psychodeliczny Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Bez chociaz jednego kawalka Metallicy dzien uznaje za stracony :] No drzwi zamkniete zawsze mam, ale to z innego powodu - jak slucham muzy, to rodzice wychodza z siebie i staja obok (no ale norweski i irlandzki metal , gothic i trash metal jakos dziwnie na nich wplywaja ]:> ) 1246781[/snapback] W pełni się zgadzam, gdy nie słyszę Mety po paru godzinach dostaje drgawek i ataku ku.... ekhm mniejsza o to co dostaje :D Ale oczywiście do tego pozycje z mocniejszego metalu :wink: I tu Was zdziwię ja lubię otwarte drzwi, a to pewnie dlatego, że kompa mam na górze i głośna muzyka nie przeszkadza bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 no ja nie moge wytrzymac bez Ironow:) a drzwi zamkniete jak wyzej z powodu muzyki i innych;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) drzwi zamkniete obowiazkowo. poza tym forum.battlenet.pl bez kompa wytrzymam jak mnie nie ma w domu, a tak to i tak siedze. Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Dune Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja mma w drugą stronę - wytrzymać, to nie mogę tylko bez jedzenia - choć z drugiej strony jak byłem sam w domu, to sobie pod wieczór przypomniałęm o śniadaniu, ale dawne czasy... Wytrzymać to nie mogę jak mam za dużo nauki - jak moge się obijać, to jest spox, ale jak się sesja zaczyna, to się wnerwiam - wolne tuż tuż, a tu jeszcze tyle nauki, a tak mało chęci... Bez kompa mogę żyć, tak samo bez komórki, telewizora, a nawet bez rowera - ale coś zamiast tego coś musze robić, bo nudzić się też nielubię - tylko, że ostatnio nudziłem się jakieś 5 lat temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Kawa, papierosy, piwko ;), moja dziewczyna... i Internet... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Hmm ogolnie nie ma takich rzeczy, bez ktorych dzien dla mnie nie ostnieje, niemniej jakies przyzwyczajenia mam: - komp czesto wlaczony, szczegolnie zima, latem i wiosna czasem sa dni kiedy go nie wlaczam nawet zeby zobaczyc na onet i tweak (dwa inne przyzwyczajenia kiedy lacze sie z netem), kiedy np. jakie zrobic zdjecia, albo w noge pograc - drzwi do pokoju zawsze otwarte, ew. aktualnie w miezskaniu w wawie sobie przymkam, bo moj kolega w pokoju obok zazwyczaj pozniej idzie spac i ma wlaczonego kompa (dosc glosnego), ale ogolnie, nawet jak spie, to drzwi otwarte. Glupio mi, jak sa zamkniete. - codziennie soczek musi byc :) bez picia nie przezyje hehe :D - "co by bylo gdyby" dosc czesto mi sie przytrafia - poza tym dzien bez obmyslania rewolucyjnych algorytmow, teorii i innych roznych nowatorskich rzeczy - to dzien stracony :D - nie moge sie prawie obejsc bez muzyki, codziennie jak komp jest wlaczony, to napewno i muzyka. Artystow jest jedna pula, z ktorej co jakis czas wybieram roznych (raz Elvis, innym razem John Lee Hooker, albo James Brown) - zadko zdarza mi sie nie obejrzec, albo nie przeczytac na onecie, wiadomosci z danego dnia - ostatnio (jakies pol roku prawie), mam glupie przyzwyczajenie, od pon do pt wstawac rano i isc na uczelnie. Ale nie ma obaw - walcze z tym nalogiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 komorka, dzwiek wiatraczkow (jakos lepiej mi sie zasypia nawet), miranda ;d , dziewczyna no i oczywiscie muzyka :) a z zamknietymi drzwiami... jesli jestem sam to mi to nie przeszkadza, ale jesli ktos jest w domu to obowiazkowo :) no i masa napojow i zarcia dookola monitora, zeby bylo blisko do wszystkiego ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja dostaję autentycznego świra jak chociaż jeden dzień nie słyszę ulubionej muzyki. Taki nałóg mam :lol: Co do drzwi to nie muszę zamykać, rodzeństwa nie posiadam a starzy mi nie wadzą :D I bardzo lubię przy kompie popijać sok z czerwonych pomarańczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) ja musze chociaz raz dziennie zobaczyc moja dziewczyne bo innaczje kurrwica mnie bieshe:) Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Cherry_Coke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Jak siedzę sobie tak w pokoju to musi grać jakaś muza. Nawet wtedy jak się uczę... taki sobie nałóg.... chyba raczej mało groźny. Innych raczej nie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Kawa, fajka, praca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 no ja nie moge wytrzymac bez Ironow:) a drzwi zamkniete jak wyzej z powodu muzyki i innych;] 1246979[/snapback] dołanczam sie :P :P oczywiscie gdy siedze przy kompie to sobie cos musze pic :P i potem pod koniec dnia wynosze 5 kubków...