poca Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Ale po co "i wszystko sie kreci" NIGDZIE przeciez taki slogan nie figuruje, tylko Twoje Centrum Overclockingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ta smycz która była pod linkiem trochę tandetna, nie ma jej co porównywać do pożądnych smyczy ze skateshopu. Ale gdyby zrobić to profesjonalnie to może bym się skusił. A 20zł to nawet tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Nie ma problemu mogę się tym zająć. Trzeba tylko pogadać z Liskiem i Paranoikiem i się zobaczy. Po ich zgodzie no problem. W poniedziałek zwrócę się z pytaniem i zobaczymy. Wtedy będziemy ustalać jaki napis i się pomyśli z zapłatą. Pewnie będzie wpłata na konto i wysyłka listem poleconym czyli dodatkowe 3.45 zł do przesyłki + 50 gr. opakowanie ale o tym później. Jeśli będzie duże zainteresowanie to mogę wam to zorganizować. PZDR romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ja jednak wole pad pod myszke :> Ale smyczke tez moge zamowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 a ja wolał bym zeby forum jakoś wogóle chodziło ... bo po 16:00 nie ma po co zaglądać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Kto chce moglby miec i smycz z logiem tweaka napisam i nickiem..mozna by bylo cos takiego zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Fajnieby było to jakoś zautomatyzować. Ogolnie jestem za, tylko trzebaby pomyslec skad to mozna tanio wyrwac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 ja byłbym za tylko nie smycz nie smycz dla 13letnich ha-ha , panowie jestesmy dorośli przecie kurna ;]] no większośc z nas ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 ja byłbym za tylko nie smycz nie smycz dla 13letnich ha-ha , panowie jestesmy dorośli przecie kurna ;]] no większośc z nas ;]]] :? A kto powiedział, że jak ktoś ma smycz to ma 13 lat :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Smycze imho sux... ALE JA CHCE KUBEK!!! :lol: O tak, kubek z logo tweak'a to bym se kupił :D Kubek albo ewentualnie podkładka pod mysz:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 A o statniki i stringi (of course używane przez jakąs laske :>) z logiem tweak to gdzie pytać ? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 ja hce kubek termiczny taki jak mam od logi. jutro moge foto zapodac choc Foxik powinien wiedziec o jki kubek chiodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A o statniki i stringi (of course używane przez jakąs laske :>) z logiem tweak to gdzie pytać ? ... Narazie moge zaproponować ci noszone skarpety ... niestety nie mają loga Tweak ( musze jeszcze nad tym popracować) . Ale aromat pewnie szybko nie zginie :-) Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Nooo Panowie to jak ze smyczami :D Pomysl poległ... ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Tośmy sobie pogadali ;]] Smyczy, kubkow, skarpetek nie bedzcie. Idzcie spac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Tośmy sobie pogadali ;]] Smyczy, kubkow, skarpetek nie bedzcie. Idzcie spac ;] Sztringów tez nie bendziem ?? ;(((( A ja tak sexi w nich wyglądam :x ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Nexer a fujj Ty świntuchu :P Szkoda ze nic nie bedzie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Pomysł extra, jestem za. Of course w rozsadnej cenie <20pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ja chce qbek! :D lub naklejke na bude :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 a ja bym chcial taka smyczke: FORUM.TWEAK.PL no ew. kubek...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 podkładka ( jakas dobra :P ) /kubek /flaga :P smysz IMO niepotrzebna mi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 kubek - jestem za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 taaaaa ... wszyscy sa za ale nikt nic w tym kierunku nic nie zrobi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 taaaaa ... wszyscy sa za ale nikt nic w tym kierunku nic nie zrobi :>to sie nazywa życie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 kubek - jestem za nie pierwszy w tym temacie który się o kubku rozpisuje a wystrczy sie troche rozejrzeć ... http://www.butik.pl/tweak/ co do smyczy ... romek się zdeklarował - lisek poparł więc nie pozostaje nic innego jak przycisnąć romka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 a może breloczki ?? ale takie full wypas <--- to tylko propozycja co złego to nie ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 kubek - jestem za nie pierwszy w tym temacie który się o kubku rozpisuje a wystrczy sie troche rozejrzeć ... (...) dzieki, zazycze sobie na gwiazdke 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 A ja bym chciał smycz tylko dla mojego psa zajefajnie by mi sie go prowadziło na takiej tweakowskiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 moja podkladka sie zuzyla wiec chetnie bym sie na jaks fajna tweakowana zapisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Ja bym chciał czapke z daszkiem z Logiem Tweak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...