RS Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 nikogo nie laczy bo jest players 1/12 caly czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zamkniety port ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ano firewall:/ sprobujcie z portem 10975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ano firewall:/ sprobujcie z portem 10975 ja caly czas na ten - defaultowy sie laczylem a moze sprubuj na tym porcie zalozyc 4662 to jest defaultowy port Emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ano musisz pokombinowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Niastety zmiana portu nic (u mnie) nie dała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 lipa z tego dzisiaj bedzie chyba - jutro pokombinujemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ChrisB, sprubuj zalozyc serva na 4662, to port emule, moze nie jest blokowany........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 pytanie podstawowe - gdzie tam sie port ustawia?? dobra, ostatnie podejscie bo innego pomyslu nie mam 195.117.206.4 10975 tweakpl - czyli bez zmian jak teraz nie ruszy to juz wogoleni nir ruszy;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Cholera, dzisiejszy racing evening to jedna wielka walka z serwerami, zamiast na trasie :/ Moze jutro bedzie lepiej! PS. nuttie, obiecuje rewanzyk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Jak ja zalozylem serverka to z daarkiem sie gralo lajtowo, zero lagów czy problemow z polaczeniami.. ale mam tylko sdi wiec 3 - 4 osoby na torze to max...:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 z draakiem (czyli Pawlem ;) ) nie daarkiem! Pozdro i dzieki za gre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Do dzisiaj Panowie o 23 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 shit RS - jezdzisz jak nawiedzony:-) nie masz tam jakis pomocnikow pod maska przypadkiem?? Do dzisiaj Panowie o 23 :]OK:-) aaa, apropo tych problemow z podlaczenie do mnie - dlaczego nikt nie powiedzial, ze na gamespy trze miec zewnetrzny numer ip?? :D naszczescie linux ROCKS (jak sie ma roota;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 heheh w mercedesach tylko mi dobrze idzie best lap 1:21, ale w formule ford do [gluteus maximus] :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 z draakiem (czyli Pawlem ;) ) nie daarkiem! Pozdro i dzieki za gre :D wiem wiem.. zle napisalem... ale to sie juz wicej nie porturzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 wlasnie smigalem sobie mercedesami 2 godiznki po necie z 12 osobami :) i mialem ostra walke z jakims francuzem :) gostek best lap 1:19 :), swietna gra :). Naprawili juz buga z dzwiekiem, to teraz wywala do windowsa :), ciekawe co sie dizeje w pelnej wersji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 No fajnie bylo, szkoda tylko ze tak krotko moglem grac. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ale juz dzis nerwowstracilem przez to wychodzenie gry do pulpitu .... :( wie ktos czy da rade cos zrobic ? ale za to wykrecilem 1:20:61 na okrozenie Mercedesem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 No ja dzisiaj za duzo nie posmigam. Kobieta w domu wiec nie wypada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 mi sie wczoraj fajnie gralo. jak mi w pierwszym wyscigu kucyk w zadzie zaparkowal to az mialem czerwony silnik, ale i tak wygralem :P w drugim to pol samochodu po pierwszym zakrecie zostawilem i bylem dopiero czwarty. a pozniej poszedlem na piwo i dopiero teraz wrocilem do doum :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 To widze, ze dzisiaj nie duzo stracilem bo nie moglem byc o 23. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 To widze, ze dzisiaj nie duzo stracilem bo nie moglem byc o 23. ; ) ale wszystko mozna nadrobic :-) jacys chetni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Hehe ja moge odpalic na 1 albo 2 partyjki na tym zlomie, tylko podaj hosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ok, 195.117.206.4 10975 czekam:-) (haslo tweakpl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Eh to forum nadal cos szfankuje, teraz to juz chyba pojde spac. Poza tym cos ten komp odmawia wspolpracy. : ( Pseprasam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 To wczoraj tez graliscie? Ehhh... forum nawalalo i nie dostawalem informacji o nowych postach w tym temacie. Na szczescie juz wszystko bangla prawidlowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Takie pytanko. Jestem za NATem ale mam DMZ na kompa - mogę w takiej sytuacji postawić serwer, czy tylko publiczne IP :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Najprosciej to po prostu sprawdz. Zaloz jakas gierke z zachecajaca nazwa : ) i poczekaj az ktos wejdzie, ja tak zrobilem bo chcialem sobie samemu pograc i podczas wyscigu zwalila sie masa ludu. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Jest FULL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...