Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chciałem tego pisać, ale Hatak znowu spóźnia sie z napisami do BSG. Odcinek leciał w piątek, dziś mamy wtorek a napisów nie ma. Ja rozumiem, że to są tylko ludzie i nie zawsze ma sie czas, ale zawsze było tak, że napisy były po dwóch dniach. I to już nie pierwszy raz taki poślizg...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałem tego pisać, ale Hatak znowu spóźnia sie z napisami do BSG. Odcinek leciał w piątek, dziś mamy wtorek a napisów nie ma. Ja rozumiem, że to są tylko ludzie i nie zawsze ma sie czas, ale zawsze było tak, że napisy były po dwóch dniach. I to już nie pierwszy raz taki poślizg...

Bo mecze oglądają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bsg 4x10

no cóż mogę powiedzieć - szok! Sory ale ja się kompletnie nie spodziewałem takiego przebiegu akcji (końcówka). Odcinek oczywiście mistrzowski (bo ostatnio takiego brakowało) i to bez jakichkolwiek fajerwerków. Muzyka, która tworzy tu KLIMAT, który znowu tak napędza ten odcinek, że uważam go za klasykę s-f no i w końcu przełom fabularny dla serialu. Twórcy w wielkim stylu otworzyli sobie furtkę do wymyślania nowych wątków i zadali masę pytań na których odpowiedzi otrzymamy w 2009r.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BSG 4x10

Odcinek skopał mi dupsko. To jest właśnie to, czego brakowało w ostatnim czasie w tym serialu. Swietny odcinek, IMO najlepszy z tego sezonu i jeden z lepszych wogóle. Powiem wprost, nie spodziewałem sie takiego mistrzostwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - BSG 4x10
Skąd ja wiedziałem, że Ziemia będzie tak wyglądać :lol:

Odcinek jeden z najlepszych w ogóle i najlepszy z całego 4 sezonu.

Ciekawe co teraz będą robić do końca sezonu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jakie są najlepsze seriale dostępne w wersji DVD lub HD? Chodzi mi o coś w rodzaju Pitbulla czy Skazanego na śmierć. Ciekawość musi mnie pożerać od środka od 1. minuty oglądania :D.

* Zagubionie odpadają - jakieś to nijakie...

Californication

Dexter

Glina

Jericho (takie srednie, ale dosc ciekawe)

The Lost Room (bardzo fajny miniserial)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No była...ale pocięta (bez efektów s-f i muzyki) jak napisałem wcześniej :P

I było tak z dwoma pierwszymi odcinkami czwartego sezonu :>

A Jericho 3 pierwsze odcinki w DVDRip (czy tam DVDScr) na 2-4 tygodnie przed premierą pierwszego ;) Więc nie pierwszy raz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No była...ale pocięta (bez efektów s-f i muzyki) jak napisałem wcześniej :P

I było tak z dwoma pierwszymi odcinkami czwartego sezonu :>

To chyba mieliśmy inną wersje serialu. Druga połowa 3 sezonu SGA była w sieci (nawet w wersji XviD ASD z napisami Hataka) dokładnie na trzy miesiące przez planowaną premierą. I gdy serial co tydzień sie sciągało po odcinku, na stronie SGA była wciąż data premiery w przyszłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę się sprzeczał, bo to jednak dość dawno było :P

Co do samego odcinka to się zawiodłem. Strasznie słabe rozpoczęcie sezonu. Miałem wrażenie, że oglądam coś zrobionego kompletnie na odwał -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SGA 5x01

Żal. Ja wiem, że to s-f, ale niektóre rzeczy w tym odcinku były absurdalne wręcz. Odcinek moze nie nudny, ale... no właśnie nie wiem, szykowało sie lepsze widowisko. A już po samym początku odcinka, było doskonale wiadomo co sie wydaży na sam koniec...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos tu wspomnial o serialu Nip/Tuck, i musze powiedziec ze rewelacja.

http://www.imdb.com/title/tt0361217/

Naprawde niezly serial.

No, nareszcie. :] Bo juz myslalem, ze nikt sie na tym serialu nie poznal. ;) W polowie 3 sezonu jest maly spadek formy, ale final i dalsze odcinki (obecnie jestem w polowie 4 sezonu) sa rewelacyjne.

Wedlug mnie jest chyba nawet lepszy od Californication...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ale nudy... Wszystkie ciekawe seriale mają przerwę nie ma co oglądać... Może ktoś coś poleci ? ;] (Byle by nie komedie)

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "To już widziałem ;)"
24........................... 1/2/3/4/5/6Band Of Brothers............. 1 (ms)Battlestar Galactica......... 1/2/3/4Bionic Woman................. 1Bones........................ 1/2/3Californication.............. 1C.S.I. - New York............ 1/2/3/4Dead Zone.................... 1/2/3/4/5/6Dexter....................... 1/2Dresden Files................ 1Drive........................ 1Eureka....................... 1/2Heroes....................... 1/2House M.D.................... 1/2/3/4Invision..................... 1Jericho...................... 1/2Karny Batalion............... 1 (ms)Knight Rider................. 1Kyle XY...................... 1/2Life......................... 1Lost......................... 1/2/3/4Masters of Science Fiction... 1 (ms)numb3rs...................... 1/2/3/4New Amsterdam................ 1Prison Break................. 1/2/3ReGenesis.................... 1/2/3/4Sarah Connor Chronicles...... 1Scrubs....................... 1/2/3/4/5/6/7Simpsons..................... 1/2/3/17/18Sliders...................... 1/2/3/4/5Smallville................... 1/2Stargate Atlantis............ 1/2/3/4/5Stargate SG-1................ 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10Supernatural................. 1/2/3Tajemnica twierdzy szyfrów... 1 (ms)The 4400..................... 1/2/3/4The Company.................. 1 (ms)The Lost Room................ 1 (ms)The Sopranos................. 1/2/3/4/5/6The Unit..................... 1/2/3Top Gear..................... 3/4/5/6/7/8/9/10/11Torchwood.................... 1/2Veronica Mars................ 1/2/3Włatcy Móch.................. 1/2/3/4X-Files...................... 1/2/3/4/5/6/7/8/9* ms - mini serial
Z góry dzięki ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie wyszedl rel Stargate Continuum, biore sie za ogladanie potem dodam relacje.

http://hatak.pl/zwiastuny/14/StargateContinuum/ - zwiastun continuum, imho zapowiada sie super.

@Mardok - Alias jest zacny, ja wlasnie ogladam 2 sezon, pierwszy bardzo dobry.

Edytowane przez evocati

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie wyszedl rel Stargate Continuum, biore sie za ogladanie potem dodam relacje.

http://hatak.pl/zwiastuny/14/StargateContinuum/ - zwiastun continuum, imho zapowiada sie super.

@Mardok - Alias jest zacny, ja wlasnie ogladam 2 sezon, pierwszy bardzo dobry.

Hym chyba jednak najpierw zainteresuję się Stargate Continuum dzięki za info ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi