NEWYORKER Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Witam mam problem z odpaleniem gry po kliku w ikone pojawia sie konfig grafy ustawiam klikam ok i znow wraca do konfigu i tak za kazdym razem. ma ktos jakis pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 To tylko kwestia pirackiej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 To tylko kwestia pirackiej gry. No może trial z oficjalnej strony rfactor ma w sobie coś z pirata ale raczej drogowego. Już po problemie reinstalka pomogla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Pojawił się długo oczekiwany mod ETCC!!! http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=ETCC :D miłego testowania, oceny wysokie!!! HOF ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) http://rtracker.org/racing-simulator.php?id=614 -> wersja 1.3 Interlagos w końcu da się jechać na ctdp:P Whats new on this version * New textures * Smoth brake areas without fake bumps from previous version (This makes CTDP F1 races much better). * New TV cameras * Working videowalls * Some bugs and glitches fixed. A TU mój przejazd na monzie etcc, bmką, wyjazd z garażu i jedno okrążenie. Wypas modzik! Kto nie może się zdecydować niech sobie obejrzy go ;] hehe. Edytowane 22 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 wyglada zajefajniscie !! ;] - ide obadac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Ten tor Interlagos jet wypasiony. Jak widac nawet bumpy sa idealne. Niestety nie oddali reperaturek jakie sa w tym roku na torze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 W trakcie wczorajszego wyścigu na Interlagos zaintrygowało mnie jedno zdarzenie. W jedym z bolidów jak pokazywali widok z kamery nad dynią Raikiego pokazały się dane "coś jak MOTEC" i gdy dawał gazu obok throotle pojawił się button "TC". Czy ja dobrze rozumuje, że ma on włączoną kontrole trakcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Oczywiscie, oni jezdza na full TC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 ojejku => wrzoc ten przejazd na cos innego, bo przez caly weekend probowalem pobrac go, ale sie nie udalo. dla widowiskowosci F1 lepiejby bylo jakby nie miali TC :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Bez sensu, jak się ścigają na TC to ja w rfaktorze też sobie tak będę jeździł. Zejdę o kilka sekund niżej na okrążeniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Bez sensu, jak się ścigają na TC to ja w rfaktorze też sobie tak będę jeździł. Zejdę o kilka sekund niżej na okrążeniu :) Jezeli sobie smigasz offline to jasne. Jezeli masz zamiar kiedys uczestniczyc online to zapomnij o TC bo nie bedziesz wiedzial jak sie jezdzi tak Ci w nawyk wejdzie TC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Jezeli sobie smigasz offline to jasne. Jezeli masz zamiar kiedys uczestniczyc online to zapomnij o TC bo nie bedziesz wiedzial jak sie jezdzi tak Ci w nawyk wejdzie TC. ale skoro ma byc realnie to czemu jezdzicie bez TC skoro w realu jezdza z nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Jezeli sobie smigasz offline to jasne. Jezeli masz zamiar kiedys uczestniczyc online to zapomnij o TC bo nie bedziesz wiedzial jak sie jezdzi tak Ci w nawyk wejdzie TC. No i to jest największa zmora simów. W realu jest tak a w simach tak, no to po co te simy robią... aby naśladowały nieprawdę? Z tego co widzę na wysciagach F1, to w simach jest za bardzo nierealna - czytaj utrudniona na maxa - jazda. Nie wiem dlaczego skoro to ma być naśladowanie reala. Nie wspominając już o ustawieniach to nawet kiera skonfigurowana według rfactora np w F1 jest tak, że chodzi tak ciężko jak w jakiejś ciężarówce - z FF. A na realnych wyścigach kiera kręci się jak oszalała. Niech lepiej to poprawią w rFactorze bo zamiast skupić się na tym co najważniejsze w wyścigach czyli gumy, paliwo itd... trzeba się szarpać z bolidem. Oczywiście z powodzeniem jeźdzę bez TC ale moje czasy na Monzie na BMW są kiepskie: 1:23:8xx, w porównaniu z realem. Edytowane 23 Października 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Ale przeciez w F1 w rFactor TC na Low jest jak najbardziej dozwolony :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) ojejku => wrzoc ten przejazd na cos innego, bo przez caly weekend probowalem pobrac go, ale sie nie udalo. http://www.speedyshare.com/637139302.html prosze. EDIT: a nawet nie post pod postem :P widze że jakiś nowy skrypcik antyspamowy w php w silniku forum :D Edytowane 23 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 @LCC - jesteś pewny, że nie masz odwrotnie ustawione FF w rFactorze? Bo ja tak miałem domyślnie