Skocz do zawartości
munio1000

Nowi userzy z forum PCLAB [*] - witojcie

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Ketiw555 napisał:

Przechodzę tutaj z pclaba na którego wchodziłem dziennie, konto od 15 lat, szkoda forum 😭😭😭 mam nadzieję że te też dostarczy mi tyłu ciekawych tematów! 

Wpadnij też do działu komentarzy na portalu, bo to właśnie tam głównie toczy się życie społecznościowe. 

Edytowane przez Caleb
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Wraith napisał:

Powitać wszystkich. Na pclabie od 5 czerwca 2006, tu również od tego samego roku, choć wchodziłem rzadziej. Mam nadzieję, że duch forum pclaba tu przetrwa.

Dawaj na ITH, bo widzę, że wszyscy tam poszli. Chociaż konta mamy wszędzie :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, Kyle napisał:

Lepiej byłoby, żeby taki przeklinacz widział swoje posty ale ... nikt poza nim (zalogowani, niezalogowani ... nikt).

Tak, to teoretycznie lepsze rozwiązanie, ale łatwiejsze do wykrycia przez tego, co posiada shadowbana. Wystarczy, że wejdzie niezalogowany i już widzi, że coś jest nie tak.

10 godzin temu, Caleb napisał:

To już pytanie do @ULLISSES jak on to widzi.

To pytanie do @romek, bo to on decyduje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli czyta mnie ktoś mający konto na PC Lab, to chciałbym sprostować zamieszoną tam informację:
https://forum.pclab.pl/topic/1379198-zamknięcie-forum/?do=findComment&comment=17331745

"forum ppc w prywatnych rekach, ale u innych osob niz portal."
Od dnia 1 marca 2023 forum i portal PurePC są w jednych rękach i raczej się to nie zmieni.

Przy okazji chciałbym zaznaczyć, że działy na forum zostaną w najbliższym czasie przebudowane, by pomieścić nowych użytkowników oraz tych, co wygrzebią hasła z szuflad. Zapraszamy.

Ktoś tam w temacie chciał uratowania wątku z rankingiem 3D Mark. Jeśli jego autor/opiekun wyrazi zgodę, to (jeśli nie ma innych przeciwwskazań) możemy je zamieścić u nas.

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, ULLISSES napisał:

Jeśli czyta mnie ktoś mający konto na PC Lab, to chciałbym sprostować zamieszoną tam informację:
https://forum.pclab.pl/topic/1379198-zamknięcie-forum/?do=findComment&comment=17331745

"forum ppc w prywatnych rekach, ale u innych osob niz portal."
Od dnia 1 marca 2023 forum i portal PurePC są w jednych rękach i raczej się to nie zmieni.

ryba sprzedaje niesprawdzone informacje 😉 

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, hubio napisał:

Witam. Nie ma wątków politycznych - jest dobrze 😀 Będę miał jakiś problem albo radę dotyczącą hardware lub software to się udzielę. Pozdrawiam

No i spoko, tematy polityczne co prawda elektryzują i generują duży ruch, niemniej wolałbym ich tutaj nie widzieć. Robi się tam niezdrowo, a forum PPC powinno być jak najbliżej technologii.

• Like 3
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 31.10.2024 o 12:07, cochin napisał:

Stara gwardia to spadkowicze z nvision.pl 😄

Tweak a nie Nvision 😉 Jestem tu od początku, a wcześniej na tweaku. Może coś się ruszy z forum, bo odkąd forum zamarło nic się nie udzielam, a już przeszło 20 lat minęło jak tu jestem.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O mamo, alez forum było zacofane pod względem zbiorczych aktualnych tematów sprzętowych. Nawet dla samej zasady pozakładane zostały kluczowe wątki, gdzie na 1 stronie są linki do testów. Łukasz poparzypina ich trochę, a wiekowe odpenie. Jak czegoś brakuje to dajcie znać.

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, fatos napisał:

Nie pojmuję tego. Czy aktualnie było w necie popularniejsze forum od PClab?

Ogólnie pewnie nadal są duże jak Elektroda czy pewnie inne tematyczne o audio albo motoryzacji. Z komputerowych nie ma wielkiego wyboru, większość ruchu przeszła na przykład na portal PurePC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi