Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 a mi gra przyspiesza i zwalnia. ciezko sie gra jak masz na liczniku 280 a wydaj sie jakbys jechal 30 a tuz po chwili gra zasowa jak szalona. to samo mam w CMR4 i race driverze 1. nei wiem co jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Powylaczaj wszelkie GG i inne programiki z TRAYA. Nie podkrecaj grafy na maxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Blee mi dzwiek ciagle szfankuje, tam mozna tylko grac w dtm merolem na 1 trasie i tym holdenem na drugim? Czy moze da rade cos jeszcze odblokowac? : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Powylaczaj wszelkie GG i inne programiki z TRAYA. Nie podkrecaj grafy na maxa. do maxa grafy brakuje jeszcze po 10mhz :P GG i tlen tez wylaczone. jedyne co chodzi to nav i nis. no i ostatnio flashfxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Blee mi dzwiek ciagle szfankuje, tam mozna tylko grac w dtm merolem na 1 trasie i tym holdenem na drugim? Czy moze da rade cos jeszcze odblokowac? : P jest jeszcze jaguar E-type i on wg mnie rzadzi w demku. ale w pelnej bedzie to mustang :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Swietnie, ale jak odblokowac tego Jaguara? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 On jest juz odblokowany. Wybierasz classic cos tam (nie pamietam dokladnie co ;]) i tyle. Ludzie, gdzie macie oczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Niemiec powylaczaj WSZYSTKO z traya. Niech zostanie tylko zegar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Swietnie, ale jak odblokowac tego Jaguara? wybierasz VINTAGE CLASSIC no i tam jest tor z jaguarem e-type......:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 dzisiaj u Power by amd zaczal tak samo przycinac colin 4. u mnie teraz w RD2 jest 10 cieni samochodu. zaraz sprawdze jak jest na 56.55 na ktorych colin chodzil spoko, bo wczesniej ciachalem bude pod wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros120 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a mi gra przyspiesza i zwalnia. ciezko sie gra jak masz na liczniku 280 a wydaj sie jakbys jechal 30 a tuz po chwili gra zasowa jak szalona. to samo mam w CMR4 i race driverze 1. nei wiem co jest :(Witam, U mnie ten sam problem występował jak miałem jakiegos 250W zasiłke, że jak grałem w jakąś wymagajacą dobrego sprzętu samochodówkę to na 2s. stawał obraz w miejscu a potem startował jak z Rakiety :D. Teraz mam zasiłke Enligth 300W i nic nie spowalnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 kiedy toto ma wyjsc full version ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros120 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 kiedy toto ma wyjsc full version ?Dokładnej premiery jeszcze nie ma, wiadomo, że wiosną tego lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Z tym tytulem akurat Codemaster nie ma sie co spieszyc. Inaczej troszke z colinem. Nadchodzi w koncu RBR :wink: a to moze byc godny konkurent. Wiec kto pierwszy ten lepszy. Kurcze te demko Toci zmusza mnie do tego abym wyjol kierownice. Troszke ciezko sie gra na klawiszach na Pro-sim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a mi gra przyspiesza i zwalnia. ciezko sie gra jak masz na liczniku 280 a wydaj sie jakbys jechal 30 a tuz po chwili gra zasowa jak szalona. to samo mam w CMR4 i race driverze 1. nei wiem co jest :(Witam, U mnie ten sam problem występował jak miałem jakiegos 250W zasiłke, że jak grałem w jakąś wymagajacą dobrego sprzętu samochodówkę to na 2s. stawał obraz w miejscu a potem startował jak z Rakiety :D. Teraz mam zasiłke Enligth 300W i nic nie spowalnia. nie twierdzisz chyba, ze moja zasilka to jakis noname :> colin juz sie "naprawil". zainstalowalem 56.55 i dalem 200mb wiecej swapa i chodzi ok. toci jeszcze nei sprawdzalem, bo nie chcialo mi sie juz grac o 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ja tam jade na 45.23 WHQL i super kazda giera chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ja