poca Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Widzieli? o_O http://www.pc-tuning.pl/index.php?action=t...p;id_towaru=989 Cena: 399zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 No fajny , tyle ze jeszcze brakuje pompki i chlodnicy ;) i ciekawe gdzie to wszystko mialbym postawic ? No i pozostaje jeszcze naped , ktory jest najglosniejsza czescia konsoli wiec imo ten wynalazek to tylko dla "koneserow" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Co do porownania TDU i FM2 to ciezko sie wypowiedziec naprawde hehe. To dwie klas gier. TDU jest nudne i brzydkie a forza 1 do tej pory sprawia mi mega frajde z jazdy. Kupie FM2 w dniu premiery wyjatkowo (GOW jeszcze nie mam) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Hmm nie wiem czemu trudno pojąć dążenie do perfekcji ;] Proste lepsze modele i lepsze tekstury, lepsze refleksy, kokpit, odblaski, więcej detali auta ( tak jak w TDU nawet wzorki na oponach). To powiedz mi w czym te fotorealistyczne wozy z FM2 są lepsze od tych z PRG, TDU itp No mów:P Bla bla bla bla....KONKRETY napisz może? A nie ciągle tylko "lepsze tekstury, odblaski" i te cholerne wzroki na oponach :lol: :lol: . Co bys chciał aby się odbijało? Mars, Jowisz? :lol: Całe otoczenie widze w odbiciu na screenach to co twórcy mają jeszcze dokładać? Lepsze tekstury - jak niby mozna dać lepszą teksturę lakieru :lol2: ?? Miałby być może chropowaty? :unsure: I skąd wiesz że tu tez nie ma Twych upragnionych wzorków na oponach he? Gratuluje Ci wzroku sokoła, jeśli potrafisz (nawet w życiu) zobaczyć napis np. MICHELIN jak jedzie samochód :lol: :lol: Bo ja nie potrafie :sad: :wink: A może twórcy mieliby dołożyć drugi komplet klamek albo wycieraczek aby Cie zadowolić?? :) Bo ja nie wiem może mam jakiś dziwny samochód, ale ma takie same detale jak te na screenach na furkach. A kokpit skąd wiesz jaki będzie w FM2? Może masz jakąs fote? Bo jeśli producenci jeszcze nie opublikowali fot, to kucyk ma racje co do Twojej osoby :? Ja Ci napiszę w czym FM2 przejawia się dla mnie jako ideał aut: - piękny lakier, szczególnie ten czarny GOLFA - właśnie odbicia otoczenia, widać drzewa, płoty, trybuny - detale (klapka od baku, listwy, kierunki boczne, wycieraczki etc.) i najlepszy imho detal - piękna siateczka z przodu Golfa - miód :) - światła, znów szczególnie GOLFIK wymiata No i teraz Ty. Słucham. Konkrety prosze. A na koniec powiem żeby Cie hmmm zaskoczyć? Nie jestem fanem gierek w stylu FM2 :) Az zaluje ale chyba nie zagram bo nie pasi mi klimat TOCA (czy sie mylę i bardziej jest to klimat PGR3?? Moze ktos mnie naprowadzi jakby co ;P) ). Więc wypowiadam się nie jako fan FM2 tylko człowiek widzacy piękno w tych samochodach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 To może ja dodam coś od siebie. Uważam, że wozy w TDU mają takie "coś" w sobie. Owo "coś" w moim przypadku powoduje, że wsiadam w jakiś samochodzik w żywym kolorze i podziwiam. I nie dbam o to czy kolory są wierne rzeczywistości czy nie a szczegółowość modeli jest dla mnie bardziej niż zadowalająca. Z drugiej strony mamy FM2 które z mojego punktu widzenia możemy porównać do róznych symulatorów jak GTR2 na PC czy GT4 na PS2. Nie mamy tu swiecących po oczach kolorów, nie ma też odbić i refleksów na każdej możliwej częsci. W końcu w FM2 chodzi o realizm prawda? Dla tych co narzekają na wygląd samochodów w FM2 mam kolejny kontrargument. Otóż nie dość, że do dyspozycji ma być ponad 300 bryczek to jeszcze każda ma swój konkretny model zniszczeń. :P TOCA RD2 i 3 to dla mnie totalny crap. Wystarczy popatrzeć na replayu jak jakoś dziwinie samochód skręca (nie umiem tego dokladnie pisac, ale chodzi o przednią oś). Gdzie np. w GT4 oprócz widocznie realistycznego zachowania wozu podczas jazdy, na replayu mam wrażenie oglądanie transmisji w TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) lukk - znakomite podsumowanie, a tutaj porównanie dla tych niedowidzących ;) Ludwik - jaka firma dostarczyła opony na zdjęciu poniżej? możesz też opisać kształt bieżnika :lol2: Edytowane 23 Lutego 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 "łeee w grze nie odbija się tak dokładnie otoczenie w lusterku po stronie pasażera! skandal!" :lol2: d**ach się ludziom już poprzewracało - grafika jak dla mnie miód :) szkoda, że nie pogram - no może kiedyś ... . . ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 A kokpit skąd wiesz jaki będzie w FM2? Może masz jakąs fote? Bo jeśli producenci jeszcze nie opublikowali fot, to kucyk ma racje co do Twojej osoby :? Ja Ci napiszę w czym FM2 przejawia się dla mnie jako ideał aut: - piękny lakier, szczególnie ten czarny GOLFA - właśnie odbicia otoczenia, widać drzewa, płoty, trybuny - detale (klapka od baku, listwy, kierunki boczne, wycieraczki etc.) i najlepszy imho detal - piękna siateczka z przodu Golfa - miód :) - światła, znów szczególnie GOLFIK wymiata No i teraz Ty. Słucham. Konkrety prosze. A na koniec powiem żeby Cie hmmm zaskoczyć? Nie jestem fanem gierek w stylu FM2 :) Az zaluje ale chyba nie zagram bo nie pasi mi klimat TOCA (czy sie mylę i bardziej jest to klimat PGR3?? Moze ktos mnie naprowadzi jakby co ;P) ). Więc wypowiadam się nie jako fan FM2 tylko człowiek widzacy piękno w tych samochodach :P EEe takie "coś" posiada raczej każdy samochód :wink: Zobacz TDU i PGR3 tam też są takie detale a w dodatku światła są tak zrobione, że mamy wrażenie, że są ze srebra a nie tylko szarą teksturą. Tekstury wnętrza chociażby których pewnie nie zobaczymy z widoku z kokpitu. Zobacz na filmik który dałem w temacie koleś skacze po kamerach maska, błotnik, z tyłu a kokpitu pewnie nie będzie. Wiem narzekam takie to Polskie ;] Nie wiem po obejrzeniu tych trailerów z GT5 mam wrażenie, że samochody z FM2 nie prezentują się aż tak dobrze. Co do zakończenia a fakt piękno samochodów da się dostrzec a w FM2 będzie ich mnóstwo. I bardzo mi się podobało, że w FM klasycznych aut nie można było szpecić spojlerami. Czemu nie jesteś fanem takich gier? Według mnie więcej łączy FM z serią PGR niż z TOCA. W FM też są wyścigi po miastach ale głównie tory jednak samochody są z salonów w TOCA każdy do wydmuszka. Spróbuj, powinno Ci się spodobać. @eXelium Ja bym FM2 nie porównywał z GTR2 to kompletnie inna bajka i kompletnie inne doznania z grania. Na FM2 nie ma co patrzeć jak na SIMa ta gra jest robiona pod pada i ludzi wolących czerpać radość z jazdy a nie pocić się przed kierownicą. Pewnie w grze będzie można sobie ustawić czy gra ma być bardziej arcade czy sim. Faktycznie 300 tak pięknych samochodów robi wrażenie i każdy ma model zniszczeń ( w GT5 pewnie ich nie będzie ;]). Ciekawe ile MS za to zapłacił bo Ferrari i Lamborghini raczej nie lubią gdy ich samochodom robi się crash testy w grach. @Kucyk