mechl!k Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 a kto? bo myslałem ze mixer, tudzież inni userzy 1552582[/snapback] Nexer dopieszcza indeks i forum gier.. Kolejnym userem jest fipa - oprogramownia, cdromy I jeszcze kilku innycj ktorych nie bede tutaj wyminiał bo nie o to chodzi... Tylko nie zauwazyłes kto stowrzył Indeks Gier, Ogłoszenia z najwazniejszymi tematami na roznych subforach... I to zazwyczaj my musimy namawiac ludzi zeby coś robili dla forum.. A w wiekszosci jest riposta ze od tego my jestesmy.. ooo. tak sie skałada ze oprócz zgłaszania tematów wysyłałem PW z ludzmi o zbyt długich podpisach... 1552582[/snapback] I czy nie czujesz sie z tego powodu szczesliwy - mogles pomoc forum i uzytkownikowi.. Czy moze jakies wyroznienie chcesz?... oooo . dbacie o czysctosc? jak ? ze kłódeczke na temacik założycie? zazwyczaj ktos wpierw z userów podaje url do własciwego tematu 1552582[/snapback] Taaa... my tylko siedzimy i czekamy az jakis user poda nam temat... Na tym sie nasza rola konczy - bo jak sam mowisz tylko kłódka... Sam wiesz co piszesz? Watpie czy nadązyłbyś ze zgłaszaniem tematów jezeli taki scenariusz by istniał jak powyżej.. Ale oczywiscie Ty wiesz lepiej... łaske robicie ze moge przyjechac? zaczyna mnie to walic. jakby mało było for o kompach 1552582[/snapback] Nie dostrzegasz po prostu ze administracja musi nad tym pracowac.. Myslisz ze psrtyk i juz zlot gotowy.. Co do for o kompach - ktoś Cie tu trzyma? Uczestniczysz w nim doborowolnie, akceptujac jego regulamin.. mi ich absolutnie nie brakuje.... raczej wam bo argument "bo robicie burdel" jest po prostu żałosny 1552582[/snapback] To po co był ten "argument" na który ripostowałem? Od tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Nie podskakuj juz. Brak argumentow? Dlaczego macie byc uprzywilejowani i miec wlasne subforum? Bo zaraz zrobie to co do mnie nalezy, i skonczy sie dyskusja. Ale wtedy poczytasz forum jako leborg dopiero po moim powrocie 1552577[/snapback] To se ją kończ do chole%(!*), najlepiej założ własne forum tylko dla siebie. Będzie ql i elo i wogóle. Brak argumentów ? Jak narazie to cały czas ty masz brak argumentów ! Poziom na testowym był cały czas taki sam - taki syf "poziom się zniżał" to sobie możesz wmawiać użytkownikowi, który otwiera ten dział raz na tydzień. Forum testowe służy do testowania ? TO PO CHOLERE jasną pozwalaliście na wygłupy=AKCEPTOWALIŚCIE JE ? Naraz się nie spodobało i cho siup, myślicie, że każdy się zgodzi, bo wy jesteście guru i eot ? Nie, nie eot. Wyjdź lepiej bo prócz argumentów typu : a) testowe służy do testowania B) poziom testowego jest niski nic ciekawego nie powiesz, a to już czytałem dwa/więcej razy w tym tamcie. To napewno nie jest powód zamknięcia testowego. Drastycznie poziom naraz zaniżł temat o forum13 który pojawił się na OŚLEJ, więc kara w tej chwili należy się moderatorowi który walnął ten topic na testowe=cała wina spadła na testowe team. To, że pewni userzy nie wiedzieli jak się zachować na tamtym forum nie oznacza, że teraz wszyscy mają za to cierpieć. Nie przeginaj pały... To nie Ty tworzysz spisy tematów/indeksy - siedząc nad nimi godzinami wyszukując odpowiednich informacji itd. To również nie Ty zamykasz temat, wysyłasz PW z upomnieniami/ostrzeżeniami, prowadzisz dyskusje z "pokrzywdzonymi"... Tak samo to nie Ty dbasz o czystość tego foruim (za wyłaczeniem zgłaszania tematów)... Nie wspominam jeszcze o Zlocie na który Ty przejedziesz na gotowe... Wiec jezeli brak Ci argumentów, nie zniżaj sie do tego aby wymyślac takie teksty... Ale ja współtworzyłem, więc