Kyle Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 To może jednak włącz tego virtuala, może będzie ci się mniej wysypywać ;) Wolałem zmniejszyć rozdzielczość tekstur ( już się zupełnie nie wysypuje ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A ja tak się zniechęciłem do BF, że nawet nie zainstalowałem nowego patcha. A w ogóle warto go instalować ?Bo słyszałem że strasznie FPS spadają :blink: (razem z jeepami :D) No a jak można grać bez patchy? Przecież cie serwery nie wpuszczą jak nie masz zgodnej wersji. Co do FPS to nie wiem i nie słyszałem żeby coś zmieniały. Faktem jest że u mnie od 1.3 jakiś błąd wywala co pare godzin. Niestety wychdzenia do windowsa nie poprawili jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 No a jak można grać bez patchy? Przecież cie serwery nie wpuszczą jak nie masz zgodnej wersji. Co do FPS to nie wiem i nie słyszałem żeby coś zmieniały. Faktem jest że u mnie od 1.3 jakiś błąd wywala co pare godzin. Niestety wychdzenia do windowsa nie poprawili jeszcze. Chodzi mi o to że nie grałem od pewnego czasu i się pytam czy warto znowu zaczynać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Chodzi mi o to że nie grałem od pewnego czasu i się pytam czy warto znowu zaczynać ;)W Battlefield2 zawsze warto :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jak ktoś jest ciekawy ruchomych obrazków z Armored Fury: Mapa Midnight Sun. Tylko coś mi się rypło przy samolotach. Mają troche nienaturalną prędkość. A tym dojeżdżam do aeroklubu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie wiem czy ktoś już to dawał, ale kiedy zobaczyłem ten filmik od razu chciałem sie nim z wami podzielić :lol: http://www.thepwnedlife.com/ tutaj macie w wysokiej jakosci divx a tu na video.google.com http://video.google.com/videoplay?docid=57...99&q=pwned+life nie gram w battlefielda 2 bo komp na to nie pozwala, ale ten filmik i tak mnie rozśmieszył do łez ;) sorry jak było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 czy macie samoistne restarty podczas grania na patchu 1.3??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 pain.exe, filmik wymiata ;]]]] tez sie usmialem. malkstons - hmm restarty? Chodzi ci o restart kompa czy gra wychodzi ci do windy po prostu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Restartów ani kompa ani gry na patchu 1.3 nie stwierdzam- moje zdanie może nie być miarodajne bo gram jedynie w singla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Restarty kompa, normalne, mechaniczne restarty. Dziasiaj miałem dziwną (można powiedzieć bardzo dziwną) sytuację: Wszedłem z kumplem na serwer i grało z nami jescze dwóch gości, jeden z nich powiedział, że za chwilę kompy się nam zrestartują (pomyślałem: co on pier...? hello?) i nagle przeczytałem taktowanie procesora na ekranie monitora :blink: Kumpel powiedział, że jego pc też ponownie się uruchomił... Eeee :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Restarty kompa, normalne, mechaniczne restarty. Dziasiaj miałem dziwną (można powiedzieć bardzo dziwną) sytuację: Wszedłem z kumplem na serwer i grało z nami jescze dwóch gości, jeden z nich powiedział, że za chwilę kompy się nam zrestartują (pomyślałem: co on pier...? hello?) i nagle przeczytałem taktowanie procesora na ekranie monitora :blink: Kumpel powiedział, że jego pc też ponownie się uruchomił... Eeee :mellow: :blink: Nic takiego mi się jeszcze nie zdarzyło. Co innego samoistne minimalizowanie się gry i wychodzenie do pulpitu. To się zdarza raz na dwie godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Restarty kompa, normalne, mechaniczne restarty. Dziasiaj miałem dziwną (można powiedzieć bardzo dziwną) sytuację: Wszedłem z kumplem na serwer i grało z nami jescze dwóch gości, jeden z nich powiedział, że za chwilę kompy się nam zrestartują (pomyślałem: co on pier...? hello?) i nagle przeczytałem taktowanie procesora na ekranie monitora :blink: Kumpel powiedział, że jego pc też ponownie się uruchomił... Eeee :mellow: Tak to tylko Panu w Erze zrobią. :lol2: Niemożliwe :lol2: Jeśli Ci się zdarza że komp sie wyłącza to wina twojego kompa a nie BF'a. Na przeszło 300h gry (tylko rankingowych <_< ) NIGDY mi się takie cuda nie zdarzyły. Czasem sugestia jest silniejsza od prawdy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Tak