Skocz do zawartości
Gość kev

F.e.a.r.

Rekomendowane odpowiedzi

silver napisał(a):

pojasnij w opcjach masz pojasnianie, trzeba dac tyle zeby bylo widac napisy na czarnym tle, te u dolu najbardziej a tych u gory prawie wcale...

1719621[/snapback]

No nie wygłupiaj się. To jest tylko taka mała dygresyjka w kierunku doom'nych

malkontentów szczekających na ciemności w grze------------------------/\.

|

I Panowie, na miłość boską wiem, że jest takie coś jak latarka.

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką prośbę potrzebuje save do interwału 9 lub jak rozwiązać mój problem wyskakuje przez okno w interwale 8 na zewnątrz po rozprawieniu się z tymi na dachu i wyjściu z tej chaty w stronę fabryki ładuje się i klapa same ciemności nic nie widać tylko broń i jak nią ruszę to taki LAG. Dałem opcje graficzne na minimum i co dalej lag i ciemności a chce pograć dalej. Ściągnąłem patcha 1.01 dalej nic najnowsze sterowniki 81.85 i dalej nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka faktycznie troszke monotonna :) ale za to wciągająca :) i CIEKAWA :)) jestem aktualnie w levelu gdzie zestrzelili nas ,,,,, ((chce to szybciutko przejśc, pozniej Quake 4, a w zanadrzu czekaja, nba 06, Pes 5 :) ij eszcze pewnie niedługo NFS :) mmmm coś pieknego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ani przez chwile nie odczulem w grze monotonnosci.Gram sobie lightowo i jestem dopiero w polowie 6 levelu (3 load w 6 levelu) bo savy mi poszly.Gra mnie wciaga jednak bardziej niz Q4,jest przemyslana a ja lubie gry przemyslane i napewno jeszcze nie raz do niej powroce.Gra po mojemu spokojnie warta tych pieniedzy,ktore trza za nia zaplacic.Niedawno bylem w budynku gdzie rusztowanie sie chwialo i poziom przemyslenia zagadek do tej pory (z tym plomieniem np) na maxa mi sie podobal bo nie bylo to nudne chodzenie i szukanie przelacznika gdyz tam wszystko wiadomo o co chodzi.Ja polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nie ma w ogole dyskusji, singiel F.E.A.R.'a miazdzy Quake'a. Bronie (penetrator :twisted: ), efekty, ai, klimat, fabula (jak dla mnie jeden z najwiekszych plusow, co prawda swietnej ksiazki raczej sie z tego nie zrobi, ale jak na fabule w fpp jest swietna), a nawet frame rate. To wszystko w Fearze jest lepsze no i dochodzi do tego jeszcze swietnie zrobione slow mo (w max payn'ie bylo lepsze :| ? wolne zarty...). Zaznaczam, ze mowie o singlu, bo mp to chyba nie ma co porownywac ;]

Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin* napisał(a):

Dla mnie nie ma w ogole dyskusji, singiel F.E.A.R.'a miazdzy Quake'a. Bronie (penetrator :twisted: ), efekty, ai, klimat, fabula (jak dla mnie jeden z najwiekszych plusow, co prawda swietnej ksiazki raczej sie z tego nie zrobi, ale jak na fabule w fpp jest swietna), a nawet frame rate. To wszystko w Fearze jest lepsze no i dochodzi do tego jeszcze swietnie zrobione slow mo (w max payn'ie bylo lepsze :| ? wolne zarty...). Zaznaczam, ze mowie o singlu, bo mp to chyba nie ma co porownywac ;]

1720082[/snapback]

Poiraz 1 w pelni sie az Toba zgadzam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, żadnego save już nie potrzebuje problem rozwiązany 8) No i skończyłem grę była super tyle powiem :) bronie, klimacik, no 6 mogę dać. Najlepiej grało się w nocy na 5.1 :D to jest to :D I nie była monotonna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wkoncu mi sie udalo ta gre na full detalch uruchomic poza fsaa ktore zmniejszylem na x2 ;) ...w windzie mialem tak namieszane ze w 3d 2003 zjadalo mi cos 5k punktow :lol2: ...po instalacji wyglada to juz o wiele lepiej :razz:

minimum 28 fps

srednio 54 fps

max 114 fps

no teraz mozna grac :lol:

