jonathan Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 no to masz malego spojlera wikingow ;] http://pl.wikipedia.org/wiki/Ella_z_Nortumbrii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Nie chcę żadnych spoilerów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Czysta historia... Jak bedzie w serialu... Moze siegnie az tak daleko. W koncu synow juz ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Biorąc pod uwagę jak zaakcentowali narodziny Ivara Ragnarssona, stawiałbym że przynajmniej planują dojście z historią do jego podbojów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Omijam seriale ale Almost Human wessało mnie jak bagno w japonkach. Co jeszcze jest skończonego o zabawieniu sci-fi/crime wartego uwagi? Political-fiction i historyczne interesują mnie jak PKB Tanzanii. Sięgnąłem skuszony oceną i... dla mnie tragedia, serial klasy C strasznie sztuczny - taki "Komisarz Alex" w przyszłości... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Sięgnąłem skuszony oceną i... dla mnie tragedia, serial klasy C strasznie sztuczny - taki "Komisarz Alex" w przyszłości...Subiektywną oceną dodaj. Dla kogoś kto nie śledzi 3 seriali na raz które zajmują top ten może być :-P Patelnia E975 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 no to czeka nas teraz 2-3 nudne epizody got, w przedostatnim wyrok, w ostatnim zabojstwo/pojedynek ;-) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Ja nie wiem jak można być takim ignorantem... Nie każdy czytał książkę. Podobnie jak ja niektórzy najpierw oglądają, a potem czytają każdy tom. Weź to w Spoiler z łaski swojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Spoilery... w GoT oczywistym jest że co chwila się mordują, zdradzają i "miłują" teraz czekac tylko na Tywina "Sraczkę" Lanistera i jego last performance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 sorry Devil, ale gdzie ja fabule zdradzilem? ten schemat jest dla kazdego sezonu... hipokryci 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 A ile ksiazek grzechuk przeczytales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 polowe czyli 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Czyli nawet nie ogarniasz tego co ma miejsce juz teraz w serialu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 a co to ma do rzeczy, skoro nie spoileruje? czy gdybym przeczytal wszystkie ksiazki, mialbym do tego prawo? litosci... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Chodzi o to że spoilerem nazywasz tekst "2-3 nudne epizody, w przedostatnim wyrok, w ostatnim zabojstwo/pojedynek ", gdzie schemat ten we wszystkich sezonach - 2-3 odcinki wprowadzenia -> większe wydarzenie -> kilka zapychaczy -> kulminacja sezonu (np. jak wyprawa Stanisa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 kazdy sezon do tej pory mial 9 odcinek kulminacyjny - gdzie tutaj spoiler? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Arrow-oglądałem 1 sezon głównie dla wątku z wyspy ale początek drugiego sezonu mnie strasznie rozczarował. Serial słaby,wiele wątków nie trzyma się kupy,idiotyczne rozstrzygnięcia,bohaterzy i czarne charaktery mnożą się w tym mieście bez końca. Trochę zmarnowany potencjał tego serialu Edytowane 10 Maja 2014 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Końcówka drugiego sezonu (Arrow) ratuje sprawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Pierwszy sezon arrow jest słaby i irytujący. Ciągle i fail this city, undertaking, i inne podobne. Jednak drugi sezon daje radę, przede wszystkim końcówka. Świetnie spisuje się też aktor grający Death Stroke' a. Ogólnie drugi sezon jest klasę wyżej niż poprzedni.Maźnięte z Note 3 edit: Końcówka nowego odcinka Gry o Tron wraz z Lord of Castamere w tle robi wrażenia. Tyrion coraz bardziej umacnia się na pozycji mojego ulubionego bohatera GoT. Edytowane 12 Maja 2014 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Aktor grający karła, pierwsza klasa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) GOT- jeden z lepszych odcinków z całej serii.Ostatnie sceny z Tyrionem robią wrażenie. Edytowane 13 Maja 2014 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 No cóż książki nie czytałem, więc nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Czekam na następny odcinek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 Aktor grający karła, pierwsza klasa. Idealnie go dobrali do tej roli :) Przeważnie jego mimika podczas opowieści Oberyna w nowym odcinku. No i sam Baeilish się rozkręca :) No i niestety wątek Daenerys ciągle leży: zafundowano nam jakże poważny dylemat, przed jakim stanęła Danny - otóż którego kuksa wybrać, a ma ich przecież całe rzesze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 GOT-jestem rozczarowany,że walka dnia została przełożona o tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 W sumie to o 2 tygodnie, bo za tydzień z jakiejś tam okazji nie będzie premiery nowego odcinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Też się nakręciłem. Odliczałem dni czekając na tą walkę a tu zonk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 musze przyznac ze Fargo jest niezle na swoj sposob. fajnie zagrana postac Malvo. Hannibal jak zawsze trzyma w napieciu. lada chwila final sezonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Tak, finał Hannibala w sobotę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Hanni fajny chociaż ci co oglądali filmy wiedzą mniej więcej co będzie dalej. ;> Fargo zakręcone tak samo jak protoplasta o tym samym tytule. Fajne powiązania z filmem np. skrobaczka do lodu wbita w śnieg przez buscemiego. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 House of Cards powtarzają cały pierwszy sezon. Maraton 2 dniowy na ale kino+ od dzisiaj 20:10 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...