carek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Co do Dextera » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Dex 4x12" Nie zastanawia was jedno, a mianowicie Rita dzwoniła do Dextera jak widziała księżyc, więc był wieczór. Trójkowy z warsztatu wyjechał w dzień (Dexter go śledził - bo go dopadł poza miastem), więc raczej nie Trójkowy ją zabił... czyste moje spekulacje » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Rita raczej mówiła, że księżyc dopiero będzie, więc był to raczej dzień, trójkowy musiał ją zabić, po tym jak wróciła po papiery, które zapomniała, a Dexter pewnie w tym czasie grzebał w samochodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) LoL. Wystarczy poczytać wywiady na oficjalnych stronach a nie wymyślać bajki ;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Interview" http://www.tvguide.com/News/Dexters-Season-Jump-1013111.aspx Jest jasno napisane, że Trinity zabił Ritę. Dlaczego zdecydowali się na taki scenariusz ? Po to aby otworzyć sobie milion różnych możliwości (tak twierdzą i rzeczywiście tak jest), a jaki scenariusz napiszą do 5 sezonu to sie dopiero okaże i jak w wywiadzie jest powiedziane, że jeszcze nic nie ustalili, dopiero się zbiorą i będę rozmawiać o scenariuszu na sezon 5. Można się zastanawiać czy Dexter tak naprawdę złamał cykl Trinity-iego? Niektórzy myślą, że zabicie Rity to tylko sen Dextera, co jest brednią, bo chociażby w powyższym wywiadzie, czy też w wywiadzie z samym odtwórcą roli Trinity-iego można się dowiedzieć, że to on właśnie ją zabił. Ponadto analizując dokładnie jego słowa na łożu śmierci (trafniej mówiąc egzekucji dokonanej przez Dextera) można się tylko utwierdzić w tym przekonaniu, że on zabił Ritę (D: "Ja też mam rodzinę Arturze, jestem dla nich dobry...", T: "Jesteś jak dziecko" - co dodatkowo może znaczyć, że znał przeszłość Dextera, D: "Nic nie jest nieuniknione.. ", T:"Już jest po wszystkim" - i tutaj dokładnie potwierdza, że ją zabił). Edytowane 16 Grudnia 2009 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Szkoda Californication i tego zakonczenia :( Teraz tylko czekac na kolejy sezon!rf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Dexter - ostatni i cały sezon 10/10 Edytowane 16 Grudnia 2009 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dexter season finale - jestem w szoku. Spodziewałem się wszystkiego ale nie takiego akcentu. każdy odcinek finałowy serialu jest jakiś ekstra ale to co pokazał dexter to inny poziom zupełnie. Szczęka na ziemi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dexter - prochu nie wymyślę, wszystko zostało powiedziane - rok należał do Morganów ;) Californication - jakoś nie bardzo mi się to zakończenie spodobało, ale czekam na kolejny sezon, nie tylko na rozwój wydarzeń u Hanka, ale i Runkle'a :D Jak tam Fringe ? Pierwszy sezon mi się ogólnie podobał, drugiego nawet nie zacząłem z braku czasu, myślę gdzieś w międzyczasie teraz nadrobić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ja po wczorajszym finałowym odcinku Dextera do dziś nie mogę się pozbierać. Finał mocny - nawet bardzo. Co do drugiego sezonu Fringa to jak ktoś lubi klimaty s-f to da się spokojnie strawić - gorsze rzeczy się oglądało ;). Gorsza sprawa, iż zima przyszła a tu połowa seriali z oglądanych pauzuje między sezonami, a druga połowa pauzuje wewnątrz sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Polecam obadać mini serial Paradox jestem po drugim odcinku i właśnie zabieram się za 3. W skrócie 8 zdjęć przyszłości, grupa dochodzeniowa, kilka godzin na rozwiązanie sprawy. Naprawdę trzyma w napięciu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja tez po dwóch jestem, można obejrzeć nie jest zły. Przynajmniej odmiana od amerykańskiego stylu tworzenia seriali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dexter - prochu nie wymyślę, wszystko zostało powiedziane - rok należał do Morganów ;) Californication - jakoś nie bardzo mi się to zakończenie spodobało, ale czekam na kolejny sezon, nie tylko na rozwój wydarzeń u Hanka, ale i Runkle'a :D Jak tam Fringe ? Pierwszy sezon mi się ogólnie podobał, drugiego nawet nie zacząłem z braku czasu, myślę gdzieś w międzyczasie teraz nadrobić.. Trzyma się, ale trochę jak dla mnie zaczynają przekombinowywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja tez po dwóch jestem, można obejrzeć nie jest zły. Przynajmniej odmiana od amerykańskiego stylu tworzenia seriali. Dokładnie tak + nie przeciągają bo ma być krótkie do tego 4 odcinek zapowiada się nieźle. Jak na serial o którym dowiedziałem się przypadkiem z hataka to jest naprawdę nieźle i mogę polecić bardzo fajny serial wieczorkiem