(narazie stoi u mnie tylko 4 :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Słodycze. Nie ma dnia bym nie zjadł czegoś słodkiego. Po prostu jak nie zjem jakiegoś ciastka, batona, czekolady to chodze wku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Słodycze. Nie ma dnia bym nie zjadł czegoś słodkiego. Po prostu jak nie zjem jakiegoś ciastka, batona, czekolady to chodze wku.... 1247649[/snapback] Bez 2 kaw dzien jest stracony. Jedna r ano , druga kolo 13 :D Muzyka gra mi przez 99% czasu jak jestem w domu , zaleznie od humoru hh , trance lub chillout ;] No i godzinike lub dwie dziennie lubie pograc dla relaksu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Dzien bez Earl Graya i tabaki oraz Black Sabbath , dniem straconym ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Cały czas musze sluchac muzyki... A jak przez kilka dni nie obejrze dobrego filmu to nie wiem co ze sobą zrobic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Moooza Moooza :):) nie ma dnia beż rozmowy z moją ukochaną, drzwi też musza być zamknięte, no i bez kompa też dna nie spędzam :] toż to jest chore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Nie MOge Przezyc dnia Bez MOjego Skarbeńka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 - muzyka (trance) - telefon kom. - 2x prysznic dziennie minimum - JEDZENIE!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Nie moglbym przezyc bez: -Myslenia o Polsce (szczegolnie o kims w Polsce) -Papierosow -Kompa -Tego forum to chyba wszystko Update: Kiedys nie moglem przezyc bez trafki Ale to bylo kiedys Edytowane 31 Stycznia 2005 przez _Borys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 1.TWEAK...RoWeR...Trance__ 2.Zamkniete drzwi do pokoju 3.Jedzenie i Picie 4.Co miesiac musze cso pokombinowac z moddingiem kompa boo mnie cos trafia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ja nie moge żyć bez : kompa netu zgaszonego światła w pokoju ;] papieroska muzyki bez kumpli ze szkoły ( niestety to już ostatnie pare miechów ;/ ) bez robienia kupoy też nie przezyje dnia :D no i bez tweaka oczywiscie ;] aha no i tych talerzy i kubków ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) 1.dziewczyna <--- a co mi tam poprawiłem :wink: 2.komp 3.komórka 4.kumple 5.moja dziewczyna :) <--- wiem, że powtórzenie 6.drzwi :wink: 7.bez burdelu w pokoju też dziwnie się czuję Co do szklanek talerzy kubków itp. pobilem chyba wszystkie rekordy: szklanka, w ktorej był kiedyś ogryzek i sok "kubuś" leży u mnie już trzeci miesiąc! w środku jest ładna ciemnozielona warstwa włochatej pleśni :lol: potem zarzucę fotkę Edytowane 2 Lutego 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Sysak13: Dziewczyne stawiasz na 5 miejscu ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Co do szklanek talerzy kubków itp. pobilem chyba wszystkie rekordy: szklanka, w ktorej był kiedyś ogryzek i sok "kubuś" leży u mnie już trzeci miesiąc! w środku jest ładna ciemnozielona warstwa włochatej pleśni potem zarzucę fotkę nie ma sie czym chwialić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sysak13: Dziewczyne stawiasz na 5 miejscu ?? ;] 1250483[/snapback] tak jakoś wyszło <_< w sumie to wszystko jest na równi moim nałogiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 -moja lejdi :razz: -komp -net -silownia -muzyka -posilek minimum co 1 godzine -drzwi zawsze zamkniete jak domownicy w domu -zasloniete zaluzje -burdel na pulkach z ubraniami -porozrzucane rzeczy na biurku -brudne szklanki i talerze wyniose wtedy jak nie bede mial gdzie postawic nowych :D -myju myju :-P -spanie w ubaniach ale to zalerzy od dnia :D -bez przejrzenia Tweak.pl tez by sie nie obylo :razz: Ps. "QUOTE" czekam na fotke Kubusia :D tez czasem mam takie akcje heihei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Koniecznie ciemno w pokoiku, nawet w dzień :wink: Papieroski, piwka nie wypije dzien stracony. Oczywiśnie komp, ostatnio tak jak wspomnial MaReCeK The Crims bez tego ani rusz. burdel w pokoju ze juz nie wspomne o biorku no i offcourse drzwi zamkniete (dziwna manie patrze wszyscy macie z tymi drzwiami :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 punk rock, chwilka css, sprawdzenia all stron i forum raz dziennie i narazie to tyle ;] No i w kazdy weekend trza sie letko podchmielić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 heh no ja tak myślę, myślę i niemogę nic wymyślić. Na kompie jestem dziennie około 5-6 godzin :D więc nałóg chyba jsny. a poza tym... nie mam innego nałogu. Co do kubków wprzy kompie itp to każdy tak ma, no prawie każdy :-P umnie nie jest tak źle góra 2 kubki i 3 kubeczki po jogurcie :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...