Gość Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Muszę przyznać, że część gagów było "niewyjściowych" ale byłbym hipokrytą gdybym zaprzeczał że mnie rozbawiły. Coraz bliżej do Mr.Robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Silicon Valley s01 Początkowo bardzo mnie odrzucił przerysowanymi postaciami, jednak za drugim podejściem było ciut lepiej. Powoli się przyzwyczaiłem. Wstyd przyznać, ale serial im głupszy tym bardziej bawi. Ja właśnie go zacząłem i powiem, że taki Big Bang Theory w świecie IT. Hehe. Ładnie pokazują problemy start upów i generalnie WOW biznes na wesoło. W sumie mogę polecić dla odmóżdżenia. Taka odskocznia od poważnych tematów, szczególnie jak ktoś czuje te klimaty i siedzi troszkę w IT. Edytowane 5 Lipca 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Ja właśnie go zacząłem i powiem, że taki Big Bang Theory w świecie IT. Hehe. Ładnie pokazują problemy start upów i generalnie WOW biznes na wesoło. W sumie mogę polecić dla odmóżdżenia. Taka odskocznia od poważnych tematów, szczególnie jak ktoś czuje te klimaty i siedzi troszkę w IT. czy ja wiem? oglądałem kawałek i w sumie bida, zwolnili cały zespół, bo nie dokończyli projektu, zamiast siedzieć i kodzić to prowadzą jakieś jałowe dyskusje o krześle :) a tymczasem mamy zapowiedź nowego sezonu Asha: http://www.panoramixo.pl/2016/07/ash-vs-evil-dead-sezon-2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Jak ktoś ogląda serial Supernatural (Nie z tego świata) to premiera 12 sezonu będzie 13 października 2016 - http://release-date.info/tv-series/supernatural-season-12-release-date-4483039023/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 No niektórzy jeszcze oglądają ten tasiemiec :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Kurde, przebiją Modę Na Sukces niedługo Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Ale przyznam szczerze że daje mi jeszcze jako taką przyjemność z oglądania :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Ale przyznam szczerze że daje mi jeszcze jako taką przyjemność z oglądania :wink2: Taki mają klimat właśnie, acz ja jestem w plecy chyba cały sezon z braku czasu. Chyba wystartował Ray Donovan S4. Edytowane 13 Lipca 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tooly Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Dziś powraca z drugim sezonem Mr.Robot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) BoJack HorsemanWTF O_O :lol:10/10 Edytowane 13 Lipca 2016 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Netflix wypuścił : Stranger Things może być dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Netflix wypuścił : Stranger Things może być dobry. polecam dobrze sie oglada 45min schodzi jak 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Netflix wypuścił : Stranger Things może być dobry. polecam dobrze sie oglada 45min schodzi jak 10 Również polecam, też się skusiłem i jest świetnie. Klimat sączy się z ekranu solidnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Kurde kolejny do kolejki... wrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 A jednak jest tygrys :D, ciekawe na ile scen im kasy wystarczy? Po za tym trailer standardowo obiecuje akcje, a w praktyce pewnie będzie jak zwykle "nie równo". Ale nie ma co gdybać, na premierę z racji finału oglądalność na pewno będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Netflix wypuścił : Stranger Things może być dobry. polecam dobrze sie oglada 45min schodzi jak 10 Również polecam, też się skusiłem i jest świetnie. Klimat sączy się z ekranu solidnie... Dzięki Wam mam co oglądać. Fajny klimat, też polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Też oglądam i chyba zakochałem się w Nancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Ale nie wiem czy się zgodzicie, według mnie Winona Ryder gra tam fatalnie. Nie przekonująco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Ogladam ten serial i... mam wrazenie, ze juz to widzialem. Scena z basenem i zniknieciem wrecz skopiowana z jakiegos filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Dokładnie, nie rozumiem tego zachwytu nad tym serialem, żeby nie było wczoraj skończyłem ostatni odcinek. Klimat fajny, gra aktorska też niezła (szczególnie dzieci) ale cały serial jest strasznie wtórny i odtwórczy. Raczej drugi sezon sobie daruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Mi sie najbardziej podoba jak dotychczas czolowka w stylu lat '90 ;) Dobra skończyłem serial. 7/10 i nie więcej bo jednak czegoś brakuje w nim. Pomysł dość ciekawy, jednak... wojskowi nie dali rady temu stworkowi, a band dzieciaków go nieźle sponiewierała? :D Winona zagrała bdb. - kobietę zaczynającą popadać w obłęd po zaginięciu syna. Jednak od 3 odcinka miałem wrażenie , że 11 odpowiada za cały ten bajzel. A nowa seria może być zbyt nieprzemyślana, ale zobaczymy. Mimo wszystko Will latający między dwoma światami... Albo te macki co nimi pluje, oby się to nie rozmnażało w ten sposób. Edytowane 27 Lipca 2016 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 A ja wsiąkłem jak w bagno. Oczywiście, że fabularnie to jest kopiuj-wklej i wymieszaj stare hity '80, ale właśnie taki ten serial miał być. Nostalgia robi swoje - człowiek dorastał na Gooniesach, E.T., ekranizacjach prozy Kinga... No i muzyka - jak ktoś ma ochotę na więcej takich klimatów, to polecam Dance with the dead, Gunship, Perturbator - na YT łatwo odnaleźć. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Obecnie zakończyłem drugi sezon Marco Polo. Zacny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ja w tym tygodniu sięgnąłem po The night of i muszę przyznać że to zacny kryminał. W obsadzie jest paru znajomków z Boardwalk empire :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 mr robot s02e06 (początkowa scena) - POLEGŁEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Serial trzyma poziom i jest nieźle zakręcony to fakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Fear the Walking Dead ruszylo. Nawet niezly odcinek i jak narazie serial trzyma wyzszy poziom niz jego pierwowzor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Post pod postem, ale narcos sezon 2 wyszedl. edit: Escobar w pelni formy i bardziej baddas niz wczesniej ;) Edytowane 3 Września 2016 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 The Heavy Water War: Stopping Hitler's Atomic Bomb 2016 - a nie powiem, sami przekonajcie się. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) "the night of" - alez mnie trzymał w napieciu a szczegolnie final (1,5h) 9/10 Edytowane 19 Września 2016 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...