na Logi FF GP - musiałem ustawić na minusową wartość, żeby było prawidłowo. Wcześnie kiera chodziła ciężko i zamiast się samemu centrować to "dochodziła" do końca w prawo lub lewo, w zależności od tego w którą stronę jej było bliżej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Właśnie testujemy online z micro ETCC mod ( niestety serwer prs padł i dzisiejsze treningi odwołane :( ) Namiary: IP : 62.233.211.240 pass: prs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 CTDP już coraz bliżej wydania Monaco GP ;]] http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Monaco%202005/06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Ja jezdze na wersji MMG. Jest swietna wiec nie czekalem na nic lepszego ale nigdy nie jest na tyle dobrze zeby nie moglo byc lepiej :) Edytowane 25 Października 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 sorry Panowie , jest juz pełna wersja? gdzie można kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) sorry Panowie , jest juz pełna wersja? gdzie można kupić ?petrumi :) gdyby nie to, że jeździłes z nami w GTL to bym pomyślał, że nie trafiłeś w topic ? :) :lol: Gra już od dobrych kilku lat na rynku :) jednak wysyp dobrych modów dopiero od wakacji nastąpił, nie wliczając w to np. PPC. Kupić można tylko via internet, na stronie oficjalnej lub poprzez wersje demo, taka mała aplikacja webow'a. Przelewając kase przez karte kredytową np. MasterCard. Była akcja na PRS'ie ale już za późno ;) Ci co się zdecydowali klucze dostaną prawdopodobnie 26-27 października. @Kaeres tak od MMG z modem f179 b.dobrze zrobiona, ale niektóre budynki zwłaszcza tekstury na nich, reklamy i kerby trochę mnie denerwują :). Zobaczymy co ctdp spłodzi, bo bahrain w ich wykonaniu to mistrzostwo świata :> Edytowane 25 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 dałem ciała bo zapisałem się na listę ale pojechałem na wakacje i zapomniałem o tym. Rzadko tam zaglądam na to forum i nikt nie wysłał maila przypominającego... Trudno - moja wina. Po ile Was wyszła ta gra? btw, dzięki za info - troche przespałem temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 89zł... może dostali jeszcze jakąś zniżke bo ponad 60 ludzi wpłaciło kasę, czyli kupiło grę. Ale pewnie się nie dowiemy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 w necie 39,99 $ rozumiem, ze największy plus to liczba modów poza tym jakie róznice w stosunku do GTR lub GTL? sorry za lekki offtop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) No wychodzi przy obecnym kursie > 120zł. Czyli rabat jest. rFactor był z założenia tworzony właśnie pod mody z jak najbardziej zaawansowaną fizyką i silnikiem graficznym na owe/dzisiejsze czasy. Rożnice między gtr/gtl jeżeli chodzi o fizykę to ŻADNE. Jeżeli chodzi o klasy wyścigów ogromne :). Zajrzyj na http://www.rfactorcentral.com i zobacz przede wszystkim w dziale Hall of Fame mody etc. jakie są. A najlepiej przejrzyj w dziale Car Mods. :) np McLaren F1 Challenge itd. Rewelacja. Silnik jest bardzo elastyczny, można w nim zmieniać praktycznie wszystko co się chce w fizyce, problem jest taki, że muszą do tego podejść odpowiedni ludzie... (profesjonalni, majacy doświadczenie zarówno w real'u jak i wirtualnym tworzeniu tego typu rzeczy, zwłaszcza jeśli chodzi o fizykę!). Czego efektem jest już kilka wypasionych modów. W chwili obecnej śmiem twierdzić że rFactor jest najlepszym sim'em z największymi perspektywami, cały czas wspierany/rozwijany przez ISI. Dodatkowo można konwertować trasy z GTR2/GTL do rFactora. Nie wspominając o kodzie sieciowym, który jest lata świetlne przed GTR/GTL :P. Szkoda tylko że ISI za czysty silnik + kilka oficjalnych torów zrobionych przez nich i Sauber'a życzy sobie tyle kasy :( a moderzy robią niesamowitą robotę za friko. Edytowane 25 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 90 pln to az tyle kasy? eee no nie przesadzajcie :) Kto chcial i nie dal ciala to bedzie mial oryginala za 90 pln a moze bedzie kilka kluczy zakupionych na zapas ?? trzeba napisac na priva do chlopakow na PRS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Zna ktoś jakieś mody dające możliwośc śmigania seryjnymi autami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 http://www.rfactorcentral.com/ na pewno znajdziesz cos dla siebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 http://www.rfactorcentral.com/ na pewno znajdziesz cos dla siebie ;] Właśnie przed chwilą przejżałem. A dokładniej to chodzi mi o auta drogowe z salonu a nie o te ze Stock series. I chyba takich nie znalazłem :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...