pyza Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 GRATULACJE !!! Jak mozesz to tez mi wyslij taka tapetke na pyrzy@wp.pl dzieki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 A swoją drogą tez bym chciał taka tapetke ;) Please tomboy@klub.chip.pl :D GRATULACJE !!! Jak mozesz to tez mi wyslij taka tapetke na pyrzy@wp.pl dzieki :wink: czytajcie dokładniej - Vip podał linka do tapety Wy zberezniki :wink: Czlowiek tu sie meczy nad tym fsb ,a Wam tylko doopy w glowach 8) (i slusznie :P ) tapetka do pobrania tutaj http://www.1000lecie.pl/~vip/foczka.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 I ja dolaczam wyrazy uznania... :idea: :idea: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slim Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 I moja przylacza sie do gratulacji.... a tak calkiem btw... bylo nie bylo ale to member SOLTEK 75FRN2 CLuB.... ViP iz IN DA HAUSE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jutro wpadam do Vipa i testujemy moje Memy > może poleci powyżej 250 FSB :twisted:jutro wpadam do Vipa i testujemy moje Memy > może poleci powyżej 250 FSB :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jutro wpadam do Vipa i testujemy moje Memy > może poleci powyżej 250 FSB :twisted:jutro wpadam do Vipa i testujemy moje Memy > może poleci powyżej 250 FSB :twisted: hehe,biorac pod uwage ze FRN2-L ma max fsb250 to raczej nie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jutro wpadam do Vipa i testujemy moje Memy > może poleci powyżej 250 FSB :twisted:jutro wpadam do Vipa i testujemy moje Memy > może poleci powyżej 250 FSB :twisted: Stabilne 250 powinno być- tylko pewnie timingi średniawe ;) Pamiątki Hynixa 4,3ns idą nawet ok 550DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jutro wpadam do Vipa i testujemy moje Memy > może poleci powyżej 250 FSB :twisted:jutro wpadam do Vipa i testujemy moje Memy > może poleci powyżej 250 FSB :twisted: hehe,biorac pod uwage ze FRN2-L ma max fsb250 to raczej nie :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 tak BTW :wink: - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=454...=asc&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 MASTA _Vip_ po prostu :D Poproś administracje o dopisek pod nickiem "Pan FSB" np. :D 8) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 MASTA _Vip_ po prostu :D Poproś administracje o dopisek pod nickiem "Pan FSB" np. :D 8) :P hehe,no nie glupi pomysl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 tylko "PAN FSB dla AMD" :) Bo Intel jest wyjety poza konkurencje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 tylko "PAN FSB dla AMD" :) Bo Intel jest wyjety poza konkurencje :) no ba :wink: Intele to inna bajka.... BTW - zaraz ide grzac pamieci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Można by spróbować z moimi pamiątkami. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 wygrzewanie trwa :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 z co to daje?? moeze ja swoje wygrzeje za pomoca opalarki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 _vip_ : wygrzewasz swoje twinmosie czy masz juz nowe pamiatki ?? jak to drugie to sie pochwal 8) thx za foczke, chociaz jak zobaczylem laseczke na pulpicie raptora to zachorowalem (na laseczke i na taki pulpit z samurize :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 _vip_ : wygrzewasz swoje twinmosie czy masz juz nowe pamiatki ?? jak to drugie to sie pochwal 8) thx za foczke, chociaz jak zobaczylem laseczke na pulpicie raptora to zachorowalem (na laseczke i na taki pulpit z samurize :wink: ) wygrzewam nadal moje Twiny :twisted: to naprawde daje niezle rezultaty......(wiem ze latwo przegrzac pamieci,ale chwilowo staram sie o tym nie myslec 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 dobre :-) no Vip pelen szacuneczek wynik robi wrazeie ! :-D ehh tez bym solteka chcial zrobil bym rekord swiata fsb na palomino hehe zawsze jakis rekord nie ?.. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 winda juz sie zaladowala przy fsb250 z 8-3-3-2.5 ale wywalilo przy Aida32 DLACZEGO TEN SOLTEK MA VDIMM TYLKO DO 2.8V :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 gratulacji eale mam jedno pytanie ma procka 2500 barton aostatnie cyfry coś około 232 czy co ś takiego ja na chłodzeniu za 50zł dałem go spokojnie na 200*11 przy zasilaczu :( codogenu 300 ale max magistarale jaka osiągnołem to 239 (brak windy) i 235 z windowsem przy niskim mnożniku bodajże 8,5 czyli ile by mogło pujść jakbym miała nowy zasilacz jakiegoś 400 dobrej firmy i ile by poszło jakbym miał wodne chłodznie i ten zasilacz nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 gratulacji eale mam jedno pytanie ma procka 2500 barton aostatnie cyfry coś około 232 czy co ś takiego ja na chłodzeniu za 50zł dałem go spokojnie na 200*11 przy zasilaczu :( codogenu 300 ale max magistarale jaka osiągnołem to 239 (brak windy) i 235 z windowsem przy niskim mnożniku bodajże 8,5 czyli ile by mogło pujść jakbym miała nowy zasilacz jakiegoś 400 dobrej firmy i ile by poszło jakbym miał wodne chłodznie i ten zasilacz nowy Oba pytania raczej do mających nadprzyrodzoną moc proroczą ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 winda juz sie zaladowala przy fsb250 z 8-3-3-2.5 ale wywalilo przy Aida32 DLACZEGO TEN SOLTEK MA VDIMM TYLKO DO 2.8V :!: :!: :!: I jak wygrzewanko pamieci? ;) Bo u mnie niewiele dało. Jest juz 250MHz FSB stabilnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 winda juz sie zaladowala przy fsb250 z 8-3-3-2.5 ale wywalilo przy Aida32 DLACZEGO TEN SOLTEK MA VDIMM TYLKO DO 2.8V :!: :!: :!: I jak wygrzewanko pamieci? ;) Bo u mnie niewiele dało. Jest juz 250MHz FSB stabilnie? od ladnych kilku godzin pracuje na fsb250 11-3-3-2.5....windka ladnie dziala,przechodzi Aidy,PCMarki,Sandry itd. nie mowiac o necie ...ale wywala Prime (wcale mnie to nie zdziwilo) bez wiekszego Vmem bedzie ciezko :? ale ogolnie jestem zadowolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Vip: a jakie masz wyniki w testach AIDY? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Vip: a jakie masz wyniki w testach AIDY? na timingach j.w w okolicach 3560 / 1250.....szczerze mowiac szybciej mialem na fsb246 i 8-3-3-2.5 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 dziwne, przeciez na 11-x-x-x jest podobno najlepiej; probowales 12-x-x-x? a co do dziwnych wynikow to moje sa 3060/1160, a jak zmienie mnoznik na 11,5 to wychodzi mi 2900/1040 :) niezle.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 dziwne, przeciez na 11-x-x-x jest podobno najlepiej; probowales 12-x-x-x? a co do dziwnych wynikow to moje sa 3060/1160, a jak zmienie mnoznik na 11,5 to wychodzi mi 2900/1040 :) niezle.... tez czytalem ze niby z ta 11-tka cos tam lepiej ma bujac,ale ja tego nie stwierdzilem jednoznacznie...jutro sie tym pobawie ,dzisiaj juz mam dosc babrania sie z tymi pamieciami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Coz moge dodac? GRATZ Vip - w sumie to 250 to tylko kosmetyka - jak sam pisales na 246 miales lepsze osiagi :P, ale i tak ladnie :D. PS. Tapeta juz jest na dysku :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 A ja sie wkurzylem. Zmienilem swojego FRN-RL na FRN2-RL rev. D. zapodalem nowy biosik, wsadzilem bartona 2500+ AQZEA reinstalka i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. Zapodaje 10x200 8-3-3-2 pieknie odpala. Zpodaje 10x220 8-3-3-2 i dziekuje. Soltek zdechl. Wrrrrrr. Ale sie zapienilem. Plyta dzialala moze ze 3 min. Pobilem swoj nowy rekord :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...