el_gringo_dado Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nie chciałem tego pisać, ale Hatak znowu spóźnia sie z napisami do BSG. Odcinek leciał w piątek, dziś mamy wtorek a napisów nie ma. Ja rozumiem, że to są tylko ludzie i nie zawsze ma sie czas, ale zawsze było tak, że napisy były po dwóch dniach. I to już nie pierwszy raz taki poślizg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nie chciałem tego pisać, ale Hatak znowu spóźnia sie z napisami do BSG. Odcinek leciał w piątek, dziś mamy wtorek a napisów nie ma. Ja rozumiem, że to są tylko ludzie i nie zawsze ma sie czas, ale zawsze było tak, że napisy były po dwóch dniach. I to już nie pierwszy raz taki poślizg... Bo mecze oglądają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 BSG - zle nie jest, ale mogłoby byc lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 jw, odcinek mógłby być lepszy, ale generalnie nie jest źle w porównaniu do niektórych poprzednich. Już sie cieszyłem że Baltar..., ale nieeeeeee... kufa :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Szkoda tylko, że czeka nas jeszcze tylko 1 odcinek i przerwa...:mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 bsg 4x10 no cóż mogę powiedzieć - szok! Sory ale ja się kompletnie nie spodziewałem takiego przebiegu akcji (końcówka). Odcinek oczywiście mistrzowski (bo ostatnio takiego brakowało) i to bez jakichkolwiek fajerwerków. Muzyka, która tworzy tu KLIMAT, który znowu tak napędza ten odcinek, że uważam go za klasykę s-f no i w końcu przełom fabularny dla serialu. Twórcy w wielkim stylu otworzyli sobie furtkę do wymyślania nowych wątków i zadali masę pytań na których odpowiedzi otrzymamy w 2009r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 BSG 4x10 MASAKRA, genialy odcinek j/w muzyka nadala super klimatu, ale nie tylko muzyka. 10/10 czekam na nastepny odcinek z niecierpliwością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 BSG 4x10 Odcinek skopał mi dupsko. To jest właśnie to, czego brakowało w ostatnim czasie w tym serialu. Swietny odcinek, IMO najlepszy z tego sezonu i jeden z lepszych wogóle. Powiem wprost, nie spodziewałem sie takiego mistrzostwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - BSG 4x10 Skąd ja wiedziałem, że Ziemia będzie tak wyglądać :lol: Odcinek jeden z najlepszych w ogóle i najlepszy z całego 4 sezonu. Ciekawe co teraz będą robić do końca sezonu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Na końcu serial skręcił w ogóle w inną stronę, niż się spodziewałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 :lol: Ciekawe co bedzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 :lol: Ciekawe co bedzie dalej.Poszukają krypty 13? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam Jakie są najlepsze seriale dostępne w wersji DVD lub HD? Chodzi mi o coś w rodzaju Pitbulla czy Skazanego na śmierć. Ciekawość musi mnie pożerać od środka od 1. minuty oglądania :D. * Zagubionie odpadają - jakieś to nijakie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam Jakie są najlepsze seriale dostępne w wersji DVD lub HD? Chodzi mi o coś w rodzaju Pitbulla czy Skazanego na śmierć. Ciekawość musi mnie pożerać od środka od 1. minuty oglądania :D. * Zagubionie odpadają - jakieś to nijakie... Californication Dexter Glina Jericho (takie srednie, ale dosc ciekawe) The Lost Room (bardzo fajny miniserial) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Jeszcze mi zostało kilka odcinków D & J 3 sezon i poźniej cały 4 a potem Veronica Mars 3 sezony :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Lol, SGA 05x01(Search and Rescue) od dwóch dni w sieci...w dodatku nie jest to pocięta wersja, jak to wcześniej bywało. A premiera 11lipca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Przecież już tak było, że (chyba druga połowa 3 sezonu) była w sieci na jakieś 3 miesiace przed przemierą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 No była...ale pocięta (bez efektów s-f i muzyki) jak napisałem wcześniej :P I było tak z dwoma pierwszymi odcinkami czwartego sezonu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 No była...ale pocięta (bez efektów s-f i muzyki) jak napisałem wcześniej :P I było tak z dwoma pierwszymi odcinkami czwartego sezonu :> A Jericho 3 pierwsze odcinki w DVDRip (czy tam DVDScr) na 2-4 tygodnie przed premierą pierwszego ;) Więc nie pierwszy raz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 No była...ale pocięta (bez efektów s-f i muzyki) jak napisałem wcześniej :P I było tak z dwoma pierwszymi odcinkami czwartego sezonu :> To chyba mieliśmy inną wersje serialu. Druga połowa 3 sezonu SGA była w sieci (nawet w