tam jade na 45.23 WHQL i super kazda giera chodzi...tylko Ty masz gf3 a nie fx. teraz w toce mam sieczke na ekranie. juz nie wiem co z ta gra jest. colin za to chodzi OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 hmmm w Race Driver2 demo w wyscigu klasykow - E Type, jakie macie czasy okrazenia ? bo tam komp na najtrudniejszym chyba po 1:36 sekund wyciaga, a ja na maxa to schodze nieco ponizej 1:38 ale to nie za regularnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Ja podobnie. ~ 38 sec na kierownicy i nie chce byc mniej. Ale jeszcze powalcze bo gra zassysa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Mozna tam zmienic skrzynie na manualna ? przez ten wstretny automat sa gorsze czasy. Normalnie by sie hamowalo si,lnikiem i by latwo mozna bylo trafic w dobre obroty w ciasniejszych zakretach a nie ten durny automat mi 3 razy bieg zmienia w zakrecie grrrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Wlasnie pogralem w RD2. RS... cos nam sie te czasy pochrzanily ;] Na hardzie komputer ma ok. 0:48sec, ja mam prawie regularnie 46:60-80 sec. Jakie tam 1:38 ;] A co do manuala to oczywiscie masz racje. PS. Jak Ci sie podoba na forum.streetracing.pl? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Wlasnie pogralem w RD2. RS... cos nam sie te czasy pochrzanily ;] Na hardzie komputer ma ok. 0:48sec, ja mam prawie regularnie 46:60-80 sec. Jakie tam 1:38 ;] A co do manuala to oczywiscie masz racje. PS. Jak Ci sie podoba na forum.streetracing.pl? :> heheh fucktycznie schrzanilem te czasy o minute do przodu hyhyh :) i wiedzialem ze z kads znam tego nicka draak :). a tamto forum fajnie sie czyta, ale niektorzy nie chieli mi uwierzyc ze skillowalem Felka, Meganke 1.4 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 etypem wykrecam cos w granicach 50sekun, ale gram na klawie a na tym wiadomo jak sie gra. ile bym dal, zeby moc pokatowc mustanga. no i zeby ta poryta gra zaczela normalnie chodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ale niektorzy nie chieli mi uwierzyc ze skillowalem Felka, Meganke 1.4 :P ... bo oni sie nie scigali :wink: :lol: Swoja droga te kille to maluszkiem?? :wink: Ze mna to malo kto chce sie mierzyc, a przeciez autko to taka cichociemna (no, juz niezupelnie ;) ) krowa. O/T- z gory przepraszam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ale niektorzy nie chieli mi uwierzyc ze skillowalem Felka, Meganke 1.4 :P ... bo oni sie nie scigali :wink: :lol: Swoja droga te kille to maluszkiem?? :wink: Ze mna to malo kto chce sie mierzyc, a przeciez autko to taka cichociemna (no, juz niezupelnie ;) ) krowa. O/T- z gory przepraszam :> tak maluszkiem skillowalem Meganke :lol: :lol: :lol: maluszkiem nie ma z kim sie scigac, nawet dlubnietym.... Felka rodzicow jechalem Kierownik renoofki chyba kiepsko zmienial biegi, ja zmieniam bez puszczania nogi z gazu, obroty minimalnie spadaja i nakazdym biegu samochod wystrzela do przodu mocno. dobra koniec tych OT pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Nie jestem w temacie. O czym mowa z tym Felkiem vs megane 1.4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 draak: jak zrobiles ze CI kierownica dziala ?, Rownoczensie klawiaturka tez dziala ? Kaeres: chodzi o wyscig z pod swiatel Skoda Felicia 1.3 70km V Reno Megane 1.4 sedan 78km Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Musisz ustawic sterowanie z domyslnego pada (czyli w gruncie rzeczy tez klawiatury) na wheel. Nie wiem czy dziala rownoczesnie z klawiatura bo.. .nie probowalem- niby po co? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ja tam jade na 45.23 WHQL i super kazda giera chodzi...tylko Ty masz gf3 a nie fx. A co to do fx'a nie można dać sterów 4x.xx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ja tam jade na 45.23 WHQL i super kazda giera chodzi...tylko Ty masz gf3 a nie fx. A co to do fx'a nie można dać sterów 4x.xx?nieby mozna, ale wydajnosc jest duzo mniejsza niz na 5x.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...