krótkie zdania dogryzania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 @Ludwiczek Nie chciałem porównywać FM2 do hardkorowego symulatora jakim jest GTR2. Chodziło mi tylko o aspiracje. Nie jest to arcade więc nie ma "błyskotek". A to, że gra się na padzie nic nie znaczy :P W GT4 na padzie stockowym Nissanem 350Z na Nurburgringu wykręciłem czas o 0,5s gorszy niż w rzeczywistości, a swoje umijętności jazdy oceniłbym na całkiem porządne hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Niebieski golf ma antenke a czarny nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) EEe takie "coś" posiada raczej każdy samochód :wink: Zobacz TDU i PGR3 tam też są takie detale a w dodatku światła są tak zrobione, że mamy wrażenie, że są ze srebra a nie tylko szarą teksturą. Tekstury wnętrza chociażby których pewnie nie zobaczymy z widoku z kokpitu. Zobacz na filmik który dałem w temacie koleś skacze po kamerach maska, błotnik, z tyłu a kokpitu pewnie nie będzie. Wiem narzekam takie to Polskie ;] Nie wiem po obejrzeniu tych trailerów z GT5 mam wrażenie, że samochody z FM2 nie prezentują się aż tak dobrze. I znowu srutututu. Konkrety co bys DOŁOŻYŁ do furek w FM2? No dobra te światła "uznaje", choc nie wiem co te maja w sobie brzydkiego, ale oki. I teraz idźmy dalej. Ja wcale "nie kłócę się" że FM2 jest LEPSZA graficznie (furki of kors) od TDU czy PGR3. W tamte gierki nie grałem porządnie wiec nie wiem. Tylko odpowiadam na Twoje zarzuty co do tego że spodziewałeś się lepszej grafiki po FM2. I teraz mam mieszane uczucia. Bo jakie detale wg Ciebie powinien posiadac samochod w grze aby był realistyczny? No ja naprawde nie mam pomysłu :? A może po prostu jest inna sprawa? Mianowicie taka że gry typu FM2 osiągnęły juz takie wyzyny w grafice (furek) że nie da się już nic ulepszyc? Gdybyś mi wymontował tego Golfa ze screena i wmontował ładnie w fotke krajobrazu (real) to mogę byc pewny na 99% że bym chyba nie zgadł że to z gry :) Niebieski golf ma antenke a czarny nie icon_lol.gif Ciiiiiiiiiiiii :lol: :lol: Bo wyjdzie że jednak Ludwiczek miał racje i co wtedy? Będę spalony juz na tym forum :P Nie mówiąc o trollu kucyku :lol2: (albo trollu NA kucyku :lol: :lol: bueheheeh ;) ) Edytowane 23 Lutego 2007 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 lukk - znakomite podsumowanie, a tutaj porównanie dla tych niedowidzących ;) http://img140.imageshack.us/img140/5595/61277099vy1.jpg Ludwik - jaka firma dostarczyła opony na zdjęciu poniżej? możesz też opisać kształt bieżnika :lol2: Hmm... Mnie też screen z TDU bardziej przekonuje. Fakt iż odblaski są przesadzone, ale w ogólnym bilancie imo ładniej wygląda. Jakbym miał coś wymieniać, to na zdjęciu z forzy zdaje się, iż zabrakło oświetlenia. Dziwnie matowe szyby, nienaturalnie przyciemnione. Gorsze światło stopu w spojlerze. Boczne lusterko zdaje się być płaskie. Felga zdaje się nie być przymocowana do samochodu (przy tylnej to widać). W miejscu gdzie się stykają klapa bagażnika, tylna szyba i tylni słupek nie ma takiego wklęśnięcia jak w TDU. Czarny golfik zdaje się wogóle być słabiej zaokrąglony niż niebieski (widać to nieco po spojlerach i przy tylnich bocznych oknach [wogóle okna zdają się tworzyć jedną płaszczyznę z klapą czy dachem]). Do tego niebieski golfik to R32, a czarny to tylko GTI :P Nie porównuję tutaj całych gier, tylko te dwa samochody na tylko tych dwóch screenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 stary, ale to drugie zdjęcie jest z reala :blink: tu nie ma screena z TDU... