazda mx-5? Mój sąsiad sobie kupił tą furę i chyba całe osiedle mu zazdrości, chyba ma z 160KM i z tego co mwil sąsiad to w parę sekund się do setki rozpędza, spoko by było mieć takie sportowe auto 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
B@nita Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 No..ja jusz siem posikałem..... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonas Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 Parę sekund to przedział od 3 do 9,5. To zasadnicza różnica, albo supersamochód za wagony waluty, albo byle mocniejszy kompakt albo diesel po czipie z Allegro. A sama MX-5, cóż, dla kobiet i pedałów jak znalazł. Sportowy samochód już miałem, użyteczność niemal zerowa, ale przyciągał spojrzenia jak jasna cholera. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Imperator Kret Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 Sportowy samochód już miałem, użyteczność niemal zerowa, ale przyciągał spojrzenia jak jasna cholera. Tak sobie dalej wmawiaj ;) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonas Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 Kup i sam zobaczysz, a nie jakieś korpogunwa w lizingu. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Imperator Kret Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 Dzięki za propozycję, ale samochód "sportowy", który ma mniej mocy niż przeciętny diesel to nie dla mnie. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonas Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 Hejtujesz bo cię nie stać, proste. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 FWD z rzędową czwórką, nigga please 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 FWD z rzędową czwórką, nigga please Ale niby segment G tak jak Ferrari i Garbus ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonas Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 (edited) Na AWD ze wzdłużnie ustawioną rzędową czwórką dziwki jakoś nie lecą, nie wiem czemu. Segment I, jakby kto pytał. Edited June 24, 2017 by jonas Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
CLAU Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 Fajnie popatrzec jak sie starzy wyjadacze forum łapią na bota reklamowego. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeniu Posted June 24, 2017 Report post Posted June 24, 2017 jak coś to "kilka" sekund @SJP kilka liczebnik nieokreślony oznaczający zwykle liczbę od trzech do dziewięciu @SJP para 1. substancja gazowa;2. drobna moneta jugosłowiańska;3. dawna moneta w Turcji;4. dwie sztuki czegoś stanowiące komplet;5. dwie osoby bliskie sobie;6. dwoje zwierząt (samiec i samica);7. przestarzałe: tchnienie, dech bo w 2 nie wierzę, ja wiem, że to musi być istny szczyt motoryzacji ale nie sądzę, że aż taki ;D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonas Posted June 25, 2017 Report post Posted June 25, 2017 Fajnie popatrzec jak sie starzy wyjadacze forum łapią na bota reklamowego.Przecież to zawsze tak wygląda - bot, anon albo cienko pierdzący sklep zakłada temat spamerski, zlatuje się banda trolluchów i obrzuca łajnem w najlepsze, w rzyci mając o co w ogóle chodziło w wątku. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted June 25, 2017 Report post Posted June 25, 2017 Na AWD ze wzdłużnie ustawioną rzędową czwórką dziwki jakoś nie lecą, nie wiem czemu. Segment I, jakby kto pytał. Bo zapomniałeś że kret albo Sławek musi siedzieć za kierownicą, a nie Borat-wąsacz. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonas Posted June 25, 2017 Report post Posted June 25, 2017 Sławek niebawem wypadnie z obiegu gorących towarów do wzięcia w aucie. Zostaje kret, ale on już ma dziwkomagnes, nawet podobno zjechał nim z lawety. Jak rzyć? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...