to tylko Panu w Erze zrobią. :lol2: Niemożliwe :lol2: Jeśli Ci się zdarza że komp sie wyłącza to wina twojego kompa a nie BF'a. Na przeszło 300h gry (tylko rankingowych <_< ) NIGDY mi się takie cuda nie zdarzyły. Czasem sugestia jest silniejsza od prawdy :lol: nie pytam Ciebie, czy to możliwe, tylko czy mieliście coś podobnego - nie chcesz, nie wierz tylko jak wytłumaczysz, jak mojemu kumplowi, który mieszka ponad 500 km ode mnie komp ponownie uruchomił się w tym samym czasie Edytowane 13 Czerwca 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 jak wytłumaczysz, jak mojemu kumplowi, który mieszka ponad 500 km ode mnie komp ponownie uruchomił się w tym samym czasie Cud ;) :lol2: Zainstalowałem patcha i nie podoba mi się to że można zrzucać samochody :? Już się nie mogę doczekac kiedy wyjdzie FH2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) nie pytam Ciebie, czy to możliwe, tylko czy mieliście coś podobnego - nie chcesz, nie wierz tylko jak wytłumaczysz, jak mojemu kumplowi, który mieszka ponad 500 km ode mnie komp ponownie uruchomił się w tym samym czasie Ktoś wam zainstalował tego samego trojana i zrestartował zdalnie ( na przykład ) . Cud ;) :lol2: Zainstalowałem patcha i nie podoba mi się to że można zrzucać samochody :? Już się nie mogę doczekac kiedy wyjdzie FH2 ;) faktycznie te zrzuty pojazdów to jest jakieś takieś ..... dzikie .... ale da się znieść . Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ktoś wam zainstalował tego samego trojana i zrestartował zdalnie ( na przykład ) . raczej niemożliwe, mam nieźle zabezpieczony komp, a poza tym po co? no i weszliśmy na przypadkowo znaleziony serv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zainstalowałem patcha i nie podoba mi się to że można zrzucać samochody :?A mnie się podoba zrzucanie samochodu. Czasami zdarza mi się drużyna że co chwile ktoś o niego prosi. Miły dodatek i więcej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A mnie się podoba zrzucanie samochodu. Czasami zdarza mi się drużyna że co chwile ktoś o niego prosi. Miły dodatek i więcej możliwości. Ale wystarczy że zrzucisz sobie samochodzik na budynek koło respawna wroga i go ostrzeliwujesz. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Smutne ;s Sry, ale ostreliwac wroga mozna na wiele gorszych sposobow. Pkm, bombardowanie samolotami, arty, czolgi itp i zaklda sie locka. A w taki samochodzik na dachu wystarczy jedna rakietka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 albo jeden snajper :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 albo jeden snajper GP30 też można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 jak mam sama podstawke to wystarczy zebym kupil AF zeby grac na serverach do AF nie potrzebuje wtedy tez EF ta? I wogole jakich serverow jest tera najwiecej zwyklych/SF/EF/AF ?? sry za glupie pytania ale nie siedze w temacie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wystarczy sama podstawka, a co do serverow to oczywiscie ze zwyklych jest najwiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Najmniej jest chyba EF, ale nie dziwie się bo nie powala ten dodatek. Co innego AF - podoba mi się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 eh czyli warto cos tera kupowac czy na podstawce grac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja miałem dodatek i sprzedałem jednym słowem się nie opłaca. Szkoda kasy lepiej w rower :D lub pokój :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 eh czyli warto cos tera kupowac czy na podstawce grac?Osobiście uważam że w JS i AF warto zainwestować ale ja jestem maniakiem B2 i lepiej mnie nie słuchaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Mam takie pytanko - kill streak pokazuje ile udało nam się najwięcej zabić pod rząd, bez ponoszenia śmierci. A jeśli ktoś nas zabije ale medyk nas "odratuje" to naliczanie kill streak sie przerywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Kill jest wtedy kiedy leżysz na ziemi. Więc liczy się jak cię powalą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Taka nietypowa sprawa chciałbym odkupić od kogoś pudełka z Euro Force i Armored Fury , jeśli ktoś posiada i chciałby odsprzedać (pudełka bez kodu) to proszę na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...