Chuchras Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Unolot '91 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Toyota Yaris -> to ze starymi Niebieski Maluch o przydomku "tołdiś :D" -> to ja, oczywiście moja jazda występuje jako nauka jazdy, ponieważ mam 16 lat :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Moj starszy ma DAEWOO Tico (10 letnie od nowki, prosto z salonu.) a starsza ma Malucha 20 letniego. Ps. Moj starszy w tym lub w 2005 roku zamierza kupic z salonu Skode Fabie Sedan :D Pozdrawiam Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zobaczcie jak ten samochod (760Li) wyglada w srodku ... http://www.ultimatecarpage.com/large/934-4.jpg Oczywiscie go posiadasz co graham :D 140 tys Euro ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Wiesz tHunar to zdjecie duzo nie ukazuje ;) Wiesz graham chyba lubi wkrecic jakis film czsami :D Pozdrawiam Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Oj graham ciekawe kiedy dorośniesz :? , coś mi sie wydaje, ze nawet nie stać Cie na znaczek BMW na tylnej klapie :P :lol: (wcale nie chciałem Cie obrazić :D), pokaż mi jakieś swoje zdjęcie w tym aucie :). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 jeju ale jestescie zawistni... to jest zalosne i zarazem smieszne haha ja mam gdzies czy ktos klamie czy nie, gowno mnie to obchodzi, to sa tylko materialne sprawy dorosnijcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Oj graham ciekawe kiedy dorośniesz :? , coś mi sie wydaje, ze nawet nie stać Cie na znaczek BMW na tylnej klapie :P :lol: (wcale nie chciałem Cie obrazić :D), pokaż mi jakieś swoje zdjęcie w tym aucie :). Pozdrawiam Nie dorosnie :D Aczkolwiek uwazaj co piszesz, bo moze cie pewnego dnia przejechac BMW, a ty zapamietasz tylko rejestracje: W0 GRHM :D Jedno mi sie w poscie Grahama spodobalo- faktycznie niektorzy kupuja stare i zdezelowane BMW zeby tylko pokazac ze satac ich na TAAAKA FUREEE ... Smutne :| jeju ale jestescie zawistni... to jest zalosne i zarazem smieszne haha ja mam gdzies czy ktos klamie czy nie, qpa mnie to obchodzi, to sa tylko materialne sprawy dorosnijcie... Nie znasz Grahama? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 uffff.. ale stary post ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 ja sie woze roznie raz Jelczem, nieraz Volvo inny razem Dafem ale najczesciej przegubowym Ikarusem :D oczywiscie chodzi mi o AUTObusy a nie o Auta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Graham, a mogę mieć jedno pytanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Graham, a mogę mieć jedno pytanie? tak , zatem czekam na prywatna wiadomosc od ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 aRoo"] Jedno mi sie w poscie Grahama spodobalo- faktycznie niektorzy kupuja stare i zdezelowane BMW zeby tylko pokazac ze satac ich na TAAAKA FUREEE ... Smutne :| Ja bym tam wolał stare, choć niekoniecznie zdezelowane :P np. BMW niż niejeden nowy samochód. I nie chodzi tu o pokazywanie czegokolwiek, poprostu one są o wiele lepsze. Nowe auta nie oferują nic rewelacyjnego, zwłaszcza w niższych klasach, psują się nierzadko częściej niż takie stare BMW a kosztują kupe kasay jak za taką jakość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 A ja sobie jeżdżę takim autkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 taryfa ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 No cóż, ja zadowolić się muszę Ładą Samara 1,5 l , 72 KM, wersja eksportowa do Finlandii - sedan. Eksportowa w rozumieniu ruskich to inne lusterko wewnętrzne, komplet czterech głosników + radio 8O ( of koz już powymieniane, bo chyba nawet radio Kasprzak grało lepiej :lol: ), lepszy materiał obiciowy siedzeń i nieco inne reflektory z przodu. to się nazywa upgrade :lol: . Maks. co to cacko może to 160 km/h i nic więcej ( chyba, że akurat z górki). Może jak doposażę mieszkanie ( czytaj - nie wiadomo kiedy) to sie pomyśli nad czymś nowszym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 no to sprawiłem sobie mały prezent gwiazdkowy i zakupiłem Capri :-) oczywiście Taunus P6 dalej zostaje w moim posiadaniu www.kornik.kom.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encik Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Mnie i tak nikt nie dogonie - Yamaha YZF 600 Thundercat - po dzwonie z USA - w trakcie naprawy - lekki tuning... Skoda Fabia 1.9 TDI 101 KM - samolot :D V-max 206 km/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encik Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Mnie i tak nikt nie dogonie - Yamaha YZF 600 Thundercat - po dzwonie z USA - w trakcie naprawy - lekki tuning... Skoda Fabia 1.9 TDI 101 KM - samolot :D V-max 206 km/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 a nie uwazacie, ze to graham sie smieje z was?? ;) ehhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiniek Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 ze sztaeszym Lanos 1,6 106KM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ja jeżdże BT RAVen 4.0 Long.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 A ja jeżdżę czerwonym z szoferem ... ZTM Wawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 nadal jezdze białym wajperem 126p :lol: '91r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 a nie uwazacie, ze to graham sie smieje z was?? ;) ehhhh z czego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Aktualnie swojego brak - ale jeżdze autem starych - Felica 1.6 Perfect @103KM by V-Tech - jak na razie max co auto jechało to 200km/h - Kraków -> Warszawa 2h Sienka 1.6 16V HL 103 KM !!! Jeżdże bez prawka ! 8) 0-100 - 9.6 sek vmax - 205 km/h - prosta z 5 osobami - A4 - Katowice - Kraków rulezz Autostrada A4 rządzi - Favoritką 1.3 w 5 osób 180km/h :) Wow, starą Skodą Favorit 180 ?, tyle az wyciagala, bo nowa Felicia rodzicow 170 licznikowe max pruje Favorit 135 :) ale glupoty pierniczysz - stara favoritka 180 z 5 osobami??? lol ci powiem wiesz.... a moze faktycznie ja tak rozbujales jak byl silny wiatr - halny np z wiatrem z gorki jechales... aha a jaki jest komfort jazdy przy 180 takim gruchotem??? slychac cos w srodku???? :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 A ja jerzdze Hondom Cilick [szkoda że w nfs undergrand] HYHY :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Kadecik GSI 8) nielubie nowych samochodów bo robia sie identyczne... tak samo jak nagrywarki Asusa i Lite-on ... roznia sie tylko naklejka. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...