mogę się wypowiedzieć. Czemu się za to zabrałem? Bo pasował mi klimat na tym forum, luz, luz widoczny u userów i moderów i adminów. A tu nagle ktoś zabiera forum akceptowane przez około 3 lata bo mu się tak podoba - nie strawie takiego imo chamstwa. Tego typu wasze zachowanie właśnie powoduje to, że nikt nie chce dać czegoś od siebie (userzy) - coraz większe rygory nakładacie i myślicie, że ktoś coś zrobi za firko ? Nie, pokażcie wreszcie, że userzy też mają coś do powiedzenia, bo jak narazie postawa jest taka - "ja mam forum/jam moderator więc stfu ! greetz to jonathan". Ja w każdym razie nie mam zamiaru być na takim forum i żałuje, że wogóle poświeciłem na nie czas, chyba że ktoś wreszcie ruszy dupe i przejrzy na oczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 PANOWIE ... proponuję wrócić do tematu jutro (wieczorem), bo tak jak teraz rozmawiamy ... ja wiem jaki bedzie finał. Na spokojnie dyskutuje sie lepiej niż pod wpływem emocji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Finał będzie taki, że na 99% nikt nie zmieni decyzji co do testowego, bo widząc po wypowiedziach wyżej administracja ma nas w [gluteus maximus] (tak jak to pięknie ujął under). I pewni userzy pójdą sobie stąd lub zostaną zbanowani - oczywiście przytoczony zostanie będzie punkt regulaminu : 10. Nie krytykuj i nie podważaj autorytetu administratorów/moderatorów w kwestiach regulaminowych. Jest to prosta droga do opuszczenia forum. Bo oni są guru, więc wszyscy stfu. Edytowane 17 Lipca 2005 przez Nexer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 aTaSerwis, Ty tutaj jakieś dawne sytuacje przytaczałeś, a jak dlugo jesteś na forum, czy może nowe konto, nevermind, ale nie przerywaj bo robi się interesująco, jak szanowni Moderatorzy zamkną, to zamkną. Sam na forum długo nie goszczę, ale tak się przywiązałem, że można rzec, uzależniłem. Rano na kompa forum.purepc.pl....Ale poza tweak'iem świat widzę ;] Na testowe zaglądam/łem i sam wchodziłem w te klimaty ;] Pełen lajt (oczywiscie ten w ramach zdrowego rozsądku - a o ile się nie myle, do czasów forum 13stka było go wiele) Może i moje zdanie najmniej się tu liczy i i tak nic nie zdziała - postanowione, aczkolwiek szary user też ma swoje prawa. Kiedy patrze ja chopcy walczą o swoją niszę , to aż przykro, że tak brutalnie kończycie z tym. Nie raz się uśmiałem przy postach nexera/grobela-leborga/sysaka13/sid'a etc. I tak, jak nie przyczepiliscie się do testowego przed akcją, tak nie widzę powodu dla którego teraz mieli byscie się czepiać (może złe słownictwo) Cash, imo główny prowokator, niestety - dzieciak, no i chyba sprawca całego zamieszania (?) został zbanowany. On się wychylił, czym zawiniła reszta społeczenstwa ( ;] ) odwiedzająca testowe? Nagle "koniec SPAMU", zero zapowiedzi, no pewnie, prawo do tego macie, ale miło Wam, tak jak ktoś to ujął, "odbierać dom"? Płakać za testowym nie będę, może dlatego, że tak mocno się do niego nie przywiązałem. Imo ośla to nie to samo. Tyle, pozdrawiam, życze pomyślnego (ta...) rozwiązania sporu, który może i dla moderacji jest już rozwiązany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 "Testowe Tylko Do Testowania?... " z takimi tekstami to do topicu smiechu :lol: meFa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Ehhhh to forum samo się niszczy ;[ Ja na testowym sie nie wypowiadałem prawie , ale zawsze jak miałem kiepski humor czytałem sobie co tam nowego spłodził testowe team i odrazu rogal pojawiał sie na mojej twarzy, poztym przydawało sie to do zacieśnienia znajomości o forum przeciez w topicu o tym "jak podrecić cefalona" ludzie siebie nie poznają tylko wymienią słuche fakty ewentualnie sie pokłucą. Użytkownicy forum to ludzie muszą czasem sobie poszaleć, testowe to był taki weekend dla pracującego człowieka, mógł sie powygłpiać itd. a to że to forum traci klimat to już dawno zostało stwierdzone(pamietacie jesczez jonasa ? jak on coś napisał to aż odrazu człowiekowi sie lżej na duszy robiło, odszedł bo klimat mu przestał pasować. Nie bede tu wymienił wielu oinnych którzy odeszli ). Kiedyś jak sie tu zarejstrowałem byłem starsznym lamusem i za każdym razem jak mi mama pozwoliła sie modemem połaczyć z netem siedziałem tutaj i zdobywałem wiedze i ludzie raczej chętniej pomagali moderacja tak nie tempił, teraz jestem bardziej czytającym niż wypowiadającym sie bo czasem nawet nie warto bo jeżeli sie pomylisz a chcesz pomóc to cie zjądą jak burą su*ę tyle tych moich wypocin może ktoś coś z tego zrozumie. A co do testowego to trzeba sie pogodzić ze już nie wróci na tym forum nie było jeszcze chyba takiego wypadku żeby userzy wymogli coś, wybłagali na modach/adminach Edytowane 17 Lipca 2005 przez MaKaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Pewnie, że się 'niszczy', to już nie to samo co kiedyś. Ja już praktycznie się w ogóle nie udzielam (pewnie zaraz usłyszę 'droga wolna' :lol:). Po prostu już mi się nie chce. W miarę możliwości pomagałem ludziom, czułem się jakoś związany z tweakiem, teraz widzę, że tak jak ja robi większość ludzi, który tu jeszcze zostali od '02/'03, pozostali po prostu odpuścili i wcale się im nie dziwię. Kto tu został ze starej gwardii i dalej się udziela? To też można policzyć na palcach. Teraz panel z tweakiem jest otwarty bardziej z przyzwyczajenia niż z chęci czytania. Nuda, sztywniactwo, chamstwo. Zero, że tak powiem 'rodzinnej' atmosfery. Z największą chęcią czytam właśnie to podforum, tylko czekając jakie jaja wymyslicie. Przykro patrzeć, że forum w które włożyło się tyle czasu, pracy (tak, pomaganie ludziom to też 'praca') staje się dla nas nieprzyjazne. Stąd te nerwy. Chcecie zrobić forum czysto techniczne? Proszę bardzo, ale finał będzie raczej przykry. Nikomu nie będzie się chciało siedzieć przed monitorem i klepać po raz setny o tym samym. Oczywiście, będzie napływ 'świeżej krwi', ale sami zobaczcie jakiej jakości 8) Chyba że administracja lubi użytkowników 'jednodniowych' ("mam problem z..." :lol:) Krzyżyk na drogę, powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Czyli wszelkie dyskusje z administracja nie mają sensu? To chciałeś powiedziec? To powiedz wprost - "Mamy was w (_(_)", a nie owijasz w bawełne. :( :( :( To se ją kończ do chole%(!*)Dokładnie, jonathan. Zamknij topic, tak jak ten z mojej sygnatury - to potrafisz najlepiej. "Nie wiem jak odpowiedzieć na argumenty --> zamykam topic". Fajnie. Cash, imo główny prowokator, niestety - dzieciak, no i chyba sprawca całego zamieszania (?) został zbanowany.Cash jest dzieckiem board.counter-strike.pl, ktorego poziom jest niższy, niz poziom testowego w jego najgorszym okresie. Pisałem do niego privy, zeby sie uspokoił ale on jest przyzwyczajony do board'a cs'a i mysli, ze wszystko mu wolno. Gość miał kilka kont - wszystkie zostały zbanowane. I za takiego "kogos" ma odpowiadac całe forum? Przemyślcie to sobie. "Testowe Tylko Do Testowania?... " z takimi tekstami to do topicu smiechu :lol: Taaa... :plum: Klimat forum umiera... :( Mimo, iż nic na testowym nie pisałem, to bede go bronił, gdyż nie raz poprawiło mi humor. Popieram całkowicie Nexer'a i emilooos'a. Edytowane 17 Lipca 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) @ Paszczu dokładnie otwieram taba z forum z przyzwyczajenia bo zawsze coś ciekaego możan było sie dowiedzieć, poczytać dyskusje na temat noewgo sprzetu bądź (jak to było w moim przypadku) znacznie sie podszkloić teraz tego nie, nie wiem dlaczego i nie wiem jak to naprawić, ale zamknięcie testowego napewno tego nie naprawi (nie tędy droga) i tylko zniecheci paru użytkowników na których i tak nikomu oprócz innych userów nie zależy. a co do Casha to i tak dziwne że dopiero teraz dostał bana swoją głupote pokazał na forum nie raz co sie stało ? niech ktoś mi odpowie czy :blurp: :plom: :ploom: to już przeszłośc. fajnie było ale koniec teraz bedzie jak u Castro itd. ? :( ps. a co do tego co RS pisał o reklamach to też troche przesada, wchodzisz sobie na forum a tu reklama jakiś gaci, latająca złotówka z Vatem itd. @ und3r jak zaczełem pisac posta to nie było jeszcze edycji,ale to konto utrzymało sie chyba najdłużej i nie raz dał popis za który mu sie nalżało Edytowane 17 Lipca 2005 przez MaKaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) a co do Casha to i tak dziwne że dopiero teraz dostał bana swoją głupote pokazał na forum nie razCzytaj mojego posta wyżej - on miał kilka kont. I niestety obawiam sie, ze przez tego debila ucierpi całe forum. Pisałem mu, ze tu nie pasuje, ale nigdy bym sie nie spodziewał, ze to zajdzie tak daleko. Teraz pewnie Cash ma niezły ubaw i wcale sie nie zdziwie, jak załozy na boardzie cs topic w stylu "Zobaczcie, jaka El0 afere na Tweak.pl zrobiłem!!^^#!". A nasza kochana moderacja nie przyzna sie do błedu, albo tego błedu nie widzi. Nie wiem, co gorsze... @ und3r jak zaczełem pisac posta to nie było jeszcze edycji,ale to konto utrzymało sie chyba najdłużej i nie raz dał popis za który mu sie nalżało Racja. Szczerze mowiac, jak zobaczyłem ten topic o "forum13" na Oślej i jak potem zniknał byłem przekonany, ze został wywalony na śmietnik razem z Cashem. Dopiero z tego wątka dowiedziałem sie, ze został on przeniesiony na Testowe :blink: . Nie wiem, czyj to był pomysł, ale na pewno nie był dobry... Edytowane 17 Lipca 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 A nasza kochana moderacja nie przyzna sie do błedu, albo tego błedu nie widzi. Nie wiem, co gorsze.. 1552872[/snapback] powstrzymajcie sie od komentarzy na jakiś czas... sprawa w toku - będzie jakiś kompromis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) bez komentarza za to z wnioskiem formalnym ;-) wnoszę o wykasowanie posta o treści : Nastąpił koniec debilnych tematów, Testowe od tej chwili służy tylko i wyłącznie do testowania możliwości forum. Rgulamin obowiązuje w całej rozciągłości, ze wszelkimi konsekwencjami procentowymi i bananowymi. EOT. Wredny moderator Sikor Edytowane 18 Lipca 2005 przez forest kila zbila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 pewnie na starcie zostanie odrzucony moj pomysl ale zawsze mozna podburzyc mase niezadowolna z wladzy [; skoro debilne tematy staly sie sola w oku moderacji niechaj powstanie oddzielna grupa, zlozona ze starszych i powaznych userow, do trzymania pieczy nad poziomem wypowiedzi na testowym. co wam szkodzi dac mozliwosc edycji w jednym dziale? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Mialem sie nie wypowiadac w tym temacie, no ale coz... Popre Orgiusza ;] Jesli dobrze zrozumialem, to cos na styl tego jak Nexer jest opieknuem dzialu Gry. Imo rozwiazanie z sensem. Ale i tak przeciez, nie my tu mamy wladze :P PS. Sadzac po ostatniej wypowiedzi gnz administracja/moderacja cos jednak bedzie chciala zrobic. Moze miekna powoli, hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 PS. Sadzac po ostatniej wypowiedzi gnz administracja/moderacja cos jednak bedzie chciala zrobic. Moze miekna powoli, hehe :) 1553526[/snapback] Nie prowokuj.. :twisted2: Kombinujemy dla Waszego dobra więc nie komentować zbytnio - i dac nam chwil parę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 powstrzymajcie sie od komentarzy na jakiś czas... sprawa w toku - będzie jakiś kompromis. Nie wierze... Czyżby ktos liczył sie z naszym zdaniem? Toż to moment przełomowy w historii Tweaka :lol: pewnie na starcie zostanie odrzucony moj pomysl ale zawsze mozna podburzyc mase niezadowolna z wladzy [; skoro debilne tematy staly sie sola w oku moderacji niechaj powstanie oddzielna grupa, zlozona ze starszych i powaznych userow, do trzymania pieczy nad poziomem wypowiedzi na testowym. co wam szkodzi dac mozliwosc edycji w jednym dziale? Podoba mi sie ten pomysł... Mogę nawet być jedną z takich osob - zawsze chciałem moderować Testowe, muahahaha :lol: :lol: :lol: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Wiedze że niektórzy mają problemy z czytaniem... Tymczasowo zamkniete... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Ogłoszenie dałem pod wpływem impulsu, bez uzgadniania tego z administracją i resztą moderacji. Dziwi mnie fakt, że to ogłoszenie dał Sikor, który równo z innymi zamieszczał tam swoje posty, prawda, że były to posty z poziomem, czasami z dobrym i umierkowanym humorem, ale zawsze coś tam skrobnał w temacie, który "nadawał się" do czytania.To prawda, że sam dużo pisałem na Testowym, przez pewien czas bradzo mi odpowiadał klimat tam panujący. Ale to jest jakaś odległa historia. Wczoraj na piętnaście topików, jakie były na Testowym w żadnym nie było możliwości popełnienia postu, jak to pisze FastlY, z poziomem i z dobrym, umiarkowanym humorem. Nie było do czego. To był jeden wielki śmietnik, niestety. No i nie wytrzymałem. Ale po dyskusji na Moderatorskim i przeczytaniu tego topic'u doszedłem do wniosku, że może faktycznie było to zbyt radykalne. Oby tylko nie okazało się, że się jednak nie pomyliłem. W związku z tym częściowo odwołuję swoje ogłoszenie. Na testowym będzie można popełniać elomłodzieżowe tematy, byle miały jakikolwiek sens. Debilizm będzie dalej tępiony ze wszelkimi tego konsekwencjami. gnz przygotował mini regulamin, którego, dla niektórych niestety, trzeba będzie przestrzegać. Nowy Regulamim, elomłodzieżowego forum testowego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 w imieniu mnie samego :arrow: dzieks za zawor bezpieczenstwa forum. to juz chyba eot? bo nie doczekam sie raczej wladzy nad swia..for..testowym? [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Wielkie, piękne i serdeczne DZIĘKUJĘ!!! dla moderatorów! :D Teraz tak naprawdę pokazaliście swoją wielkość i klasę! Btw. Patrz Sikor poprawnie napisałem "naprawdę"! ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Dziękuję :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Brawo Sikor. To dobrze, ze ktos tu jeszcze potrafi przyznac sie do błedu. Pokazałes klase. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 No ok, testowe wróciło, wszystko fajnie, ale nadal pozostają pytania : -Czy kiedykolwiek będziemy mieli prawo wyboru ? -Co się stanie z testowym po wprowadzeniu nowego laya ? -Czy nasze zdanie będzie wreszcie miało jaką wartość ? -Kiedy zostanie wprowadzona poprawka do sygnatur ? ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) wow cud sie stał :) dziekuje :* @nexer nie przesadzaj nie wszystko na raz ;) Edytowane 18 Lipca 2005 przez MaKaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 @nexer nie przesadzaj nie wszystko na raz ;) 1554357[/snapback] Ja chce poprostu widzieć, czy warto dalej być na tym forum i wkładać prace (indeks/odp) czy odejść - niestety niesmak pozostaje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 No ok, testowe wróciło, wszystko fajnie, ale nadal pozostają pytania : -Czy kiedykolwiek będziemy mieli prawo wyboru ? -Co się stanie z testowym po wprowadzeniu nowego laya ? -Czy nasze zdanie będzie wreszcie miało jaką wartość ? -Kiedy zostanie wprowadzona poprawka do sygnatur ? ... 1554289[/snapback] Prawo wyboru jest. Wszystkie sugestie są rozpatrywane i jeśli są sensowne to są wprowadzane. Niestety większość jest bez sensu ;] Co się stanie to się dowiemy po wprowadzeniu. Będą zmiany w regulaminie. Co dokładnie - tego jeszcze nie przewidzieliśmy. Z pewnością 'cennik' zostanie dodany i kilka innych rzeczy. Zdanie użytkowników ma wartość - ale pamiętaj o dwóch rzeczach: nie jesteś przedstawicielem wszystkich użytkowników forum. To po pierwsze. Po drugie administracja ma szersze spojrzenie na rozwój forum i wprowadza niektóre rzeczy raczej z myślą o przyszłości a nie żeby komuś dopiec. Poprawka sygnatur - jeśli zostanie wprowadzona to prawdopodobnie z nowym regulaminem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Ja coraz czesciej zauwazam na forum, iz moderatorzy i to wieksza ich czesc "czuja sie": MODERATOR - osoba zarejestrowana na forum, odpowiadająca za utrzymanie na nim porządku. Oprócz posiadania uprawnień uczestnika forum może zamykać (blokować) wątki, przenosić je do innych działów, dzielić wątki wielotematyczne, usuwać z forum wątki i wybrane posty, usuwać z postów i indywidualnych pól użytkowników treści niezgodne z regulaminem, zwracać uwagę użytkownikom nieprzestrzegającym zasad obowiązujących na forum, a w sytuacji braku poprawy - blokować konkretnym użytkownikom dostęp do forum. Administracja forum NIE PRZYJMUJE zgłoszeń osób chętnych do zostania moderatorami. Powoływani w razie potrzeby nowi moderatorzy są wybierani wyłącznie przez administrację forum. I czy gdzies pisze, ze moderator tak ma sie zachowywac? Ma pilnowac porzadku, wlaczac sie do dyskusji, ale bez przesady: Nie podskakuj juz. Bo zaraz zrobie to co do mnie nalezy, i skonczy sie dyskusja. Ale wtedy poczytasz forum jako leborg dopiero po moim powrocie Hm to moze wszystkim dasz bana wtedy bedziesz sobie sam na wlasne posty odpisywal... Edytowane 19 Lipca 2005 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ja coraz czesciej zauwazam na forum, iz moderatorzy i to wieksza ich czesc "czuja sie": I czy gdzies pisze, ze moderator tak ma sie zachowywac? Ma pilnowac porzadku, wlaczac sie do dyskusji, ale bez przesady: Hm to moze wszystkim dasz bana wtedy bedziesz sobie sam na wlasne posty odpisywal... 1554670[/snapback] I po co zaczynasz spór, sprawa została wyajśniona, temat był dośc gorący, emocje może zbyt bardzo się co poniektórym tu udzieliły (mówie zarówno o userach jak i modach), ale było mineło, tymczasem próbujesz na nowo owy konflikt sprowokować Co do smaego wątku nie wypowiadałem się bo nie jestem związany w jakikolwiek sposób z testowym (jestem za wielkim sztywniakime), gdyż nie pasi mi tamtejszy klimat, ale moim zdaniem spór został rozsądnie rozwiązany, testowe przetrwało, a dzięki regulaminowi powinno być bardziej ucywilizowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Sprawa załatwiona - temat zamykam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...