Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

To dla tych, zo zamykaja okienko z newsami ;].

"Friday, September 22 2006

We're finally ready to talk in more specific terms about the coming changes to Counter-Strike weapon prices.

Most of the weapons and equipment in Counter-Strike still have the same prices today as they did when the game was first released. We at Valve know we're not alone in thinking that some of the prices in the game have never been exactly what they should be. (Uh, night-vision?) But rather than tweaking the values ourselves, we thought we'd let you decide. Coming soon in Counter-Strike: Source is a new system that sets the prices of what you can buy based on, well, what people are buying. This means that each week all of the items in Counter-Strike will have different prices based on what people purchase. We've setup a webpage with more information on how it works, including what the prices will be when we turn this feature on." steam news

W sumie pomysl ok, ale po co to wlasciwie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze niedlugo dojdzie do cs'a mod gieldowy? A potem counter city 300, the counters:bad fellows, need for counter: faster then bullets... :|

Wiedzialem ze valve ma ciekawe pomysly ale bez sensu... Z kazdym updatema zaczynam sie zastanawiac gdzie to sie skonczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no super, jak jakis team ma malo kasy to kupuje tanie bronie takie jak desert itp, a oni akurat te ceny podwyższaja, co bedzie skutikowało tym że dla przegrywajacego teamu bedzie jeszcze trudniej wygrac ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym z wami chętnie polamił, tylko nie kce mi sie ssać 4gb :cry: , ktos chetny na wysylkę :mrgreen: ?

Jak chcesz żeby ci ktoś wysłał to kup oryginał na allegro... To ci ktoś wyśle... Na wersji non steam czy jakieś tam innej nie oryginalnej i tak z nami nie pograsz, bo nie wejdziesz na oryginalne serwy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz żeby ci ktoś wysłał to kup oryginał na allegro... To ci ktoś wyśle... Na wersji non steam czy jakieś tam innej nie oryginalnej i tak z nami nie pograsz, bo nie wejdziesz na oryginalne serwy...

Lanc jestes rzeczywiscie taka lamą czy tylko udajesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebiasty jesteś. Wcale nie gralem kilka lat w to badziewie i wcale nie wiem. :oops:

a i jakoś z Toba to mi sie nie chce grać :cry:

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, google mi nie pomogło, to może Wy mi pomożecie. Co zrobić jeżeli zapomniałem loginu i hasła do gry? Mam wsio oryginalne, kiedyś czytałem że można wysłać do valve @ a w nim zdjęcie, gdzie jest pokazane oryginalne pudełko wraz z cd-keyem, płytką itp. I jakąś prośbę o podesłanie loginu i hasła do tego cd-keya czy coś w tym stylu. Istnieje taki sposób? Plz o pomoc. (ps. nie chodzi o moje konto, tylko o konto kolegi, piszę za niego do was :/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie wysyłasz fotkę z cdkeyem tą kartką i po sprawie. Jest formularz na stronie www.steampowered.com tam odpowiedni.

Jak tak zrobiłem jak mi zbanowali konto do 1.6 (za wielekrotną próbę wpisania błędnego nr. karty kredytowej ;D Valve rox nie ? ostrzegam nie bawcie się tym :) ). Zrobiłem fote pudełka, kartki z kluczami i płyt. Wysłałem, hasło mi zresetowali po 2 dniach.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale otrzymuję wtedy nowe konto? Czy przypomnienie hasła?

Mistrzu czy Ty masz problem z czytaniem ? Ja też mam granice wytrzymałości na takie posty... :mur:

Dokładnie wysyłasz fotkę z cdkeyem tą kartką i po sprawie. Jest formularz na stronie www.steampowered.com tam odpowiedni.

Jak tak zrobiłem jak mi zbanowali konto do 1.6 (za wielekrotną próbę wpisania błędnego nr. karty kredytowej ;D Valve rox nie ? ostrzegam nie bawcie się tym :) ). Zrobiłem fote pudełka, kartki z kluczami i płyt. Wysłałem, hasło mi zresetowali po 2 dniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi