bongoo Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Może ktoś wie jak nazywa się gość, który śpiewa wysokim głosem (chyba falset) takie przeboje jak "We will rock you", "Ups I did it again". Słyszałem to ostatnio gdzieś ale nie mogę znaleć autora, a całkiem ciekawie to wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Hammerfall - The Way Of The Warrior Edytowane 8 Czerwca 2005 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) zukam dzwonka na telefon... nazywa sie "zvoleni" taki jakis stforek fajnie gada po czesq ;] thx BLANTMEN ;] Edytowane 9 Czerwca 2005 przez bartool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Hymm mam do Was pytanie. Wpadła mi do ucha nutka pewnej piosenki gdzie padają słowa (chyba?) takie : "jurass (your ass?) in the air" (kobiecy głos) Może ktoś podać tytuł tej piosenki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 ja szukam tytulu piosenki w której kobieta śpiewa w refrenie: "What is looooove" ;) jest to jakis klubowy/house'owy hit ktory czesto leci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Fat Joe feat. Ashanti - What's Luv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Fat Joe feat. Ashanti - What's Luv 1496974[/snapback] to nie to! chodzi mi o housowy/klubowy kawałek w ktorym babka spiewa What is loooveeeeeeee a nie What's Luv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 jak się nazywa piosenka która leci w pewnym radiu :P żaba na motorze zmixowana z Axel'em chyba .. z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja natomiast szukam tegorocznego kabaretonu - moze ktos nagrywal, bylo tam kilka smiesznych skeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 jak się nazywa piosenka która leci w pewnym radiu :P żaba na motorze zmixowana z Axel'em chyba .. z góry dzięki 1497391[/snapback] Crazy frog - axel f ;] przylaczam sie do prosby stregobor`a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 A ja mam pytanie odnosnie piosenki lecacej w tle reklamy Peugeota 1007, jaki nosi tytul ;)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ja pilnie poczebuje piosenki Oska and Tede- Bezele Kochanie kubajanuszewski@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 2cz. napisow Karol - czlowiek, ktory zostal papiezem - bardzo pilne ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Czy ktos wie co to jest za kawalek co leci w reklamie kamer dvd SONY :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Czy ktos wie co to jest za kawalek co leci w reklamie kamer dvd SONY :?: 1499753[/snapback] ja tez bym bardzo prosil opodanie tytulu :D Piosenka jest cool :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Tak zastanawiałem się gdzie to napisać, no i wybrałem ten temat, ponieważ również poszukuje ;) Chodzi mi o wykonawce/wykonawczynię ;-) która miała by taką charyzme, zacientość, cudowny głos, muzykę, która nie denerwuje i nie nuży, która koi zmysły... Kogoś podobnego do Saryh Brightman, Evy Cassidy... Jakiegoś wirtuoza ;) Wasze propozycje? ;) (nie piszecie Black Sabath czy inne tam, tylko poważne propozycje, mogą być polskie :P) Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Kamilou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Tak zastanawiałem się gdzie to napisać, no i wybrałem ten temat, ponieważ również poszukuje ;) Chodzi mi o wykonawce/wykonawczynię ;-) która miała by taką charyzme, zacientość, cudowny głos, muzykę, która nie denerwóje i nie nuży, która koi zmysły... Kogoś podobnego do Saryh Brightman, Evy Cassidy... Jakiegoś wirtuoza ;) Wasze propozycje? ;) (nie piszecie Black Sabath czy inne tam, tylko poważne propozycje, mogą być polskie :P) 1500743[/snapback] www.elektrycznegitary.pl ;] muzyka ktora nie denerwuje i nie nuzy... : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Czy ktos wie co to jest za kawalek co leci w reklamie kamer dvd SONY :?: 1499753[/snapback] Również prosze o namiary na ten kawałek, jest super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Tak zastanawiałem się gdzie to napisać, no i wybrałem ten temat, ponieważ również poszukuje ;) Chodzi mi o wykonawce/wykonawczynię ;-) która miała by taką charyzme, zacientość, cudowny głos, muzykę, która nie denerwuje i nie nuży, która koi zmysły... Kogoś podobnego do Saryh Brightman, Evy Cassidy... Jakiegoś wirtuoza ;) Wasze propozycje? ;) (nie piszecie Black Sabath czy inne tam, tylko poważne propozycje, mogą być polskie :P) 1500743[/snapback] Sprawdz to Lisa Gerarrd spox wokal, Charlotte Church, a tak od siebie cos co nie nudzi a relaksuje hmmmmmm moze Samuel Barber-Adagio for Strings,- 9,30 samych chorów A i ponawiam prosbe o imie/nazwe wykonawcy oraz tytul utworu z reklamy Peguota 1007 Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Novus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja potrzebuje tytułu piosenki ktora leci w tle reklamy calgonita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ostatnio usłyszałem w filmie fajny kawałek, może ktoś zna tytuł/wykonawcę ? Leciało mniej więcej tak: cause you're all i want, you're all i need, you're everything, everythingZ góry sorry za ewentualne błedy w tekscie/pisowni, ale piszę to ze słuchu, i to wszystko co udało mi się zapamiętać, może komuś się skojarzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 KAWAŁEK KTÓRY LECI W REKLAMIE CYFRÓWKI SONY !!! już tyle userów tego szuka :P ja też chce !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 szukam filmu z Koncertu ATB w Hali Arena Poznań 16.4.2005... jak ktoś wie gdzie takowy filmik leży pls.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 KAWAŁEK KTÓRY LECI W REKLAMIE CYFRÓWKI SONY !!! już tyle userów tego szuka :P ja też chce !!! 1504968[/snapback] Stereo Total - I love you ono :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Stereo Total - I love you ono :] 1505126[/snapback] dzieki :D :D I love you oh now i need you to jest to :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Wielkie dzieki Camel ! Szukalem tego juz od tygodnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 A ja poszukuje pisoenki w stylu komercyjnego trance,czy techno9dokladnie nie pamietam,ale wiem,ze fajna byla), w której słychac takie słowa jak: ....someone like you... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Szukam tytulu piosenki, ktore jest w reklamie Calgonit chyba (niestety nie za czesto leci). Taki operowy troche motyw. Moze ktos kojarzy o co mi chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a ma ktos moze sciezke dzwiekowa z glownego menu drugiej czesci gry prince of persia? udalo mi sie ustalic ze muzyke ta wykonal zespol godsmack. zdobylem kilka albumow ale najprawdopodobniej ta muzyczka byla specjalnie pod ta gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...