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Hmm... (...) Nie porównuję tutaj całych gier, tylko te dwa samochody na tylko tych dwóch screenach. Ty to już sobie zupełnie jaja robisz, hmm? Przecież R32 to fotka, nie screen. Problemy z oczami lub monitorem? :huh: Dyskusja ciekawa nie powiem, liczyłem na nowe screeny z FM2, a tu kolejna strona przepychanek, co ładniejsze. Doszło do takiego poziomu absurdu, że kolega real life ze screenshotami myli... :lol2: Dobry timing kucyk ;) Edytowane 23 Lutego 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) stary, ale to drugie zdjęcie jest z reala :blink: tu nie ma screena z TDU... Mój błąd :oops: , faktem jest, iż nie grałem w TDU, ale przez te wszystkie odblaski to pomyślałem, iż samochody w TDU wyglądają jak w jakiejś reklamie ;) Well, chyba lepiej pujdę spać. Bynajmniej wiecie, iż można jeszcze co-nie-co poprawić w forzy ;P Edytowane 23 Lutego 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Hmm... Mnie też screen z TDU bardziej przekonuje. Fakt iż odblaski są przesadzone, ale w ogólnym bilancie imo ładniej wygląda. Jakbym miał coś wymieniać, to na zdjęciu z forzy zdaje się, iż zabrakło oświetlenia. Dziwnie matowe szyby, nienaturalnie przyciemnione. Gorsze światło stopu w spojlerze. Boczne lusterko zdaje się być płaskie. Felga zdaje się nie być przymocowana do samochodu (przy tylnej to widać). W miejscu gdzie się stykają klapa bagażnika, tylna szyba i tylni słupek nie ma takiego wklęśnięcia jak w TDU. Czarny golfik zdaje się wogóle być słabiej zaokrąglony niż niebieski (widać to nieco po spojlerach i przy tylnich bocznych oknach [wogóle okna zdają się tworzyć jedną płaszczyznę z klapą czy dachem]). Do tego niebieski golfik to R32, a czarny to tylko GTI :P Nie porównuję tutaj całych gier, tylko te dwa samochody na tylko tych dwóch screenach. Nie no stary masz mistrza u mnie :lol: :lol: :lol: :lol: U Kuca też ;) B-) Ten NIEBIESKI GOLF to Ci powiem że to fota PRAWDZIWA a nie z TDU :lol: :lol: Taki prawdziwy samochód co jeździ po ulicach ;) Teraz wyszło czarno na białym. Niektórym to się we łbach poprzewracało :lol2: Szukają napisów na oponach a taki "człowiek z boku" jak Xaon myli real z grą ;) (no offence) Widzicie? niedługo nie bedzie można odróżnic furek z FM2 od realnych :) I gut B-) Edytowane 23 Lutego 2007 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Dyskusja ciekawa nie powiem, liczyłem na nowe screeny z FM2, a tu kolejna strona przepychanek, co ładniejsze. Doszło do takiego poziomu absurdu, że kolega real life ze screenshotami myli... :lol2:dziwisz się, dyskusja właściwie o niczym, ale jak jej nie ciągnąć, jak taki kwadratowy wchodzi i piszę, że światła są siwe, a w TDU były lepsze: to mają być lepsze światła? jak czytam te wypociny to mi przychodzi tylko jedna myśl do głowy: "nam nie udowodnią, że białe jest białe, a czarne jest czarne" i tym cytatem chciałbym zakończyć dyskusję, no chyba, że zaraz ktoś wyjedzie z tekstem, że golf z FM2 nie jest czarny, a dolny niebieski to screen z TDU :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 i tym cytatem chciałbym zakończyć dyskusję, no chyba, że zaraz ktoś wyjedzie z tekstem, że golf z FM2 nie jest czarny, a dolny