czara Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Macie jakies glupie hobby ?? Bo ja na przyklad zbieram rozne tabliczki informacyjne . np przeciwpozarowe typu "Wyjscie ewakuacyjne : itd... Mam prawie cala sciane takich rzeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja mam takie jedno glupie hobby........ladowanie kasy w kompa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja mam głupie hobby...czytanie głupich topiców takich jak ten... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A ja sie samookaleczam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 modowanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja mam głupie hobby...czytanie głupich topiców takich jak ten... :twisted:wiem ze to glupi post ale to wkoncu osla laczka. Pozatym niemilosiernie nudze sie teraz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja mam bardzo glupie hobby, jezdze codziennie do pracy :wink: No oprocz weekendow :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Zbieram pieniadze :] ale tylko nowe egzemplarze obecne na rynku :P A tak na serio to napeirdalam na gitarze elekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Dłubie w nosie. a tak serio to zadne hobby nie jest głupie dla kogos kto sie tym interesuje. Głupie to moze byc dla innych , a dla kogos to sposob na wolny czas. PS Internos explorer ROX :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 igor zmien na netscape, nie pozalujesz :) ja zbieram muze jednej wytworni (tresorberlin), w wiekszosci na mp3, bo na plyty mnie tak do konca nie stac, ale czasem jak zobacze gdzies tanio ;).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 1.Kompy-overlocking 2.Wydawanie kasy na kompa 3.Jeszcze raz wydawanie kasy na kompa 4.Elektronika,troche klece gratów jak mam czas 5.Telefonia,transmisja danych na wile sposobów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A ja sie samookaleczam :twisted: to milo, bo ja tez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja kiedys magazyny wyborczej zbierałem ale w końcu oddałem znajomemu dziennikarzowi radiowemu. Tak poza tym lubie komiksy ( Jeż Jeży rulez ) co niektórym sie przy moich 28-u latach raczej głupie wydaje. No i jeszcze sie wspinam. O kompach nie pisze, jak inaczej znalazł bym się na tym forum? Pozdrowienia z Trójmiasta. ps: Jak ktroś lubi komiksy to zapraszam do Gdańska na Jarmark Dominikański. Mozna wiele fajnych rzeczy nabyć, a i wymienić się można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja zbieram okładki od czystych CD. Mam już ze 20 rodzajów :P Jak ktos ma to niech śle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Karanie looserów na forum, sieci i *nix'y ;]]] Tylko nie wiem czy to hobby jest głupie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A ja sie samookaleczam :twisted: to milo, bo ja tez :D oh jakie to słodkie ;) A czym? Ojciec zabrał mi juz wiertarke i musze bawic siereczna :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 zbieram 2 zlotowki i szklanki od/do piwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A ja sie samookaleczam :twisted:to milo, bo ja tez :Doh jakie to słodkie ;) A czym? Ojciec zabrał mi juz wiertarke i musze bawic siereczna :( ;)Kup sobie na bazarze od ruskich za 30zł szlifierkę kątową albo piłę tarczową, do samookaleczania sa dużo lepsze niż wiertarka :P A moje głupie hobby jest takie samo jak Dexter'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja tam preferuje zyletke :D fajne blizny zostaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 igor zmien na netscape, nie pozalujesz :) ja zbieram muze jednej wytworni (tresorberlin), w wiekszosci na mp3, bo na plyty mnie tak do konca nie stac, ale czasem jak zobacze gdzies tanio ;).... masz moze spisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 A ja lubie sikac do zlewu w kuchni i lazience z roznych katow i odleglosci......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 hm ja lubie uprawiac sport oraz bawic sie z psem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a ja zbieram slimaki wyścigowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Aziz no niezłe :) Maz dziwne ale spoko :) bruce, ty na prawde sie masochistujesz? ;) ostro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja tam preferuje zyletke :D fajne blizny zostaja :D Dokładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Komp.... ehh.... :roll: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja tam preferuje zyletke :D fajne blizny zostaja :D Dokładnie :)Popieram też preferuję żyketki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Kolega jest chirurgiem i używa do tego celu skalpela, ale nie tnie siebie tylko innych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 jacek-tak. chociaz ostatnio mniej bo mi dziewczyna robi .....hmmm dosc dokladne ogledziny ciala ;] i sie bardzo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia, jak cos znajdzie...... ale to jest silniejsze ode mnie :D widze, ze jednak sa na forum normalni ludzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja tam preferuje zyletke :D fajne blizny zostaja :D Dokładnie :)Popieram też preferuję żyketki 8)<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ja juz niewiem czy wy mowicie serio czy zartujecie :/ a ja zbieram 1,2,5 groszowki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...