do browarka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 fringe jak najbardziej pozytywnie ; wybiegając w przyszłość z dexterem: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." jak dex wywinie się z tej sytuacji? Rita zamordowana w wannie gliny od razu uznają ją za ofiarę trójkowego pojawi się pytanie dlaczego ona? Quinn cały czas podejrzewał o coś dextera jak urywał się z pracy... bardzo ciekawi mnie jak rozgryzą fabularnie ten wątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." jak dex wywinie się z tej sytuacji? Rita zamordowana w wannie gliny od razu uznają ją za ofiarę trójkowego pojawi się pytanie dlaczego ona? Quinn cały czas podejrzewał o coś dextera jak urywał się z pracy... bardzo ciekawi mnie jak rozgryzą fabularnie ten wątek. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." tutaj mozna sie takze pokusic o najprostsze rozwiazanie, corka trinity -> debb morgan -> dexter morgan -> rita morgan PS. Juz prawie tydzien nie moge sie otrzasnac po tym odcinku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Ktos ogladal animowane Dexter Early Cuts ? :) Moze to nie to samo co serial ale dla fanow must see ;) krotkie epizody ukazujace Dextera przed tym jakiego go poznalismy w pierwszym sezonie. http://hatak.pl/news/7103/Obejrzyj_Dexter_Early_Cuts/ Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "dexter ;)" A ja mam takie głupie przeczucie, że Debra nadal będzie grzebać w przeszłości Dextera aż w końcu go rozgryzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ktos ogladal animowane Dexter Early Cuts ? :) Moze to nie to samo co serial ale dla fanow must see ;) krotkie epizody ukazujace Dextera przed tym jakiego go poznalismy w pierwszym sezonie. http://hatak.pl/news/7103/Obejrzyj_Dexter_Early_Cuts/ pierwsze 4 odc. kolejne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja zacząłem nadrabiać zaległości i oglądam Dextera ;) Po 1 epku jestem baaardzo pozytywnie nastawiony do tego tytułu. Zobaczymy jak to się rozkręci. Wesołych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Po dość długiej przerwie zabrałem się wczoraj za 9 odcinek 4. serii, skończyło się oglądaniem do 4 rano, żeby skończyć sezon. Można powiedzieć tylko to co przedmówcy - GENIALNE! Nie można wyjść z podziwu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Doctor Who The End of Time - I O *(^*&$&^#... Szkoda tylko ze pozostał jeden odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Przedwczoraj skończyłem nadganiać(czyli do odc. e02e6) z nudów Legend Of The Seeker(Miecz Prawdy) Całkiem znośny serialik w swojej tematyce nie ma chyba konkurencji świat i fabuła bardzo fajny, klimat czasami trochę za baśniowy choć może przesadzam 1 co mnie trochę zraziło to to że odcinki są zawsze z Happy Endem co prawda trochę osób czasem zginie, ale patrząc na minuty do końca wiem, że zaraz się wszystko "cudownie" rozwiąże co może trochę nudzić. Po za tym serial jak na razie bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 dobra, niech ktos oceni kazdy sezon dextera w skali 0-10 bo obejrzalem 2 sezony i nie wiem czy warto ogladac dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) 1wszy - 9,5 2gi - 8 3ci - 5 4ty - 10 Skala 1-10 Edytowane 29 Grudnia 2009 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 1-9.5 2-10 3-9 4-10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 dobra, niech ktos oceni kazdy sezon dextera w skali 0-10 bo obejrzalem 2 sezony i nie wiem czy warto ogladac dalej. Czy warto ogladac dalej? :D Sam sobie odpowiedziales na to pytanie skoro po dwoch sezonach nie wiesz czy ogladac dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) @feluś +1 wciagnalem w wolne 3 sezony trawki, calkiem calkiem Edytowane 29 Grudnia 2009 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 dwie noce zarwane i 2 pierwsze sezony dextera obejrzane... dziwi mnie niekonsekwencja glownego bohatera i kilka watkow jest naciaganych, ale ogolnie jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Weeds, Dexter, House. Każde ma swoje wady ale też zalety i to jest mniej więcej mój gust. Proszę uprzejmie polecić mi coś w ten deseń :) Tak tak, family guy :DOk lets give it a try [; Edytowane 29 Grudnia 2009 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Podales 3 rozne typy seriali, nie da sie z tego wyciagnac czegos wspolnego oprocz tego, ze sa one ostatnio na topie. Sprobuj Californication, How I Met Your Mother Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 family guy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k33l Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tak tak, family guy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...