niebieski to screen z TDU :lol2: No aleeeee...Przy okazji dowiedzieliśmy sie że: "Fakt iż odblaski są przesadzone, ale w ogólnym bilancie imo ładniej wygląda." Czyli doszło juz do absurdu że Xaonowi sie nie podobaja odblaski w dzień na furkach i Pan Bóg chyba przesadził z tymi odblaskami tworząc świat :lol2: Sorki Xaon nic nie mam do Ciebie, ale naprawde sprawiłeś mi ubaw ;) Ludwiczek zresztą tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Lepsze było "Irasiad jest zmęczony" :lol2: Tak te światła są ładniejsze http://i.i.com.com/cnet.g2/images/2006/129...0_screen004.jpg :wink: Xaon widzisz teraz nawet musisz mieć gust taki jak Kucyk i nic innego Ci się nie ma prawo podobać bo będą po Tobie jeździć jak po łysym k...koniu. @Kucyk widzę, że nie wiesz co to uszanowanie zdania innej osoby. Lukk przynajmniej wyjaśnił dla czego mu się podobają tamte a Ty tylko krytykujesz wszystkich jednym zdaniem. Edytowane 24 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) @Kucyk moja cierpliwość do Ciebie się skończyła. Jak masz zamiar prowadzić taką dyskusję na poziomie dzieci z PCLaba to proszę bardzo ale nie ze mną idź sobie na PCLaba dzieci szukać. Z mojej strony koniec dyskusji z Tobą. Nie komentuj moich postów bo widzę, że nie umiesz prowadzić dyskusji. Edytowane 24 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Jackie Estacado @ x0? Hmm cos mi sie nie podoba na tych screenach... Filmik tez jakis tak... Nie bardzo? :| Zobaczymy jak wyjdzie final [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Xbox 360 Now Cheaper Than Wii In UK ...the "Core" package of Microsoft's next-gen console is currently enjoying the most consistent promotions, with price cuts of up to £50 (€75 / $98). So instead of the suggested retail price of £199.99 ($390), the Core Xbox 360 is now being sold for £149.99 ($292) in some places. As a side-effect, this means that Microsoft's console is now actually cheaper than Nintendo's Wii, priced at £179.99 ($351)... Źródło: http://www.playfuls.com/news_9543_Xbox_360..._Wii_In_UK.html o ile sie nie myle to u nas tez X360 jest tanszy od Wii - 899zl core vs 1100zl wii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) No aleeeee...Przy okazji dowiedzieliśmy sie że: "Fakt iż odblaski są przesadzone, ale w ogólnym bilancie imo ładniej wygląda." Czyli doszło juz do absurdu że Xaonowi sie nie podobaja odblaski w dzień na furkach i Pan Bóg chyba przesadził z tymi odblaskami tworząc świat :lol2: Sorki Xaon nic nie mam do Ciebie, ale naprawde sprawiłeś mi ubaw ;) Ludwiczek zresztą tez :)Hehe, Przez ostatnie dni żadko widziałem pojazdy, a przynajmniej pojazdy-na-tyle-czyste-by-się-w-nich-coś-odbijało ;) Ale i tak mam wrażenie, iż jest to fotka do jakiejś reklamy/broszury/kij-wie-co. EDIT -> zwróć również uwagę na to, iż nie każdy samochód ma nowy, nie wyblakły lakier. Ja nie zwróciłem :oops: P.S. Nie raz mówiłem iż Stwórca przesadził z HDR'em w niektórych miejscach :P ... Xaon widzisz teraz nawet musisz mieć gust taki jak Kucyk i nic innego Ci się nie ma prawo podobać bo będą po Tobie jeździć jak po łysym k...koniu. ... Zauważyłem to, iż nie zwrócili zbytniej uwagi na moje wliczenia co-jest-gorsze (albo sprawiają takie wrażenie), lecz nie dziwię im się ;) Dziwię się jednak, iż nie potrafisz uspokoić tonu wypowiedzi... OT. dobra rada. Nie nie graj przez ponad tydzień w Morrowinda, a