Gość KOzi]K[ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 pytanko mam jedno... Jak zalozyc serwer do 1.5?(jakim programem) Bylbym wdzieczny. p.s bez tekstow ze ktoras wersja jest lepsza a inna gorsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsebol Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 znalazłem liste serverów 1.5 i wpisałem pokazał sie ekran wczytujący i po 3 sekundach pokazuje sie takie cós:"could not connect to game server Reason:Your .dll [cl_dlls/Client.dll] differs from the server" No i znowu D*pa!pomózcie mi albo chociarz przetłumaczcie co to znaczy!!!!!! P.S-Przy tych serverach co znalazłem jest znaczek Linuxa-moze to przez to? wejdź na www.counter-strike.pl sam stamtąd ściągałem servery i śmiga JAK TRZA. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mam takie pytanie czy jak kupie CS Anthology to moge już grać w CS'a czy potrzebny jest jeszcze HL 1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Mam takie pytanie czy jak kupie CS Anthology to moge już grać w CS'a czy potrzebny jest jeszcze HL 1?? Tak, możesz grać. A jeżeli będziesz chciał w 1.6, to musisz ściągnać steama i tam pobierze ci się cs, zakładasz nowe konto wpisujesz cd-key z pudełka i grasz przez neta. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Tak, możesz grać. A jeżeli będziesz chciał w 1.6, to musisz ściągnać steama i tam pobierze ci się cs, zakładasz nowe konto wpisujesz cd-key z pudełka i grasz przez neta. Wiem, że trzeba zassać CS 1.6 tylko chodziło mi o to czy potrzebny jest HL ponieważ CS to mod do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Wiem, że trzeba zassać CS 1.6 tylko chodziło mi o to czy potrzebny jest HL ponieważ CS to mod do niego.nie jest potrzebny. CS to był mod do HL ;) Potem zrobili z tego osobną grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 nie jest potrzebny. CS to był mod do HL ;) Potem zrobili z tego osobną grę. Ok i THX za odpowiedz. To musze zamawiać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak chcesz grać tylko w 1.6 to może wystarczy kupić konto z allegro (ok 20 zl)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak chcesz grać tylko w 1.6 to może wystarczy kupić konto z allegro (ok 20 zl)? To i tak ma byc prezent na imieniny, to mi kupią CS Anthology :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Jak chcesz grać tylko w 1.6 to może wystarczy kupić konto z allegro (ok 20 zl)?Nie. 20 zł się płaci wiecej niz za konto na allegro, a jakie są z tego korzysci, to sobie przeczytaj na poprzednich stronach, bo nie chce sie powtarzac ;) Maciag, jak juz kupisz 1.6 to zapraszam na dobry serwer - bydzia 1 TP by www.cs.telsten.com Edytowane 10 Czerwca 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ... Maciag, jak juz kupisz 1.6 to zapraszam na dobry serwer - bydzia 1 TP by www.cs.telsten.com Napewno zajrzę :wink: Tylko pewnie będę na początku lamił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Nie. 20 zł się płaci wiecej niz za konto na allegro, a jakie są z tego korzysci, to sobie przeczytaj na poprzednich stronach, bo nie chce sie powtarzac ;) Maciag, jak juz kupisz 1.6 to zapraszam na dobry serwer - bydzia 1 TP by www.cs.telsten.com eee? o co ci chodzi, bo nie zrozumiałem, dziwnie to jakoś napisałeś. przecież jak by mu wystarczyła gra jedynie w 1.6 to może od kogoś odkupić konto steam, oczywiście nie zbanowane na vacu i moze normalnie grac, chyba ze cos sie u valve zmienilo, aktualnie w csa juz nie gram 2 lata i nie wiem jak tam jest teraz z tym steamem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 eee? o co ci chodzi, bo nie zrozumiałem, dziwnie to jakoś napisałeś. przecież jak by mu wystarczyła gra jedynie w 1.6 to może od kogoś odkupić konto steam, oczywiście nie zbanowane na vacu i moze normalnie grac, chyba ze cos sie u valve zmienilo, aktualnie w csa juz nie gram 2 lata i nie wiem jak tam jest teraz z tym steamemczytaj od tego posta http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=1867168 a nastepnie kilka postow dalej dyskusja sie dalej toczy na ten wlasnie temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 zapraszam na dobry serwer - bydzia 1 TP by www.cs.telsten.com eee czesto tam gralem po nocach gdzies miesiac temu do poki musialem zakonczyc by oceny w szkole poprawic :) ale jeszcze pare dni i powroce do gry :) gram tam jako sZySzUnIa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Na niektorych planszach dodajac botow gra wywala pasek game comening i strasznie sie tnie, czekam i nic sie nie dziaje. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Musi się coś dziać, jak by Ci to wytłumaczyć, hmm boty tjb. "zapoznają się z mapą" i troche to trwa. Jakie masz te boty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Musi się coś dziać, jak by Ci to wytłumaczyć, hmm boty tjb. "zapoznają się z mapą" i troche to trwa. Jakie masz te boty? Zapoznawaja sie, i wogole niekoncza. Mapa wlacza sie kilka razy i nic sie nie da zrobic Boty standardowe z gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Mam już tego CS'a :P Teraz trzeba ustawić się na jakąś wspólną gre :) Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kupiłem dzisiaj CS'a i nie mogę rozróżnic kto jest z mojego teamu :oops: . Boję się strzelac, żeby nie dostac bana :-| . Jak odróżnic swojego od obcego? Wydaje mi się, że trzeba chyba zapamiętac wygląd terrorystów i antyterrorystów. PS. Proszę o nie wyzywanie mnie od n00bów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kupiłem dzisiaj CS'a i nie mogę rozróżnic kto jest z mojego teamu :oops: . Boję się strzelac, żeby nie dostac bana :-| . Jak odróżnic swojego od obcego? Wydaje mi się, że trzeba chyba zapamiętac wygląd terrorystów i antyterrorystów. PS. Proszę o nie wyzywanie mnie od n00bów itp. Innego wyjścia nie ma ;] Chyba, że strzelaj do tych co strzelają do Ciebie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Z czasem sie przyzwyczaisz i stanie sie to odruchem. Nawet nie bedziesz myśleć kto jest w której drużynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ale ja mam takiego cela, że nie raz już załatwiłem swojaka <_< Jedynym wyjściem jest grac i grac i grac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Wiesz do czego służy radar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Już dzięki. Zaczynam się orientowac i to na razie wystarczy. Jak się trochę poduczę grac to zapraszam na serwer, bo teraz to wstyd trochę dostac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 cl_minmodels 1 to dodaj do konfigu i powinno byc tak, ze CT maja jeden model (GIGN) i terro jeden model (leet) obojetnie ktore gracze wybrali. Nie bedzie Ci sie mylic, ale jak zagrasz jakis mecz w przyszlosci to sie pogubisz, bo ta komenda jest zakazana na klanowkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Hej. Nie dam rady uruchomić CS 1.6 i CS: Condition Zero na laptopie Fujitsu-Siemens V2085 i Windows 2003 Server Standard Edition. Ogólnie objaw jest taki, że jak już mam menu, wybiore sobie grę, załaduje się wszystko do pamięci (uruchomi serwer itp.) i czas rozpocząć grę, to gra po prostu się wyłącza. Czy ktoś ma jakieś pomysły? Sterowniki mam poinstalowane, DX także, Worms Armageddon chodzi, Jazz Jackrabbit 2 też, a CS nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 ustaw sobie gre na opengl.. a jesli nie pomoze to na software w ustawieniach grafiki, ewentualnie directx. Na win2003 dziala napewno bo mam przyklad na sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Niestety to nie jest kwestia ustawień grafiki ani w grze, ani w zaawansowanych ustawieniach Ekranu (zakładka "Rozwiązywanie problemów"). Gdyby chociaż wywaliło jakiś błąd, a to po prostu się wyłącza i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Udało mi się dojść dlaczego nie dałem rady uruchomić CSa na Win2003. Otóż mam włączoną opcję 'Zapobieganie wykonywaniu danych' oraz korzystam z konta nieposiadającego praw administratora. Po prostu zamiast wyświetlić stosowny komunikat, gra była wyłączana. Wystarczyło we 'Właściwościach systemu', w zakładce 'Zaawansowane' wybrać 'Ustawienia' wydajności i tam w zakładce 'Zapobieganie wykonywaniu danych' zaznaczyć, że funkcja ta ma nie dotyczyć programu 'hl' (czyli CSa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Odkopie temat, kto nauczy mnie zakładać serwer w 1.5?? Chciałem z kumplami pograć i nie wiemy jak postawić serwer. Bierzemy create, wpisujemy nazwę, hasło ale serwera nie widać w okienku tym gdzie są inne serwery. O co tu chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...