Orgiusz Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Wilk w owczej skorze? ;] :?: 30 sekund kminilem zawzdy co nei pasuje na zalaczoney obrazkicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) A ja dalej nie wiem o co chodzi [; Można jaśniej? Haaa ;) Edytowane 22 Września 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 A ja dalej nie wiem o co chodzi [; Można jaśniej?Ct sado-maso. Bomba?^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 To dla tych, zo zamykaja okienko z newsami ;]. "Friday, September 22 2006 We're finally ready to talk in more specific terms about the coming changes to Counter-Strike weapon prices. Most of the weapons and equipment in Counter-Strike still have the same prices today as they did when the game was first released. We at Valve know we're not alone in thinking that some of the prices in the game have never been exactly what they should be. (Uh, night-vision?) But rather than tweaking the values ourselves, we thought we'd let you decide. Coming soon in Counter-Strike: Source is a new system that sets the prices of what you can buy based on, well, what people are buying. This means that each week all of the items in Counter-Strike will have different prices based on what people purchase. We've setup a webpage with more information on how it works, including what the prices will be when we turn this feature on." steam news W sumie pomysl ok, ale po co to wlasciwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Pioorek dawaj na sl; ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 OMG Desert ma kosztować 1k ... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 DYNAMIC WEAPON PRICING Jakby ktos nie wiedzial. Od jakis pieciu minut patrze sie w to i wietrze trzonowe razem z jezykiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 DYNAMIC WEAPON PRICING Jakby ktos nie wiedzial. Od jakis pieciu minut patrze sie w to i wietrze trzonowe razem z jezykiem... :lol2: :lol2: Valve rox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) jakby nie bylo to male urozmaicenie :D :D moze za jakis czas wprowadza talony, albo kupowanie broni na "kreske" :D a pod koniec sesji rozliczenie :D Edytowane 23 Września 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Moze niedlugo dojdzie do cs'a mod gieldowy? A potem counter city 300, the counters:bad fellows, need for counter: faster then bullets... :| Wiedzialem ze valve ma ciekawe pomysly ale bez sensu... Z kazdym updatema zaczynam sie zastanawiac gdzie to sie skonczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Od tylu lat są tworzone reguły kupowania broni względem rundy... Fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 W sumie niegłupie, ciekawe czy ludzie zaczną masowo przesiadać się na inne bronie pod wpływem cen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 No to zonq bedzie trzeba zrobic eco juz w pierwszej rundzie grajac po stronie terro skoro na digla nie starczy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Super deagle za 1000$ <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 no super, jak jakis team ma malo kasy to kupuje tanie bronie takie jak desert itp, a oni akurat te ceny podwyższaja, co bedzie skutikowało tym że dla przegrywajacego teamu bedzie jeszcze trudniej wygrac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Moze wprowadza troche urozmaicenia i np przegrywajacy team bedzie mial ksiegowego ktory bedzie wszystko falszowal dzieki czemu bedzie wiecej kasy? ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Pomysł idiotyczny, ale...... autoszmata mi stanieje wiec nie ma tego złego [[[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 a ja bym z wami chętnie polamił, tylko nie kce mi sie ssać 4gb :cry: , ktos chetny na wysylkę :mrgreen: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Hehe, może niedługo dołączę znowu do Was :) Wprwadzie na Sempronie 2000@3000, 256ramu i gf4 tit4200 128mb, ale zawsze coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Sprzedaj nerke mak'u , to dziala ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 a ja bym z wami chętnie polamił, tylko nie kce mi sie ssać 4gb :cry: , ktos chetny na wysylkę :mrgreen: ?Jak chcesz żeby ci ktoś wysłał to kup oryginał na allegro... To ci ktoś wyśle... Na wersji non steam czy jakieś tam innej nie oryginalnej i tak z nami nie pograsz, bo nie wejdziesz na oryginalne serwy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Jak chcesz żeby ci ktoś wysłał to kup oryginał na allegro... To ci ktoś wyśle... Na wersji non steam czy jakieś tam innej nie oryginalnej i tak z nami nie pograsz, bo nie wejdziesz na oryginalne serwy... Lanc jestes rzeczywiscie taka lamą czy tylko udajesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Udaję ;> Tak wiem, że może sobie mieć kopię zapasową i oryginalne konto i wtedy ściągnie tylko updaty i wszystko śmiga ;] Edytowane 25 Września 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Jak chcesz żeby ci ktoś wysłał to kup oryginał na allegro... To ci ktoś wyśle... Na wersji non steam czy jakieś tam innej nie oryginalnej i tak z nami nie pograsz, bo nie wejdziesz na oryginalne serwy...Zajebiasty jesteś. Wcale nie gralem kilka lat w to badziewie i wcale nie wiem. :oops: a i jakoś z Toba to mi sie nie chce grać :cry: Edytowane 26 Września 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Panowie, google mi nie pomogło, to może Wy mi pomożecie. Co zrobić jeżeli zapomniałem loginu i hasła do gry? Mam wsio oryginalne, kiedyś czytałem że można wysłać do valve @ a w nim zdjęcie, gdzie jest pokazane oryginalne pudełko wraz z cd-keyem, płytką itp. I jakąś prośbę o podesłanie loginu i hasła do tego cd-keya czy coś w tym stylu. Istnieje taki sposób? Plz o pomoc. (ps. nie chodzi o moje konto, tylko o konto kolegi, piszę za niego do was :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Dokładnie wysyłasz fotkę z cdkeyem tą kartką i po sprawie. Jest formularz na stronie www.steampowered.com tam odpowiedni. Jak tak zrobiłem jak mi zbanowali konto do 1.6 (za wielekrotną próbę wpisania błędnego nr. karty kredytowej ;D Valve rox nie ? ostrzegam nie bawcie się tym :) ). Zrobiłem fote pudełka, kartki z kluczami i płyt. Wysłałem, hasło mi zresetowali po 2 dniach. Edytowane 8 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ale otrzymuję wtedy nowe konto? Czy przypomnienie hasła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ale otrzymuję wtedy nowe konto? Czy przypomnienie hasła?Mistrzu czy Ty masz problem z czytaniem ? Ja też mam granice wytrzymałości na takie posty... :mur: Dokładnie wysyłasz fotkę z cdkeyem tą kartką i po sprawie. Jest formularz na stronie www.steampowered.com tam odpowiedni. Jak tak zrobiłem jak mi zbanowali konto do 1.6 (za wielekrotną próbę wpisania błędnego nr. karty kredytowej ;D Valve rox nie ? ostrzegam nie bawcie się tym :) ). Zrobiłem fote pudełka, kartki z kluczami i płyt. Wysłałem, hasło mi zresetowali po 2 dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Siema, jest tu jeszcze ktos kto mnie pamieta jeszcze z czasów starego tweak? Znów gram w CS:S! Moze cos pogramy? Edytowane 10 Października 2006 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ja Cię pamiętak komar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...