Skocz do zawartości
phranzee

Screenshoty pulpitów Windows

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma :/

na Live Wire Dev odpisali mi 

"Alex van Kaam MBM Creator - 

it either works.... or not..... crappy answer I know but the only one I can give"

I to by bylo na tyle...

a nie instalowales zadnych dziwnych driverow do ide ? np ide-sw dla nforce2 blokuja odczyt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam tak:

"Interfejs sieciowy(Karta Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC - Sterownik miniport Harmonogramu pakietów)Bajty wysłane/s".

Jak nie mam "konwersja bity->kilobajty " to jeszcze cos pokazyje, ale jak ja wlacze to mam 0. Max value dla download 64/ upload 16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phranzee dalbys w koncu caly konfig do samurize'a  :cry: 

miliardy istnien ludzkich czeka na to :)

Ja też prosiłem phranzee żeby mi pomugł zrobić config do samurize i nic z tego mówił tylko szukaj i szukaj ale przyznam mu racje posiedziałem nie całą godzinke przy samurize i coś mi wyszło i jestem z siebie dumny :) :) i też tak powiem "szukaj" :) :) pomęcz się troche i ci wszystko wyjdzie i będziesz dumny że zrobiłeś coś bez niczyjej pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam tak:

"Interfejs sieciowy(Karta Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC - Sterownik miniport Harmonogramu pakietów)Bajty wysłane/s".

Jak nie mam "konwersja bity->kilobajty " to jeszcze cos pokazyje, ale jak ja wlacze to mam 0. Max value dla download 64/ upload 16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie ze ma sie wieksza satysfakcje samemu robiac od podstaw caly config (co rowniez ja uczynilem ;)).

Ale jesli mam z czyms problem to wole sie z tym zwrocic do kogos kto jest w tym dobry. Dlatego pytalem sie phranzee o ten przesyl danych UL/DL. I nadal problem jest nie rozwiazany...

PS. Wie ktos jaki jest adres serwera FTP uzytkownikow Neo+ (mam login i haslo ale nie pamietam adresu). Tak to bym wrzucil screena z moich wypocin ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniewaz nie umiem sie poslugiwac paintshopem (przynajmniej narazie ;)) oto probka moich wypocin...

Dołączona grafika

A tu troche wieksza wersja:

http://torwald.webpark.pl/pulpit.jpg

Wiecie moze jak zrobic, zeby tlo pod ikonami bylo przezroczyste ? Bo to troche mi przeszkadza...[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze byc i po englishu mi tam wszystko jedno. Problem w tym ze zadna z tych opcji nie daje przezroczystego tla pod ikonami i ciagle mam dodatkowe, jednokolorowe tlo.

przyznam sie, ze dzis rano tak namieszalem z ikonkami ze tez mam jednolite tlo :? ale przynajmniej udalo mi sie ustawic podpis ikonki po prawej a nie na dole ;)

kilku userow chcialo na priv patch do styli, bo ten co wczesniej podalem juz nie dziala - oto on: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/patch/ nie instalowac stylexp, tylko jeden z tych patchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko mi wychodzi tylko nie umiem zrobić info o temperaturze procka, płyty i info o wentylu PLIZ O HELPA 

a czy zainstalowałeś MBM http://mbm.livewiredev.com/

jak tak, to przecież wystarczy w samurize wybrać add mbm i odpowiedni sensor - u mnie sensory dla temperatury to 0 - 31, napięcia to 32 - 47,szybkości wiatraków 48 - 63, a pod sensorem 64 jest prędkość procesora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko mi wychodzi tylko nie umiem zrobić info o temperaturze procka, płyty i info o wentylu PLIZ O HELPA 

a czy zainstalowałeś MBM http://mbm.livewiredev.com/

jak tak, to przecież wystarczy w samurize wybrać add mbm i odpowiedni sensor - u mnie sensory dla temperatury to 0 - 31, napięcia to 32 - 47,szybkości wiatraków 48 - 63, a pod sensorem 64 jest prędkość procesora.

Nie miałem zainstalowanego MBM ale już mam tylko teraz nie umiem go skąfigurować jak zmieniam sensory i najade na ikone MBM w treju MBM to pisze mi -94 stopnie

(a poza tym zawsze z tym progsem miałem problemy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam małe pytanko,bawiłem sie samurize poustawiłem kilka interesujacych mnie funkcji :D  ale nie mam pojecia co trzeba zrobić,by moje wypociny ukazały się na pulpicie :?:

tym razem na spokojnie odpowiem :D

- odpalic client.exe

- prawym na ikonke w trayu

- select config file / Twoj konfig

- juz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi