Ketiw555 Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Przechodzę tutaj z pclaba na którego wchodziłem dziennie, konto od 15 lat, szkoda forum 😭😭😭 mam nadzieję że te też dostarczy mi tyłu ciekawych tematów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) 6 minut temu, Ketiw555 napisał: Przechodzę tutaj z pclaba na którego wchodziłem dziennie, konto od 15 lat, szkoda forum 😭😭😭 mam nadzieję że te też dostarczy mi tyłu ciekawych tematów! Wpadnij też do działu komentarzy na portalu, bo to właśnie tam głównie toczy się życie społecznościowe. Edytowane 30 Października przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października 29 minut temu, ULLISSES napisał: takiego shadowbana. Lepiej byłoby, żeby taki przeklinacz widział swoje posty ale ... nikt poza nim (zalogowani, niezalogowani ... nikt). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wraith Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) Powitać wszystkich. Na pclabie od 5 czerwca 2006, tu również od tego samego roku, choć wchodziłem rzadziej. Mam nadzieję, że duch forum pclaba tu przetrwa. Edytowane 30 Października przez Wraith 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Może pora przywrócić dział giełda? Akurat mnie wzieło na wspominiki i chętnie bym odkupił pare rzeczy jak ktoś je ma a nie mam gdzie się ogłosić 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października To już pytanie do @ULLISSES jak on to widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip454 Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października 6 godzin temu, Wraith napisał: Powitać wszystkich. Na pclabie od 5 czerwca 2006, tu również od tego samego roku, choć wchodziłem rzadziej. Mam nadzieję, że duch forum pclaba tu przetrwa. Dawaj na ITH, bo widzę, że wszyscy tam poszli. Chociaż konta mamy wszędzie :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października dział sprzedam by się zdecydowanie przydał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października 12 godzin temu, Kyle napisał: Lepiej byłoby, żeby taki przeklinacz widział swoje posty ale ... nikt poza nim (zalogowani, niezalogowani ... nikt). Tak, to teoretycznie lepsze rozwiązanie, ale łatwiejsze do wykrycia przez tego, co posiada shadowbana. Wystarczy, że wejdzie niezalogowany i już widzi, że coś jest nie tak. 10 godzin temu, Caleb napisał: To już pytanie do @ULLISSES jak on to widzi. To pytanie do @romek, bo to on decyduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października Witam wszystkich teraźniejszych i przyszłych z PCLaba... rozkręcajcie to forum na złość sk... z Axela. Kurde, jeszcze jakby można było tę wiedzę tu przenieść i zintegrować... 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października W dniu 30.10.2024 o 08:45, .PaVLo. napisał: No cóż, odświeżamy konto starej gwardii 😉 Stara gwardia to spadkowicze z nvision.pl 😄 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października stara gwardia to: tweak.pl. Nawet wczoraj odkopałem email z powiadomieniem z jednego tematu i podmiana tweak.pl na purepc.pl zadziałało 😉 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkill Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października Czesc wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października Jeśli czyta mnie ktoś mający konto na PC Lab, to chciałbym sprostować zamieszoną tam informację: https://forum.pclab.pl/topic/1379198-zamknięcie-forum/?do=findComment&comment=17331745 "forum ppc w prywatnych rekach, ale u innych osob niz portal." Od dnia 1 marca 2023 forum i portal PurePC są w jednych rękach i raczej się to nie zmieni. Przy okazji chciałbym zaznaczyć, że działy na forum zostaną w najbliższym czasie przebudowane, by pomieścić nowych użytkowników oraz tych, co wygrzebią hasła z szuflad. Zapraszamy. Ktoś tam w temacie chciał uratowania wątku z rankingiem 3D Mark. Jeśli jego autor/opiekun wyrazi zgodę, to (jeśli nie ma innych przeciwwskazań) możemy je zamieścić u nas. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października (edytowane) 1 godzinę temu, ULLISSES napisał: Jeśli czyta mnie ktoś mający konto na PC Lab, to chciałbym sprostować zamieszoną tam informację: https://forum.pclab.pl/topic/1379198-zamknięcie-forum/?do=findComment&comment=17331745 "forum ppc w prywatnych rekach, ale u innych osob niz portal." Od dnia 1 marca 2023 forum i portal PurePC są w jednych rękach i raczej się to nie zmieni. ryba sprzedaje niesprawdzone informacje 😉 Edytowane 31 Października przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października W dniu 2.07.2020 o 17:48, jonas napisał: Ale będzie czad. Prawda. Znasz się. 😛 Byle pozytywny czad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubio Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października Witam. Nie ma wątków politycznych - jest dobrze 😀 Będę miał jakiś problem albo radę dotyczącą hardware lub software to się udzielę. Pozdrawiam 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 20 godzin temu, hubio napisał: Witam. Nie ma wątków politycznych - jest dobrze 😀 Będę miał jakiś problem albo radę dotyczącą hardware lub software to się udzielę. Pozdrawiam No i spoko, tematy polityczne co prawda elektryzują i generują duży ruch, niemniej wolałbym ich tutaj nie widzieć. Robi się tam niezdrowo, a forum PPC powinno być jak najbliżej technologii. 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada W dniu 31.10.2024 o 12:07, cochin napisał: Stara gwardia to spadkowicze z nvision.pl 😄 Tweak a nie Nvision 😉 Jestem tu od początku, a wcześniej na tweaku. Może coś się ruszy z forum, bo odkąd forum zamarło nic się nie udzielam, a już przeszło 20 lat minęło jak tu jestem. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada (edytowane) O mamo, alez forum było zacofane pod względem zbiorczych aktualnych tematów sprzętowych. Nawet dla samej zasady pozakładane zostały kluczowe wątki, gdzie na 1 stronie są linki do testów. Łukasz poparzypina ich trochę, a wiekowe odpenie. Jak czegoś brakuje to dajcie znać. Edytowane 2 Listopada przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatos Opublikowano Piątek o 09:39 Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:39 Nie pojmuję tego. Czy aktualnie było w necie popularniejsze forum od PClab? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano Piątek o 13:52 Zgłoś Opublikowano Piątek o 13:52 4 godziny temu, fatos napisał: Nie pojmuję tego. Czy aktualnie było w necie popularniejsze forum od PClab? Ogólnie pewnie nadal są duże jak Elektroda czy pewnie inne tematyczne o audio albo motoryzacji. Z komputerowych nie ma wielkiego wyboru, większość ruchu przeszła na przykład na portal PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...