SGJ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 qwa ktos mi kolejnego posta wyedytowal. najpierw w najszybszych amd'kach a teraz tutaj :/ nawet nic mi nie napisal na PW. ja sie tak nei bawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam372 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Fajne zwierzaczki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 plóómmm??? nie plómm?? to plum czy plum? plum plum?? aha plum plóm?? tak plum plum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 siabu-dibu-dajjjjjj..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 najedliście się grzypkuf Pani Lucynki? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 scooby dooby doo ... where are you.... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Chomik-Matrix 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 najedliście się grzypkuf Pani Lucynki? :Dnie, tylko tego co Goździkowa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 task :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 PlUm => pLóM :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A TO TEŻ JEST ... PLUM ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ale już nie plóm [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdaj Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 pluuuuuum to ja robie w wannie;)) mniaaam ;) najlepiej z dobra ksiazeczka i czyms do picia;) wtedy mogę sobie odpocząć i się zrelaksować.. no i zdrzemnąć:)ale cicho szaa:) Pozdrawiam;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 taakk... a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione lol ... ps. plóm rulezzz :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 plóm to ja mam teraz w glowie, poza tym biegaja biale myszki i tupia mewy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Jak to szło? Morza szum, tupot mew...? ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdaj Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Historia jednej znajomosci Morza szum, ptaków śpiew Złota plaża pośród drzew Wszystko to, w letnie dni Przypomina Ciebie mi, przypomina Ciebie mi Szłaś przez step, z tyłu pies "Głos Wybrzeża" w pysku niósł Wtedy to pierwszy raz Usmiechnęłaś do mnie się, usmiechnęłaś do mnie się Odtąd już, dzień po dniu Upływały razem nam Rano skwer, plaża lub Molo gdy zapadał zmierzch, molo gdy zapadał zmierzch Płynał czas, letni czas Aż wakacji nadszedł kres Przyszedł dzień, w którym już Rozstać musieliśmy się, rozstać musieliśmy się Czerwone Gitary:D fajna piosenka oć przy dzisiejszym techno to eeee pewnie sie czuje lekko zagubiona;) Pozdrowonka. Magda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 plóm :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 magdaj: specjalnie sparafrazowałem tupotem mew ;]]]] Właśnie z sopotu wróciliśmy ;]]] A i tak blues rlz. Mniam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a widzial ktos kiedys stepujace mewy ??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdaj Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 hmm a te mewy tak mocno tupia jak koty po perskich dywanach?:)) eeee a widzial ktoś stepujace pchly?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Mocniej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 co sie smieje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdaj Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 hmmm to może lepiej idź sie połóż spać:) jak sie obudzisz już nie będą tak tuptać:) no chyba że jestes w pracy wtedy może być problem..ale zawsze możesz udawać że spadł Ci długopis.. gdzieś widziałam takie fotki z rodzajami spania w pracy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Tiaaa :> Mam to szczęście, że pracuję w domu ;]]] Poza tym mewy tupały wczoraj. Dziś do domu wróciłem i jakoś im przeszło ;]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 w ogole to joł wszystkiem - przebijta 5-taka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 łof łof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdaj Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 wooow ale przystojniak;p prawie sie zakochalam;) to spojrzenie i ten uśmiech!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...