poca Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 (edytowane) Dzisiaj wchodze sobie na board'a, patrze... a tu kurna ktoś [tutaj byl wyraz wulgarny :( ] licznik postów. Myśle sobie, pewnie źle mi się strona wyświetliła, refresh i nic. Wtedy do mnie dotarło, NIE MA JUŻ RANG!!!. Sekunde później wale do Marco na GG. No i się potwierdziło. Od dzisiaj nie ma już rang. Nareszcie... Edytowane 9 Stycznia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Z jednej strony dobrze, a z drugiej strony źle , że tak się stało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 dokladnie- czasem - powtarzam czassem - ilosc postow pozwalazlokalizowac usera ktory cos soba reprezentuje - wiadome ze czesc z nich to poporstu spamerzy no ale jednak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Zawsze ilość postów możesz sprawdzić w profilu... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 tak jak powiedział michalak - z jednej szkoda z drugiej dobrze - szkoda bo znaczna część userów ciężko pracowała (rzeczowymi wypowiedziami) na swoją range ale z drugiej strony skończą sie w końcu posty typu - zgadzam sie, :D i inne tego typu - dzięki którym ludzie nabijali sobie licznik - miejmy nadzieje że dzieki temu zapanuje porządek na forum. Co do lokalizacji wartościowych userów - wejdźcie na profil - dalej widać liczbe postów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 dziwnie teraz, ale ja sie ciesze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hmmmmm dzieki licznikowi wiedzialem z kim mam do czynienia :| ale troodno ;) trzeba zyc dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hmmm faktycznie jakos lyso sie zrobilo no ale ja sie nie martwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jakoś tak dziwnie teraz, sami uczestnicy. Trzeba bedzie sie przyzwyczaić do "nowego" forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Dobrze że przynajmniej pozostał licznik w profilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hmmmmm dzieki licznikowi wiedzialem z kim mam do czynienia :| quote] dokladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Licznik postow nie jest az tak bardzo ale dla rozroznienia uzytkownikow mogli chociaz zostawic 'zaawansowany uczestnik' , 'poczatkujacy ....' itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Ale dobre strony wykosowania licznika to to ze beda juz tylko fachowe odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a to niby dlaczego?? takieprzygadania wynikaja czasem poprostu z humoru - a co do postow to czesci ludzi zalezy poprostu zeby jego ksywa byla wszedzie widoczna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Licznik postow nie jest az tak bardzo ale dla rozroznienia uzytkownikow mogli chociaz zostawic 'zaawansowany uczestnik' , 'poczatkujacy ....' itd. Dokladnie, powinny zostac te "tytuly", a liczniki postow wywalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 kurde tyle postow nabijalem by teraz z zaawansowanego uczestnika byc uczestnikiem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 kurde tyle postow nabijalem by teraz z zaawansowanego uczestnika byc uczestnikiem :evil: hehe ;) skonczylo sie nabijanie :) swoja droga mocno sie zdziwilem gdy wszedlem dzis na forum 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Ale dobre strony wykosowania licznika to to ze beda juz tylko fachowe odpowiedzi.Wątpię aby się to zmieniło, Pomimo iż licznika nie ma, przynajmniej oficjalnie, gdyż jak mówią niektórzy jest jeszce w profilu to odpowiedzi tylu LOL, zgadzam się nie skończą się, byłoby to zbyt ładne aby było prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Dzisiaj przezylem tez zdziwienie ze liczniki poginely ... wpadam na "O serwisie i forum" a tu moje przypuszczenia sie potwierdzily ... Z jednej strony to dobrze bo spamerzy nie beda sie podniecac liczba postow pod avatarem ... ale bez tego to jakos tak "pusto" sami uzytkownicy ... nie wiadomo czyje wypowiedzi traktowac powaznie ... a czyje z ;) Licznik postow nie jest az tak bardzo ale dla rozroznienia uzytkownikow mogli chociaz zostawic 'zaawansowany uczestnik' , 'poczatkujacy ....' itd. Jesli to nie byl by problem to moglo by tak byc zeby zostawic rangi ale bez licznika postow ... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Wściekliście się, czy co? Przecież jest już o tym temat od kilku dni, w nim właśnie Marco ogłosił oficjalną śmierć licznika pod awatarem. Trzeba było aż nowy temat zakładać? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 dobrze że data została :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Dzisiaj przezylem tez zdziwienie ze liczniki poginely ... wpadam na "O serwisie i forum" a tu moje przypuszczenia sie potwierdzily ... Z jednej strony to dobrze bo spamerzy nie beda sie podniecac liczba postow pod avatarem ... ale bez tego to jakos tak "pusto" sami uzytkownicy ... nie wiadomo czyje wypowiedzi traktowac powaznie ... a czyje z ;) Licznik postow nie jest az tak bardzo ale dla rozroznienia uzytkownikow mogli chociaz zostawic 'zaawansowany uczestnik' , 'poczatkujacy ....' itd. Jesli to nie byl by problem to moglo by tak byc zeby zostawic rangi ale bez licznika postow ... Pozdro mnie możesz traktować poważnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a ja zaluje ze juz licznika nie ma;( dzieki niemu mozna bylo chociaz zobaczyc czy jakis powazny czlowiek mowi czy jakis spammmmer. tytuly moglyby wrocic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Hubert przeciez jeszcze jest w profilu liczba postow wiec zawsze mozna sobie zajzec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jak komuś bardzo zależy to pokażdej wypowiedzi może sobie dopisywać: Liczba postów: XXX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 lol ;) atomowki, tym to przebijes(-as) wszystko ;) Liczba postow: xxxwymiekam ;) btw, wg Was jestem spamerem bo od lutek mam przeszlo 1,3k postow :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hmmmmm dzieki licznikowi wiedzialem z kim mam do czynienia :| ale troodno ;) trzeba zyc dalej ;)Dokładnie :!: Mi ta zmiana się niezbyt podoba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hmmmmm dzieki licznikowi wiedzialem z kim mam do czynienia :| ale troodno ;) trzeba zyc dalej ;)Dokładnie :!: Mi ta zmiana się niezbyt podoba :? Se w profil klikajcie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jeżeli byście wiedzieli jak trudno zrobić coś w stylu "zostawić rangę, licznik wywalić" to byście dzioby przymkneli ;) Cieszcie się z tego co macie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jeżeli byście wiedzieli jak trudno zrobić coś w stylu "zostawić rangę, licznik wywalić" to byście dzioby przymkneli ;)Wcale nie jest trudno... to bylo celowe dzialanie i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...