jeśli już musisz, to przerywaj grę by zrobić coś więcej niż przeczytać kolejne strony ctr;+alt+delete. EOT. Źródło: http://www.playfuls.com/news_9543_Xbox_360..._Wii_In_UK.html o ile sie nie myle to u nas tez X360 jest tanszy od Wii - 899zl core vs 1100zl wii mały sekret. W bielskim Tesco Core kosztuje 1399zł, w MM ponoć wercji core nie ma wogóle, lecz cena premium to nadal 1499zł lub nawet 1599zł, po odjęciu 400zł wcale nie jest tańsze od Wii. Jak widać wszystko zależy od miejsca. Edytowane 24 Lutego 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja tam nie widze roznicy kucyk Nawet sklanialbym sie do stwierdzenia iz TDU w tym porownaniu zdecydowanie przoduje jesli chodzi o jakosc modeli... No i ten genialny hdr na felgach... I te idealne wygladzanie , zdecydowanie bmk'a nie ma tutaj szans ze swoimi kantami... Troszkę jestem spóźniony ale nic to. Szydzisz... z czego? Porównujecie moje, marnej jakości screen'y z tymi z iksa? Bez przesady. Jaka jest różnica w rozdzielczości i na dodatek sprzęt nie pozwala mi na uzyskanie wygładzania krawędzi przy włączonym hdr. Abstraciach!e tu zupełnie od wyglądu modeli aut i waszej dyskusji, nazwijmy ją dyskusją, tylko jeśli chcecie porównywać ich jakość to róbcie to na zbliżonych jakościowo screen'ach. Moim zdaniem rozdzielczość i aa dodało by im uroku. Poczekajcie na pełną wersję i sprzęcik, który pozwoli mi na pełne bajery. Tu dwie foty z tiscali odnośnie szczegółowości z tym, że pochodzą z iksa. http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bkge.jpg http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=imgh.jpg I panowie, nie awanturować się ze mną bo nie o to chodzi przecież. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 qqrydza - obawiam się, że nie przeczytałeś dokładnie tego o czym mówiliśmy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Tak , dokladnie w tym przypadku szydze z Twojego screena TDU . A przy okazji te "nowe" ktore tutaj wkleiles tez nie sa najwyzszych lotow... Mam TDU na X0 i nie twierdze , ze samochody nie wygladaja efektownie bo to nie jest prawda . Natomiast odrebny temat to , ze modele w FM2 wygladaja lepiej i jesli ktos wyskakuje tutaj z tekstem w stylu "nie zachwycily mnie bo juz to samo widzialem w TDU" to reaguje . Koniec OT . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 No przecież pisałem, że w porównaniu z możliwościami iksa nie są najwyższych lotów. I w tym sęk. Do samej "forsy" nic nie mam :D wszystko jest cacy a to, że chcecie kogoś "zgnoić" za inne poglądy to już inna sprawa. A Ty Heat widzę, że znowu kozaczysz. Hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Zauważyłem to, iż nie zwrócili zbytniej uwagi na moje wliczenia co-jest-gorsze (albo sprawiają takie wrażenie), lecz nie dziwię im się ;) Dziwię się jednak, iż nie potrafisz uspokoić tonu wypowiedzi... OT. dobra rada. Nie nie graj przez ponad tydzień w Morrowinda, a jeśli już musisz, to przerywaj grę by zrobić coś więcej niż przeczytać kolejne strony ctr;+alt+delete. EOT. mały sekret. W bielskim Tesco Core kosztuje 1399zł, w MM ponoć wercji core nie ma wogóle, lecz cena premium to nadal 1499zł lub nawet 1599zł, po odjęciu 400zł wcale nie jest tańsze od Wii. Jak widać wszystko zależy od miejsca. Wybacz to nie ja komentuje każdą czyjąś wypowiedź od obraźliwego tekstu :wink: OT To chyba nie do mnie Morrowinda żadnego nigdy