Edytowane przez michael_21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin* napisał(a):

1720082[/snapback]

bo q4 to doom3 czyli ciemno , ciemno .......... jak właczyłem q4 to jakbym włączył doom3 i no te debilne potworki zamiast normalnych przeciwników , fear to chociaż można coś powalczyć , chyba przejde jeszcze raz fear ale na większym poziomie trudności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michael_21 napisał(a):

no wkoncu mi sie udalo ta gre na full detalch uruchomic poza fsaa ktore zmniejszylem na x2 ;) ...w windzie mialem tak namieszane ze w 3d 2003 zjadalo mi cos 5k punktow  :lol2: ...po instalacji wyglada to juz o wiele lepiej  :razz:

minimum 28 fps

srednio 54 fps

max 114 fps

no teraz mozna grac  :lol:

1720292[/snapback]

No takie wyniki to masz, co najwyżej w 1024x768.

Choć i w tej rozdziałce lekko naciągnięte.

Edytowane przez rxg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sideband napisał(a):

bo q4 to doom3 czyli ciemno , ciemno .......... jak właczyłem q4 to jakbym włączył doom3  i no  te debilne potworki zamiast normalnych przeciwników  , fear to chociaż  można coś powalczyć  , chyba przejde jeszcze raz fear ale na większym poziomie trudności

1720644[/snapback]

Taaa, w kłejku panowie rajstopach w dresach albo w garniakach ;)

Nie miales lepszego argumentu przeciwko Q4 ?

Ne rosume, ne rosume. Se uczi to rosume.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

No takie wyniki to masz, co najwyżej w 1024x768.

Choć i w tej rozdziałce lekko naciągnięte.

no przewaznie gram w tej rozdzialce ;) ....zaraz przetestuje jeszcze na wyzszych po podkreceniu karty :lol:

edit:

na 1280x960

min 20

srednia 29

max 53

fsaa tylko na 2x obnizylem ...reszta max

Edytowane przez michael_21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po mojemu tworcy nowych FPS-ow wiedza co robia i jak narazie kazda z tych wiekszych tytulow (Doom 3,Far Cry,Riddick,Half-Life 2 [ten najbardziej],Fear i Quake 4) zrobil na mnie mile wrazenie.Niestety,tego juz nie mozna powiedziec o samochodowkach :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna gierka , mam pytanie, czasami gierka na full ustawieniach się przycina . Mam taką konfigórację: AMD 3500+ , 2x512 GEIL dual , grafa MSI 7800 GTX stery do grafy 7750 . Wydaje mi się że problemem jest za mało ramu , bo po kilku wczytywaniach gry wczytywanie jest coraz dłuższe .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmień sobie sterowniki na najnowsze , wgraj patcha . po prostu gra się coraz bardziej rozpycha chyba am plik stronicowy rośnie i rośnie hehehe

a najlepiej dokupić jeszcze giga RAMU

Edytowane przez Lolek007(17)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buck Tuddrussel napisał(a):

Nudny to był HL2 :-P

Po nim, praktycznie każde FPP było szczytem marzeń.

1721819[/snapback]

Cooooo ?? :/ HL2 byl o 100 razy ciekawszy niż F.E.A.R. - różne lokacje , jazda samochodem , pływanie łodzią - a co mialeś w F.E.A.R. - jedna wielka nuda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jarnut napisał(a):

Cooooo ?? :/  HL2 byl o 100 razy ciekawszy niż F.E.A.R. - różne lokacje , jazda samochodem , pływanie łodzią - a co mialeś w F.E.A.R. - jedna wielka nuda.

1721908[/snapback]

:lol:

Taaa... samochodzik, łódka, niech zgadnę jeszcze mega wypaśny gravity gun.

Edytowane przez Buck Tuddrussel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi