Skocz do zawartości
IamWeasel

Narodowe Odrodzenie Polski? Wtf?

Rekomendowane odpowiedzi

Co to w ogóle ma być, włączam telewizor a tu jakieś podobne do swastyk znaczki, ktoś depcze flagę unii europejskiej, jacyś kolesie posuwają się w dupę, dynda stryczek a głos namawia do bycia nietolerancyjnym. Co to ma być? Co to za idiotyczna partia? Jakaś nazistowska?

Do tego że kapturkowi ucięło nogę w reklamie heyah to się czepili a do takiego debilizmu nie????

Kogo oni chcą zachęcić hasłem "Zakaz pedałowania"??? Chorych psychicznie? Ja tez jestem przeciw temu żeby homoseksualiści się obnosili i robili jakieś gej-parady, ale przecież nie można ich za to winić że się tacy urodzili?? :blink: :blink:

jeszcze może hasła z plakatów tej partii których co prawda nie widziałem ale znalazłem w necie:

- 90% homoseksualistów zażywa narkotyki

- homoseksualiści częściej niż inni ludzie interesują się ostrymi zboczeniami

- przeciętny homoseksualista ma rocznie od 20 do 106 partnerów

- geje i lesbijki są nosicielami wielu chorób płciowych

- homoseksualiści żyją krócej, średnio: geje: 40 lat, lesbijki: 45 lat (według raportu Paula Camerona oraz Encyklopedii Białych Plam)

- 1/4 wszystkich przenoszących AIDS to homoseksualiści

- 33-50% homoseksualistów jest odpowiedzialnych za pedofilię i molestowanie dzieci

- jedną z głównych przyczyn które według badaczy wpływają na zainteresowanie skłonnościami homoseksualnymi u dzieci są problemy z identyfikacją płci u rodziców

dla mnie szok :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też mnie rzuca o ściane jak widze reklamówki parti narodowych

jakaś super laska blondi z plastiku jest ich kandydatem do sejmu

w taki sposób chcą mnie przekonać do głosowania na nich??

albo pie...lenie o masoneri i żydach...

system to wojna

system to śmieć

system to faszyzm

system precz!

takie fajne grafiti jest na przedszkolu obok przystanku autobusowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skakalem dzis po kanalach, nagle patrze, a tu czerwono-czarne tlo, Orzel Bialy (tyle, ze nie bialy, a jakis czarno-metaliczny) stylizowany na hitlerowskie ptaszysko i logo wyraznie sugerujace swastyke... Do tego jakies narodowo-rasistowskie hasla (nawet mi sie sluchac nie chcialo)...

Zreszta wystarczy zajrzec na ich strone: http://www.nop.org.pl/

IMHO to sie do sadu nadaje - zdaje sie, ze gloszenie faszyszmu (a pod to mozna moim zdaniem te partie zakwalifikowac) jest u nas nielegalne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotfl [;

w sumie nic dziwnego ze wzoruja sie na niemieckiej(hitlerowskiej) parti nazistowskiej, licza na to ze trafia do mas tak jak to zrobil Hitler(pojimam ze Hitler byl dobrym mowca itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up: Nawet bardzo dobrym mówcą. Do tego myślicielem(zrywanie sejmu w Richstagu, czy jak to się tam pisze :) było bardzo pomysłowe).

A wracając do tematu. Poglądy tej partii są, co najmniej dziwne. Choć z tego, co wiem, to dane przez nich podane są przynajmniej częściowo prawdziwe, to ich zachowanie jest dość obsceniczne. Rozumiem, są homofobami, ale IMO trochę się "z tym worzą". Sam nie toleruję homoseksualistów, ale nie oświadczam tego całemu kraju krzykiem i transparentami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotfl [;

w sumie nic dziwnego ze wzoruja sie na niemieckiej(hitlerowskiej) parti nazistowskiej, licza na to ze trafia do mas tak jak to zrobil Hitler(pojimam ze Hitler byl dobrym mowca itd.)

1645529[/snapback]

ich program zdecydowanie bliższy jest polskiej NDcji po 1937 roku tj. obozu zjednosczenia narodowego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.nop.org.pl/admin/

Konto zostało zablokowane. Potrzebujesz szybkiego dostępu do panelu? Tel. 0 601 090 475

Czyzby za duzo atakow SQL Injection ? ;]

login: [edit: wytne, bo to jednak nie do konca zgodne z regulaminem]

haslo: [edit: wytne, bo to jednak nie do konca zgodne z regulaminem]

Zreszta ja nic nie wiem ;] Ale takich kolesi to trzeba dusic w zarodku :)

Edytowane przez ajgon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kusi mnie, zeby im narobic bobu na tej stronie...

Ale z drugiej strony, oni nie sa warci tego calego pieprzenia z kafejkami i petelkami ;]

Przerazaja mnie takie rzeczy... (mowie o ideologii, nie podmienianiu 8) )

Edytowane przez ajgon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu chorzy psychicznie ludzie... Takich jak oni powinno sie tepic.

Nie cierpie manifestowania na sile i pokazaniu calego swiatu ze jest sie za lub przeciw homoseksualistom. Niech sobie zyja jak chca, ci i ci, ale caly swiat nie musi o tym wiedziec.