wersji XviD ASD z napisami Hataka) dokładnie na trzy miesiące przez planowaną premierą. I gdy serial co tydzień sie sciągało po odcinku, na stronie SGA była wciąż data premiery w przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nie będę się sprzeczał, bo to jednak dość dawno było :P Co do samego odcinka to się zawiodłem. Strasznie słabe rozpoczęcie sezonu. Miałem wrażenie, że oglądam coś zrobionego kompletnie na odwał -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Co do samego odcinka to się zawiodłem. Strasznie słabe rozpoczęcie sezonu. Miałem wrażenie, że oglądam coś zrobionego kompletnie na odwał -_-Mialem identyczne wrazenie, nuda nuda i jeszcze raz kicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 SGA 5x01 Żal. Ja wiem, że to s-f, ale niektóre rzeczy w tym odcinku były absurdalne wręcz. Odcinek moze nie nudny, ale... no właśnie nie wiem, szykowało sie lepsze widowisko. A już po samym początku odcinka, było doskonale wiadomo co sie wydaży na sam koniec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ktos tu wspomnial o serialu Nip/Tuck, i musze powiedziec ze rewelacja. http://www.imdb.com/title/tt0361217/ Naprawde niezly serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ktos tu wspomnial o serialu Nip/Tuck, i musze powiedziec ze rewelacja. http://www.imdb.com/title/tt0361217/ Naprawde niezly serial. No, nareszcie. :] Bo juz myslalem, ze nikt sie na tym serialu nie poznal. ;) W polowie 3 sezonu jest maly spadek formy, ale final i dalsze odcinki (obecnie jestem w polowie 4 sezonu) sa rewelacyjne. Wedlug mnie jest chyba nawet lepszy od Californication... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Teraz czas na Veronice Mars :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Kurde ale nudy... Wszystkie ciekawe seriale mają przerwę nie ma co oglądać... Może ktoś coś poleci ? ;] (Byle by nie komedie) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "To już widziałem ;)" 24........................... 1/2/3/4/5/6Band Of Brothers............. 1 (ms)Battlestar Galactica......... 1/2/3/4Bionic Woman................. 1Bones........................ 1/2/3Californication.............. 1C.S.I. - New York............ 1/2/3/4Dead Zone.................... 1/2/3/4/5/6Dexter....................... 1/2Dresden Files................ 1Drive........................ 1Eureka....................... 1/2Heroes....................... 1/2House M.D.................... 1/2/3/4Invision..................... 1Jericho...................... 1/2Karny Batalion............... 1 (ms)Knight Rider................. 1Kyle XY...................... 1/2Life......................... 1Lost......................... 1/2/3/4Masters of Science Fiction... 1 (ms)numb3rs...................... 1/2/3/4New Amsterdam................ 1Prison Break................. 1/2/3ReGenesis.................... 1/2/3/4Sarah Connor Chronicles...... 1Scrubs....................... 1/2/3/4/5/6/7Simpsons..................... 1/2/3/17/18Sliders...................... 1/2/3/4/5Smallville................... 1/2Stargate Atlantis............ 1/2/3/4/5Stargate SG-1................ 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10Supernatural................. 1/2/3Tajemnica twierdzy szyfrów... 1 (ms)The 4400..................... 1/2/3/4The Company.................. 1 (ms)The Lost Room................ 1 (ms)The Sopranos................. 1/2/3/4/5/6The Unit..................... 1/2/3Top Gear..................... 3/4/5/6/7/8/9/10/11Torchwood.................... 1/2Veronica Mars................ 1/2/3Włatcy Móch.................. 1/2/3/4X-Files...................... 1/2/3/4/5/6/7/8/9* ms - mini serial Z góry dzięki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Wlasnie wyszedl rel Stargate Continuum, biore sie za ogladanie potem dodam relacje. http://hatak.pl/zwiastuny/14/StargateContinuum/ - zwiastun continuum, imho zapowiada sie super. @Mardok - Alias jest zacny, ja wlasnie ogladam 2 sezon, pierwszy bardzo dobry. Edytowane 2 Lipca 2008 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Wlasnie wyszedl rel Stargate Continuum, biore sie za ogladanie potem dodam relacje. http://hatak.pl/zwiastuny/14/StargateContinuum/ - zwiastun continuum, imho zapowiada sie super. @Mardok - Alias jest zacny, ja wlasnie ogladam 2 sezon, pierwszy bardzo dobry. Hym chyba jednak najpierw zainteresuję się Stargate Continuum dzięki za info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Hym chyba jednak najpierw zainteresuję się Stargate Continuum dzięki za info ;)Widze, ze miales tam CSI:NY, więc może CSI: Miami? H. Caine zamiata tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...