reed Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 trzeba do miodka zagadać : przez jakie u,ó pisze sie plum ?? :D :P oo widzę, że temat skrzywil już nie tylko moją psyhikę :) tzn u mnie obudzil uśpiony "Pythonizm" :D Od pythonow sie prosze odplómić !!! BTW gif-ow w podpisie, nasz regulamin zakazuje umieszczania tam jakichkolwiek grafik, poza dostepnymi na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ;] no to: Cieploplómkania=liczbaplómmoli*Ciepłowłaściwegoplómkania*Przyrostplómkane jtemperatury :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 www.ploomle.pl (google) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a co mi tam ..... re re plóm, plum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ploomkam sobie na klawiaturce :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Od pythonow sie prosze odplómić !!! A czy ja napisałem, że ich nie lubię, czy coś w tym stylu? :? BTW gif-ow w podpisie, nasz regulamin zakazuje umieszczania tam jakichkolwiek grafik, poza dostepnymi na forum. Jawol mein furer :lol: acha, żeby nie było watpliwości, przed nikim sie nie kłaniam, ani nie uginam karku.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Tylko robisz Plómkłon :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ALE SIEM POPŁÓMKOLIŁO!!! :P plóm mnie to obchodzi... reed daj sobie na plóm z tym pytonem, Ci sie na plóm rzuciło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 plóm? rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 SpiderMan ... O jeden plóm za dużo :? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 niech plóm bedzie z wami! AMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jesteście poplómkani!!! buhehehehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jesteście poplómkani!!! buhehehehe...no wiec: "my jestesmy poplómkani hop sa sa, hop sa sa ... " :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 chwile mnie nie bylo a juz PLÓMkacie do siebie. ni ladnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ploomnalem sobie i czuje sie zajebiscie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 The plóm can be only one - "PLÓMLANDER" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 chwile mnie nie bylo a juz PLÓMkacie do siebie. ni ladnie :lol:To trzeba było pilnować plómteresu. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Plómtrix - Deaktywacja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam wielką ochotę poplómkać sobie ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam wielką ochotę poplómkać sobie ... :D hmmm to bardzo ciekawe.... 8) to napierw nas zlejesz a potem będzie............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam wielką ochotę poplómkać sobie ... :D hmmm to bardzo ciekawe.... 8) to napierw nas zlejesz a potem będzie............. buehehehe PLÓÓÓM :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 podążaj za białym plómiczkiem oł maj gat, 15 stron na temat plóm, hmm ambitnie! niech wam plóm lekkim będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ja tu czegos nie rozumiem albo slepy jestem, gdzie jestes Brusik?????? piles moze ostatnio Plóm - 18%????? odezwij sie bo jak nie to Cie Plomo (zomo) zlapie:) plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 co tu durzo gadac.... plóm plum ploom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 co tu durzo gadac.... plóm plum ploomale zes pluma strzelil 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 plómclocking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nie przypuszczalem ze ludzi z tweaka są aż rak zryci.. nie przypuszczalem ze sa tak zryci jak ja.. zaskoczylo mnie to... ale i tak mam bardziej zryty mózg... kiedys na nvision.pl napisalem opowiadanie o przygodach dzikiej kupy... to bylo coś.. 2 strony totalnie bezsensownego <span style="color:red;">[ciach!]</span>.lenia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 tutaj mamy już 15 stron ;] a to dopiero początek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nie przypuszczalem ze ludzi z tweaka są aż rak zryci.. nie przypuszczalem ze sa tak zryci jak ja.. zaskoczylo mnie to... ale i tak mam bardziej zryty mózg... kiedys na nvision.pl napisalem opowiadanie o przygodach dzikiej kupy... to bylo coś.. 2 strony totalnie bezsensownego <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.lenia..hehehe to Ty mnie z kumplem nie slyszales 5dni w tyg w szkole przewazajacymi tematami jest kupa i jej formy dominacji nad swiatem :lol: naprawde nie schlebiaj sobie ze jestes zryty bo jestes normalny :wink: EDIT: plóm zapomnialem dodac inaczej bana bym dostal :oops: :lol: PS. wnosze o nowa ikonke - niech ktos podejmie sie nalalowania ikony plóm i dodana zostanie do usmieszkow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Moze zalozym jakies stowarzyszenie plómkowiczow o nazwie plóm, plóm :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...