To tak jakby kazdy normalny chodzil z transparentami i mowil ze jest hetero ( chyba dobrze pisze:> ;P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi to wstyd że w ogóle się tu urodziłem :/ Prawda jest taka że żyje tu banda wyrzutków i basta :/ Też wykazuje brak tolerancji itp. itd. no ale taka jest prawda "syf i malaria" Wole się przenieść do Niemczech czy Anglii, wiem że tam też nie lepiej bo niemcy nabroili troche ale to było dawno temu to mi zwisa i powiewa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tja, w Niemczech faktycznie są neonaziści ale pokaż mi ich do cholery w telewizji publicznej! Durna KRRiT i ich jeb**te znaczki, a jeśli faktycznie jest coś do zrobienia, to chowają łby pod ogoną i siedzą cicho. Cała nasza leperolandia piękna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wy jesteście tacy tolerancyjni. Będąc w Indiach nie zobaczycie żadnego krzyża dlaczego (bo tam ludzie nie są tolerancyjni !). We Francji nie można nosić Krzyży w Urzędach, tacy oni są toleranycjni !

Zresztą w gazecie Tims parenaście lat temu były przedstawiane badania i było stwierdzone, że Gey czy Lisbijka to jest choroba, którą można wyleczeć pare lat badań.

Dokładnie 4 czy 5 lat temu w Timsie powstał artykuł który zniszczył poprzedni i były to "niby" przeprosiny i nowe badania (ciekawe po co, jeśli poprzedni były zrobione)

Najlepsze jest, że badania były przeprowadzane na zwięrzetach płci męskiej, bez osobników płci żeńskiej i tak chcą udowodnić, że to jest naturalne. Gdyby to było naturlanę to prowadziło by do poczęcia !

się tacy urodzili

Gey czy lisbijka "robią się" ze złego połączenia chromosomów X i Y i X i X w ciele matki (nie ojca :) Takie prawdopodobnieństwo jest 0,2 do 0,5% procenta i TO SĄ PRAWDZIWI GEYE CZY LISBIJKI. Nic nie można im zarzucić, chromosomy się siekły i tyle.

Ale jeśli widzimy, że 2-5% społeczeństwa obnosi się z tym, że jest Geyem czy Lisbijką to coś jest nie tak i tutaj mamy wine Kultury i Dewiacji.

W USA (poszukacjie sobie tych danych) był przeprowadzony eksperyment. Do przeciętnego miasteczka 50 tysięcy ludzi (bardzo tolerancyjnego, baptystów) obsadzli wszystkie wyższe i kierownicze stanowiska (osobami zainteresowanymi płciom tą samą). Wszyscy normalnie żyli. Do czasu (tutaj omine historie warto tego poszukać), końcówka eksperymentu tak się skończyła, że przyznawano coraz więcej praw (pamiętajcie, że wiekszość stanowisk 95% to byli Geye i Lisbijki, którzy wcale nie byli tolerancyjni na odwrót), rodziny się musiały wyprowadzać z tego miasteczka. Eksperyment przerwano. To dlatego w USA, jest taki reżim.

Kurde gdyby to było normalne to 0,5% można przyjąc za granice normalności, ale manifestować to (po co, dlaczego?). Gdyby to było normalne, nic nie trzeba udowadniać. Mamy "róbta co chceta" Owsiaka. Juliusz Cezar był mężczyzną dla Kobiet, i Kobietą na mężczyzn.

Toleranycjność ma swoją granicę. Co ja powiem, swojej córce. Tato, dlaczego tych dwóch panów się całuje. No bo widzisz, kij z tym,że oni się całują, popatrz na ich dziecko (co one musi mieć w umyśle).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja powiem tylko jedno..jestem tolerancyjny ale nie do przesady, jak wyłazi banda pedałów na ulice ubrana w string i robi se jakieś parady gejowskie to mnie skręca...

w programie NOP podoba mi sie i popieram kare śmierci! za najcięższe przestępstwa, gwłaty, morderstwa, pedofilie!bo to co do tej się pory dzieje to isna komedia (a raczej groteska) bandziory rządzą nami, a reszta bandziorow bezkarnie łazi po ulicach! i jesli ktos mialby tego dokonac to tylko ta partja, jest bardzo stanowcza....co mi sie podoba ale nie popieram broni w kazdym domu, odcięcia od uni itd. Przesadziła może w programie TV bo sceny odrazu każdemu kojazą się negatywnie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym był pedałem to chciałbym normalnie skrócić swoje cierpienie i by ze sobą skończył.

Niestety większość jest zbyt tchórzliwa żeby to zrobić.

dobrze że lubie kobitki, dzięki ci Boże

1649630[/snapback]

Gdybym miał 40kg nadwagi to chciałbym normalnie skrócić swoje cierpienie i ze sobą skończył.

Niestety większość jest zbyt tchórzliwa żeby to zrobić.

dobrze że przy 184cm waże 84kg, dzięki Ci Boże

Jestem hetero-sexualny, od kilku lat szczęśliwy w łóżku i poza nim z piękną brunetką, ale tak DURNEJ i PRYMITYWNEJ wypowiedzi jak ta cytowanego przeze mnie pacjenta nie da się pozostawić bez równie głupiego komentarza... jak można być takim... szkoda słów.

Zapisz się misiu do tytułowego ugrupowania, znajdziesz tam wielu kolegów... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi