IGI Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 http://www.filmweb.pl/serial/Tabu-2017-708201 POLECAM!!! Miodny, dobrze się ogląda, zwroty akcji, intryga, klimat, scenografia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2017 Naraził komu tobie ? Ostatni sezon Losta to też padaka jak dla mnie. TWD o 3-4 sezonu systematycznie w dół. WIęc nie wiem do kogo z tą listą i w ogóle jaki jest sens byś tu co chwila takie listy wrzucał bez żadnego opisu czy recenzji bo tobie się spodobał. Mnie nie. Natomiast pisząc o serialu, który generalnie jest bardzo wysoko oceniany wszędzie, że to shit jest co najmniej nieporozumieniem, ja bym to nazwał rażącym wprowadzaniem w błąd. Można mieć własne zdanie, ale obiektywne. Listę po to wstawiam, by ktoś kto poszukuje, wiedział, że takowe istnieją. Opinia jak opinia, trzeba się samemu przekonać, czy podejdzie, czy nie. A opis i recenzję to są gdzie indziej, całą robotę nie muszę wykonywać, bo ktoś jest na tyle leniwy, że mu się nie chce zerknąć chociażby na filmweba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 A co mnie obchodza inni? Im sie podoba to ok, mi nie musi. Po za tym wystarczy popatrzec na filmweb i jego oceny aby zobaczyc, ze nie odzwierciedlaja rzeczywistosci w wiekszosci przypadkow. Np. taki TWD 8,5/10 xD a wiekszy smiech, ze dotychczas (ostatni sezon to padaka) swietny serial Vikings ma niewiele wiecej - 8.7. I ta ocene jestem w stanie uznac za ok, ale nie to co jest przy TWD. To pierwszy z brzegu przyklad, a nie chce mi sie przegladac top100 seriali i po kilkadziesiat odcinkow kazdego aby wszystko poweryfikowac i zamknac gebe "A to podpadles brahu!" ludkom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Iron Fist znienawidzony przez krytyków, ale oglądałem wszystkie odcinki w weekend to w sumie nie ma dramatu, wiadomo, budżet raczej niewielki, (Carrie-Anne Moss ehh gdzie ten matrix) przypomina mi Legendy Kung Fu. Legion mutanci w akcji w trochę inny sposób, fajna pokręcona fabuła, niezła gra aktorska, da sie oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Black Sails S04E09. Ostatnia scena masakruje. Ten serial z sezonu na sezon coraz bardziej wciaga i wgnata w fotel :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2017 @up jeszcze nie oglądałem ale jutro ostatni odcinek serialu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Niestety :/ Ciekawe czy serial opowiadajacy o dalszych losach piratow (nie pamietam nazwy) ma chociaz troche poziom zblizony do Black Sails ;) Brakowac bedzie postaci Flinta (aktor go grajacy wykonal zajebista prace ;) ) i Silvera (co prawda Flintowi ustepuje, ale tylko nieznacznie). W sumie to teraz nie ma zadnego ciekawego serialu do ogladania :/ Ostatni sezon GoT dopiero w wakacje (?) a i tak nie jest tak wciagajacy jak ostatnie 2 sezony BS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jest film o dalszych losach bohaterów na podstawie książki Wyspa Skarbów. Film mataki sam tytuł i z tego co czytalem to wersja z1990 roku jest najlepsza. Co do seriali, Taboo oglądało mi sie mega przyjemnie, czekam na 5 sezon House of cards w maju, a tak to z przyzwyczajenia oglądam BBT i Supernatural;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Niestety :/ Ciekawe czy serial opowiadajacy o dalszych losach piratow (nie pamietam nazwy) ma chociaz troche poziom zblizony do Black Sails ;) Brakowac bedzie postaci Flinta (aktor go grajacy wykonal zajebista prace ;) ) i Silvera (co prawda Flintowi ustepuje, ale tylko nieznacznie). W sumie to teraz nie ma zadnego ciekawego serialu do ogladania :/ Ostatni sezon GoT dopiero w wakacje (?) a i tak nie jest tak wciagajacy jak ostatnie 2 sezony BS. Ostatni sezon GOT dopiero za rok (tylko 6 odcinków), a tegoroczny krótszy niż poprzednie (tylko 7 odcinków) Ja oglądam Homeland i obecny sezon całkiem niezły, oczywiście trzeba się przyzwyczaić do głównej bohaterki która potrafi być irytująca :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 A mi sie wydawalo, ze to juz ostatni sezon GoT :D Taboo zaczalem ogladac, aktualnie 3 odc. Troche irytuja mnie te akcje z jakimis murzynskimi rytualami czy komunikacja przez ognisko niczym telefon o,O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Zaliczyl ktos juz Prison Breaka nowego? Warto w ogole tracic czas (z perspektywy 4 sezonu, watpie, ale a noz widelec...) Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) No i koniec Black Sails. Zakonczenie moim zdaniem bardzo hmm filozoficzne, podobało mi się choć sam wątek homo niesamowicie irytował. Ogolnie jest to jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem a scena bitwy w ostatnim odcinku między statkami była kapitalna. Polecam każdemu Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez DarkSoul88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Trochę poleciałeś z tym homo spoilerem. Wczoraj zacząłem drugi sezon, a tu takie dziwi. Co do nowego Prisona to będziecie zaskoczeni. Dużo się dzieje jak na pierwszy odcinek. Żadne tam ślimaczenie od razu coś się dzieje konkretnego. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 @up, wybacz, juz poprawione, mam nadzieje ze wiele ci serialu nie zepsułem..:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zaliczyl ktos juz Prison Breaka nowego? Warto w ogole tracic czas (z perspektywy 4 sezonu, watpie, ale a noz widelec...) Wczoraj obejrzałem i powiem szczerze, że jest tak jak spodziewałem się czyli średniak. Poziom 4 sezonu jak dla mnie. Moze potem będzie ciekawiej. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jesli 4 sezon uwazasz za sredniak... to nie chcialbym widziec serialu, ktory uwazasz za dziadostwo. Ogolnie PB pierwszy sezon bdb, 2 ledwo dobry, a 3 i 4 to juz jazda bez trzymanki ostro w dol. Ledwo zmeczylem calosc :/ Co do Tabu (taboo). Swietnie wyglada, ale... ot pusta wydmuszka. Zwidy glownego bohatera denerwuja i nijak nie pasuja do calosci. Historia taka troche na odwal sie. Im dalej tym gorzej :/ Ogolnie to z calego serialu najlepiej zagral aktor wcielajacy sie w donosiciela tranzystyte. Hardy po raz kolejny okazal sie przereklamowany - nie ma to jak po raz setny grac mroka z zerowa ekspresja... 6/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No to i ja stracilem godzinke na braci Scotfield. Ogolnie plus za klimat poprzednikow, prace kamery, muzyke i T-Baga bo gosc ma dalej tą psychozę w oczach. Ale raczej nic super z tego nie bedzie, fabula żenująca, odwrocenie rol to nie jest pomysl godny nawet odgrzewanego kotleta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ale to było do przewidzenia z tym odwróceniem ról, bo nic innego by nie wymyślili. Co do 4 sezonu to napisałem średniak bo były ze 2 odcinki dobre. Dlatego go nie skreśiłem. Po za tym reszta odcinków to dno. A które to te lepsze z 4 sezonu ? To finalny dawał radę i ten jak Michael kradł Scylle. W 3 sezonie z kolei wszystkie były dla mnie słabe, a niektóre to już w ogóle. 2 sezon nie dużo lepszy. Dla mnie serial mógł się zakończyć na 1 sezonie. Co do finału 7 sezonu TWD to jest tak jak przewidziałem z Neganem. Czyli czekamy na 8 sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ktos jeszcze TWD oglada? Toc to zakrawa o masochizm :P Skonczylem wlasnie BlackSails... Kurde bedzie mi brakowac postaci Flinta i Rakhama :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja oglądam, ale się trochę wycwaniłem, bo bym już dawno odpuścił te głupoty. Aż mi się nie chce wierzyć, że komiks jest tak samo durny. Moj sekret to przewijanie do przodu :D Dosyć z paplaniem i rozterkami, głupią miną Ricka zza tłustych włosów która towarzyszy nam od paru sezonów i innych bzdetów. To nie Moda na sukces. Ponoć kończą tą gehennę na 8 sezonie. Zamierzam oglądać do samego końca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 TWD oglądam na zasadzie: czekam na 3-4 odcinki, całość obejrzę w 30minut, czuję że niewiele straciłem :ETo już Z Nation wychodzi na bardziej racjonalny serial o zombie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 American Gods S01E01-02 - Podczas znacznej części pilota nie wiedziałem co oglądam. Książkowego pierwowzoru nie znam i sam świat serialu wydawał się co najmniej dziwny. Po emisji drugiego odcinka co nieco się już układa i jak narazie jest intrygująco dobrze. Nie ukrywam, że serial zainteresował mnie z początku głównie przez Iana McShane, którego grę aktorską lubię, ale reszta postaci też ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 S03 Twin Peaks ktoś ogląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ja oglądam.Jak dla mnie,ciężki klimat,drugi sezon był porąbany ale ten....przynajmniej pierwsze dwa odcinki.Od trzeciego jest już ciekawiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Super, że są starzy aktorzy. Dwa pierwsze odcinki faktycznie ryją beret. Mało co się kupy trzyma. Po pierwszym tak mnie zassało, że musiałem zapodać drugi. A spać miałem iść :) Jest fajnie, cały Lynch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) house of cards 5 sezon juz od 2 dni jest. edit: 5 sezon dosc slaby :/ W sumie nie mieli juz chyba pomyslwo jak dalej to popchnac, wiec zaczeli juz baaardzo ostro tracic kontakt z rzeczywistoscia. Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Małpożer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Ozark z netflixa. Kawał dobrego 10-cio odcinkowego serialu. Ludzie mówią, że są podobieństwa do BB. Jest amerykańska rodzina, meksykańskie gangusy na poziomie tych z Queen of the South, ale nie ma dragów. Jest kasa. https://www.youtube.com/watch?v=UiLYP7P2tDU Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Czekając na Narcos 3 warto o coś zahaczyć na Netflix ? Orange is the new black zaczęliśmy głównie ze względu na żonę. Miło się na tym śpi ale chciałbym przeplatać poszczególne odcinki czymś dla mnie. Możecie coś polecić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 defender - lepiej niz JJ, LK czy IF, ale nadal daleko do poziomu DD :/ Troche glupich pomyslow, troche lania wody i glupawe zakonczenie. Od czasow DD poziom walk smiesznie niski jak w jakis budzetowkach... 6/10 Co warto obejrzec z netflixa? DD (daredevil), black sails, better call saul (cos w klimatach Braking bad). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 rick and morty s03e07 - wgniotło mnie w fotel O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...