nie miałem wgranego a gdybym miał na gry tyle czasu to bym dawno kupił X36. EOT Co do cen Xboxa i Wii. 890 zł Core to kosztowały ale w promocji teraz w sklepach internetowych ponad 1150zł trzeba dać a Wii 1100 bez promocji więc jednak Wii jest tańsze. @Heat nie zachwycają bo wyglądają ładniej ale przecież powinny skoro gra wychodzi prawie rok po TDU? Nie zachwycają bo nie jest to coś o poziom wyżej ( coś co miażdży wozy z TDU i PGR3) i obawiam się, że samochody w FM2 nie będą miały tego co dla mnie najważniejsze czyli kabiny ( w wyścigi gram już tylko na widoku z kokpitu). Dobra macie tu kolejne screeny z FM2 http://www.xboxfront.de/screenshots-945-27...torsport_2.html http://www.xboxfront.de/screenshots-945-27...torsport_2.html http://www.youtube.com/watch?v=LGDh_xnogdw moje obawy o brak kokpitu się potwierdzają ;/ Wielu pewnie powie, że bredzę. Symulacja jest chyba po to by czuć się jak w wozie? Ja uwielbiam jeździć bez hud'a we wnętrzu kokpitu, patrząc tylko na "zegary" naprawdę w takim TDU czy GTL, GTR2 dzięki temu można się poczuć jakbyśmy siedzieli w prawdziwym wozie. A to daje mi o wiele większą frajdę z jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 ale mam polewe i konkret bk'e z tego o co wy sie klocicie ^____________________^ wielkie wywody, argumentacja swojego punktu widzenia na pol strony itp itd :P i wszystko o jakies poligony na błotniku czy na swiatlach BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA xD *njus sprzedawcy w swoich nowych SKU(Stock Keeping Unit) czyli tzw systemach zarzadzania towarem - maja w ofercie nowego Xboxa. Konsola ma wejsc na rynek 1 maja br w cenie 479 $. Sprzet ma byc w kolorze czarnym, posiadac 120 gigowy dysk twardy i nowy interfejs video. O wyjsciu HDMI cisza. czyli Zephyr to jednak nie plotka jesli tym nowym interfejsem okaze sie HDMI *Nowe platyny na Xboxa 360. http://xbox.boomtown.net/en_uk/articles/ar...ew.php?id=13491 *Pierwsze screeny z nowego wing comandera: http://www.planetxbox360.com/index.php/art...tails/show/1436 *MS oprocz obnizki ceny core, chce tez prawdopodobnie wydac nową memorke co by sprawic by kupno core stało sie bardziej sensowne http://www.valhalla.pl/news2589-Xbox-360-i...ta-pamieci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) *MS oprocz obnizki ceny core, chce tez prawdopodobnie wydac nową memorke co by sprawic by kupno core stało sie bardziej sensowne http://www.valhalla.pl/news2589-Xbox-360-i...ta-pamieci.html lepiej by było jakby zamiast memorek wypuscili cos w stylu Microsoft USB Flash Card Reader, co by kazdy se mogl zwykla karte pamieci wsadzic jako memorke... za 120zł mamy karte SD 4GB, a te memorki 512MB - 50$, a w europie pewnie 50 euro :mur: to samo z dyskiem - jakby wielkim problemem bylo dac mozliwosc wymiany hdd na dowolny SATA 2.5" za 300zł mamy 120GB, ale oczywiście lepiej sprzedać 20GB za 400zł <_< ale oczywiscie kasa sie liczy <_< ----------- edit: UWAGA! Super promocja! Gears of War za grosze -> http://www.caffeneo.com/product_info.php/products_id/42387 i jeszcze tutaj: http://www.tylda.pl/?idp=GIAMI1GX30001 http://sprzetkom.pl/index.php?main_page=pr...oducts_id=16462 http://mojepc.pl/index.php?ProductID=20382 chcesz wiecej? - http://www.skapiec.pl/site/cat/2006/comp/109876 (polecam przegladac od konca :lol2:) Edytowane 26 Lutego 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...