Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.05.2014 o 15:11, Orgiusz napisał(a):

Omijam seriale ale Almost Human wessało mnie jak bagno w japonkach. Co jeszcze jest skończonego o zabawieniu sci-fi/crime wartego uwagi? Political-fiction i historyczne interesują mnie jak PKB Tanzanii. 

Sięgnąłem skuszony oceną i... dla mnie tragedia, serial klasy C strasznie sztuczny - taki "Komisarz Alex" w przyszłości...

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 6.05.2014 o 17:17, KHOT napisał(a):

Sięgnąłem skuszony oceną i... dla mnie tragedia, serial klasy C strasznie sztuczny - taki "Komisarz Alex" w przyszłości...

Subiektywną oceną dodaj. Dla kogoś kto nie śledzi 3 seriali na raz które zajmują top ten może być :-P

Patelnia E975

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to że spoilerem nazywasz tekst "2-3 nudne epizody, w przedostatnim wyrok, w ostatnim zabojstwo/pojedynek ", gdzie schemat ten we wszystkich sezonach

- 2-3 odcinki wprowadzenia -> większe wydarzenie -> kilka zapychaczy -> kulminacja sezonu (np. jak wyprawa Stanisa).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arrow-oglądałem 1 sezon głównie dla wątku z wyspy ale początek drugiego sezonu mnie strasznie rozczarował.

Serial słaby,wiele wątków nie trzyma się kupy,idiotyczne rozstrzygnięcia,bohaterzy i czarne charaktery mnożą się w tym mieście bez końca.

Trochę zmarnowany potencjał tego serialu

Edytowane przez JejoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy sezon arrow jest słaby i irytujący. Ciągle i fail this city, undertaking, i inne podobne. Jednak drugi sezon daje radę, przede wszystkim końcówka. Świetnie spisuje się też aktor grający Death Stroke' a. Ogólnie drugi sezon jest klasę wyżej niż poprzedni.

Maźnięte z Note 3

edit:

Końcówka nowego odcinka Gry o Tron wraz z Lord of Castamere w tle robi wrażenia. Tyrion coraz bardziej umacnia się na pozycji mojego ulubionego bohatera GoT.

Edytowane przez Quave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 12.05.2014 o 15:22, aerial napisał(a):

Aktor grający karła, pierwsza klasa.

Idealnie go dobrali do tej roli :) Przeważnie jego mimika podczas opowieści Oberyna w nowym odcinku. No i sam Baeilish się rozkręca :) No i niestety wątek Daenerys ciągle leży:

Pokaż ukrytą zawartość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hanni fajny chociaż ci co oglądali filmy wiedzą mniej więcej co będzie dalej. ;>

Fargo zakręcone tak samo jak protoplasta o tym samym tytule. Fajne powiązania z filmem np. skrobaczka do lodu wbita w śnieg przez buscemiego. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi